Gamla tävlingar


Renen och Kaninen utmanar dig

Ett år och cirka en månad har gått sedan skandinaviska habbo communities stängde sina portar pga ett beslut från skaparna av habbo hotell (Sulake). Dessa habbo hotell som ingick i den skandinaviska kvarteren var nämligen danska, svenska och norska hotellet.

Varje gång något stänger ner är det oftast så att man lägger av eller hittar på något annat skoj på sin fritid när något roligt som habbo hotell stänger sina portar. Men som tur är att habbo hotell finns i andra länder som Frankrike, Spanien, Tyskland (integrerat med Österrike) och den sammanslagna amerikanska habbo community (som slog sina portar tillsammans med Storbritannien, Singapore, Australien och Kanada för ett antal år sen).

Men nu vill jag, renen eller också kaninen, utmana alla er, habbosar, från svenska habbo hotell samtidigt som jag bjuder in er till ett nytt habbo hotell för att bygga upp antalet möbler som ni hade innan svenska hotellet stängde sin dörr.

Renen og kaninen utmanar habbosar

Min utmaning till er är vem av oss som lägger intresset för habbo hotell vid sidan om först. Blir det du eller jag, renen/kaninen?

För att kunna anta utmaningen skall ni har skapat ett konto på ett valfritt habbo hotell (amerikanska, franska, tyska, nederländska), fylla i formuläret nedan med ditt habbonamn som du hade på svenska hotell samt det du heter på det habbo hotell som du väljer att hålla kontakten med renen/kaninen. Jag kommer då att skicka en kompisinvit till er så får ni godkänna den när ni får min invit.

moi in a voiture

Priset på detta blir lite annorlunda än vid vanliga tävlingar. Om jag, kaninen och renen, lägger av med habbo hotell före er kommer jag att dela ut mellan 5-10 möbler till tre valfria habbosar, som har anmält sig till min utmaning. Men skulle en av er, deltagare, lägger av först får ni lämna av er tre av era möbler till mig.

Känner du dig utmanad? Fyll i formuläret nedan och anta utmaningen!

Låt tålamodet sätta pris på min utmaning till er.

Ny info om vinnaren till denna utmaning
Jag började fundera på hur jag skall informera er om vinnaren till denna tävling. Det har jag tänkt på att jag skall göra en vinnarbild med dem möbler som vinnaren får från denna tävling. När ni ser en bild som säger att det är vinnaren på denna tävling, så har denna vinnaren lottats ut.

Men det lär nog dröja för mitt intresse för habbo hotell hänger fortfarande på renens horn. Det är bara lilla renen som har varit extremt upptagen det senaste halvåret med jobb. Det har varit så mycket jobb att Habbos och habbo hotell fick gå vid sidan om även om tankarna fanns där.

Vi hörs!

/ Renen och Kaninen -Star-Girl-Vilket habbo hotell har du ett habbo konto på? Svar:
Vad är ditt habbo namn på det nya hotellet? Svar:
Vad var ditt habbonamn på svenska, danska eller norska habbo hotell? Svar:

Snökul

När den första snön kom i slutet av November månad blev jag, renen, superduper glad för ni anar inte hur mycket jag älskar vinterns härliga kyla. Många av er kommer säkert ihåg mina kära melodi, hur jag har sagt många ggr att jag älskar vinter och dess kyla. Det gör jag fortfarande.

Varje gång snön faller och det bildar snöhögar var man än går så är det en sak som jag gör. Vad är det jag gör när snön kommer?

-Star-Girl- har kul i snön

Det får ni försöka gissa. För den som lyckats gissa rätt eller komma så nära svaret som möjligt kommer att belönas med 1-3 möbler på franska habbo hotell. Tänk på att detta kan bli era första möbler som ni sedan kommer att kunna samla på er.

För jag bjuder in er till ett europeiskt habbo hotell efter att vårt kära skandinaviska hotellen fick stänga sina portar. Detta är min första tävling sedan nedstängningen. Då jag (och coolast-ztar.4) har varit extremt upptagen med både jobb och fritid.

Ha det kyligt bra
önskar renen

Slutdatumet för tävlingen kan komma att ändras beroende på tävlingssituationen.

Ändrat den 1 Februari 2016
Inte nog med att igår var den sista dagen i Januari månad och den inföll på en söndag, så är det första dagen på Februari månad idag.

I alla fall så har jag kikat på de bidrag som jag har fått in på tävlingen. Det var en person som inte svarade helt rätt, men det var i och för sig ändå rätt nära på vad jag har gjort när snön föll.

För svaret på tävlingen är att jag plogar mig fram i snön. Däremot svaret snöhög är på sätt och vis nära svaret på de små snöigloo som jag gjorde för skojs skull.

Jag vill be habbon hafso skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär, skriver vad du heter på franska hotellet så vi kan mötas för att jag ska kunna ge dig priset från tävlingen. Grattis!Min första gissning Svar:
Min andra gissning Svar:
Min tredje gissning Svar:

Eurovision Frågesport

Ett stort grattis till Måns Zelmerlöw som kammade hem flest poäng i Eurovision Song Contest 2015 i Wien, Österrike. Det innebär ju att nästa årets Eurovision kommer tillbaka till Sverige efter två år sen sist.

Eftersom nyhetsredaktionen inom fansiten har på ett märkligt sätt slutat fungera så använder jag tävlingshörnan till att uppmärksamma olika ting som sker på olika habbo hotell.

Idag upptäckte jag att tyska hotellet har ett Eurovision Quiz, dvs. ett frågesport om musiktävlingen Eurovision Song Contest.

Hur mycket kommer ni ihåg om Eurovision? Om ni är medlem på tyska hotellet, beger er hitåt för att ta er till frågesporten om Eurovision.
Minnesrummet

Vi på Habbos fick in ett tävlingstips precis i rätta lagom tid då vi har ett fint pris till vinnaren som kan unna sig en fin rökmaskin att fylla sitt rum före domedagen för våra skandinaviska habbo hotellen.

pepparkakshusEftersom nyheten om att danska, svenska och norska habbo hotellen stänger sina portar efter April månad undrar vi vem av er som kan bygga den finaste minnesrummet på svenska habbo hotellet. Habbon som har den finaste minnesrummet belönas med en rökmaskin och äran att få sitt rum synas på Habbos bildarkiv.

Sätt igång och bygg! När ni är färdiga med ert minnesrum kan ni antingen skicka in rummets länk eller en bildlänk som leder till ert rum. Men rummets namn och ägarens habbonamn skall vi i alla fall ha.

Om ni inte har nog med möbler att bygga ett minnesrum får ni gärna rekommendera (tipsa) om någon annans minnesrum.

Här kan ni välja mellan att skicka in antingen länk till rummet eller bildlänken vars bild ni har laddat upp på någon bilduppladdningssida (ex. Photobucket, Instagram, Pinterest, etc). Har ni ingen bildlänk, utan väljer att använda er utav länk till rummet sätt ett streck (-) i textraden för bildlänken.

Pris: En toppvinnare belönas med en rökmaskin och äran att få sitt minnesrum publicerat på Habbos bland våra andra bilder. Medan topp fem belönas med att få sitt minnesrum publicerat på Habbos.

Extrapris: Vinnaren skall också få äran att få sitt habbonamn med i ett kommande nummer av Habbos Storyzine. En berättelse som jag, -Star-Girl-, skall skriva snart vi har fått en vinnare. Vilket innebär jag har en månad på mig att skriva färdigt berättelsen och ni kan få läsa om vad som sker i månaden därpå, dvs i Maj månad.

Vi ser framemot att få se på era fina minnesrum före domedagen av skandinaviska communities och bevara några av dessa på fansiten.

Lycka till önskar -Star-Girl-, FantasyToxic och Habbos

18 Mars 2015
Jag, -Star-Girl-, upptäckte att tiden har passerat för denna tävling. Sista dagen att skicka in hade jag koll på, men tiden var det däremot något osäkert på. Jag kommer under denna veckan att checka in på hotellet och kika in på deltagarnas minnesrum.

Däremot fick vi inte in så många bidrag som vi hade trott. Vi fick in två minnesrum. Vilket innebär att en av er kommer att vinna en rökmaskin från FantasyToxic, som ni kan invadera hotellet med rökdimma före skandinaviska hotellens domedag.

Så snart vinnaren publiceras kommer jag att sätta igång arbetet med berättelsen om er nyvunna rökmaskin till Habbos Storyzine. Men pga problem med nyheter får jag och ni hoppas att Niklas, PeerWeb eller någon annan löser upp knuten på nyhetssidan. För problemet är att vi, nyhetsskribenter, kan inte nå nyhetsarkiv inklusive -publiceringen.

Ändrat den 27 Mars 2015
Det var inte enkelt att välja ut en vinnare med enbart två deltagare eftersom båda har gjort ett bra arbete. Men jag ska ta en dag till innan jag publicerar vinnaren som belönas med rökmaskin som ägs av FantasyToxic i ytterligare några dagar till innan rökmaskinen byter ägare i en månad. Håll utkik på Habbos för mer information om vinnaren av Minnesrummet.

29 Mars 2015
En månad kvar tills portarna på skandinaviska community (danska, svenska och norska) stänger. Det är på tiden att jag presenterar vinnaren av denna tävling om den bästa minnesrummet.

Det var inte en lätt match att välja ut en vinnare av de två som har tagit sin tid att bygga ett sådan fint minnesrum. Ni är en värdig vinnare båda två, Plexz och Weediie. Men tyvärr måste en få vinna rökmaskinen som ägs för FantasyToxic.

Innan dess vill ni nog få veta mitt beslut om minnesrummen. Jag har granskat båda minnesrummen utifrån recensent perspektivet. Båda rummen känns lika rörigt på sina håll. Även om jag tycker om små rum än stora väljer jag ändå att ge minnesrummet som ägs av Plexz vinsten. Det är inte oljelamporna som fick mig att utnämna honom till vinnaren, utan ... om Habbos finns kvar efter April månad eller om jag hinner före 29 April 2015 skall jag publicera en recension på vardera minnesrummen så kan ni få läsa min bedömning på minnesrummen.

Grattis Plexz till din nya rökmaskin! Du kommer att bli kontaktad av FantasyToxic så småningom angående utdelningen av priset. Jag skall kontakta henne om det så du kan skapa enormt mycket moln på svenska hotellet att Sulake inte hittar låset för att stänga hotellet i tid ;)

Om ni vill kika in på deras minnesrum kan ni söka på deras habbonamn i navigatorn. Eller kan ni beger er hitåt för ett besök till Plexz minnesrum.

Den här vägen leder till Weediie minnesrum.

Bra byggt hälsar Habbos :)Rummets namn Svar:
Rummets ägare Svar:
Länk till rummet Svar:
Bildlänk Svar:

Hitta habbo namnet

Av någon märklig anledning lyckats jag hitta inte bara ett, utan två gömda habbo namn i en nyhet som staffen på vårt svenska habbo hotell har publicerat på hemsidan. Vems är habbo namnet?

jados list is gone

Inför nedstängningen av tänkte jag har en kul tävling för er som lyckats hitta det gömda habbo namnet innan själva communityt stänger ner både hotellet och hemsidan med sina historiska nyheter. Beroende på hur många som lyckats skicka in rätt svar kommer varje habbor att belönas med en möbel, om man dyker upp vid tillfället då jag checkar in på svenska hotellet för prisutdelningen förstås.

Ett av habbo namnen är rättstavat. Medan det andra saknas det en bokstav och en siffra. Ledtråden till det andra habbo namnet som döljer sig i nyheten är följande: En radiokanal följt av ordet ni hittar i nyheten.

Var hittar ni nyheten? Följ den här vägen och börja sök!

Vad väntar ni på? Börja leta för sista dagen är om några få dagar.

Lycka till önskar renen -Star-Girl-Första habbo namnet är Svar: mallen
Andra habbo namnet är Svar: P3Ketchup

Battle Banzai

En kamp mellan det goda och onda. Det var gamla tider, men spelet Battle Banzai (BB) är också ett gammalt spel som vi inte har sett länge på. Då räknar jag inte med de automatiska Banzai rummen. Det är på tiden att vi återupplivar Banzai än en gång och det gör vi med den här tävlingen.

lördag 17 Januari 2015 vid klockan 20:00 ska jag hålla i ett spel av Battle Banzai.

En ny dag
Eftersom det inte blev några genomförda spelomgångar av Battle Banzai ikväll kommer jag att hålla i Banzai kampen imorgon med start mellan klockan 15:15-15:45 i samma rum som ni kan se mer i denna nyhet.

Till er som är lite nya eller inte har spelat Banzai tidigare så kommer här en liten genomgång. Först bildar vi två jämnlika lag, ett blått och ett rosa. När spelet börjar gäller det att göra så många fasta rutor som möjligt och man låser en ruta genom att har hoppat på samma ruta 3-4ggr. När tiden är slut vinner laget med flest fasta rutor.

För det förlorarlaget får ni välja mellan att antingen gå ut till kön, få en ren spark av mig (-Star-Girl- eller min medhjälpare, om denne finns med den dagen) eller ladda om rummet.

Medan för vinnarlaget kommer ni att få köra en utslagningstävling. Vad det är får ni se när det är dags. Sisten kvar i laget vinner en möbel och en lott om att få chansen att bli intervjuad utav en av våra intervjuare på fansiten. En extra möbel delas ut till vinnaren om denne lyckats besvara på frågan nedan i tävlingsformuläret som ni skickar in före deadline.

I utslagstävlingen får förloraren donera sig kvar i tävlingen, men endast en gång per spelomgång och per habbo. Har man redan donerat sig en gång i omgången och förlorar igen, då kan man inte donera sig kvar igen.

Battle Ball

Lycka till och vi ses på lördag.
önskar -Star-Girl-

Ändrat den 18 Januari 2015
Det tog en stund innan det blev några spelomgångar i Battle Banzai spelet inne hos coolast-ztar.4s rum. När det kom igång lyckades vi få några vinnare och vem av dessa som får äran att bli intervjuad utav en av våra intervjuare kommer jag att under kommande veckan att publicera i denna tävling. För er som vann i dagens Battle Banzai, håll utkik i denna tävling. Medan för intervjuarna på fansiten, håll utkik bakom scenen på Habbos.

Vilken intervjuare som kommer att få ställa fina frågor till vinnaren och sedan publicera den på fansiten är upp till intervjuaren själv om denne vill eller har tid till det.

Må slumpen bli er vinnare för snart om någon dag lägger jag lapparna med vinnarnas habbonamn i en burk. Vem drar jag? Låt spänningen börja!

Tusen tack för hjälpen min nisse coolast-ztar.4 som har varit till stor hjälp i Battle Banzai :)

Ändrat den 20 Januari 2015
Då var stunden inne! Innan jag avslöjar vinnaren för er vill jag berätta något som dök upp under Banzai kampens dag. För vinnaren kunde man vinna mer än en lott, vilket innebär att ju fler lotter man har, desto större chans att vinna men sen beror det självklart på slumpen. För jag kör "lappar i en burk"-metoden och drar en "lott" från "burken".

Ett stort grattis till vinnaren som ni kan se genom att besöka vinnarens habbo home här. Vem av våra intervjuare som kommer att få genomföra intervju med vinnaren återstår att se. Håll utkik i era kompisinviter eller på hotellet för denne intervjuaren kan kontakta er när och vilken dag som helst.Vad heter habbo hotellets snöbollskrig från första början? Svar: Snowstorm

Nyårstävling I

Ett helt år har passerat. Hur har ert år varit? Har ni lyckats hålla i era nyårslöften som ni lovade innan år 2013 blev 2014? Själv har jag lyckats hålla i hälften av mina löften som hänger med mig varje år, som jag sade vid förra nyår.

Jag tänkte att före nyår ska jag hålla i två tävlingsspel vars spelregler ni hittar i denna nyhet. För vinnaren i varje spelomgång kommer ni att få en fråga som ni ska anteckna ner, klura ut svaret på frågan och sedan skriva ert svar i tävlingsformuläret nedan. Samtidigt som vinnaren får en fråga belönas denne med en möbel.

Bland alla er som skickar in rätt svar på frågan, som ni får, kommer en av alla er att belönas med en chokladfärgad (brons-)pokal.

Varje habbor får max skicka in tre frågor. Ju fler frågor som man lyckats svara rätt på, desto större chans har man att vinna en choklad (brons)pokal. Däremot om mer än en habbor har svarat rätt på sina tre frågor kommer jag att lotta ut en vinnare bland er som har svarat rätt på sina tre frågor.

Om er fråga är svår kan ni få en ny genom att vinna igen.

snowy new year

Tidsschema
29 December 2014
Inte nudda pingvinen, start: 14:00-14:15
Hos mig, -Star-Girl-

Inte nudda golv, kl.20:00
Hos NamnetBlevJacko

30 December 2014
Nyårsfrågesport, kl.14:00
Hos coolast-ztar.4

Den gömda pallen, 20:30Ny tid
Hos mig, -Star-Girl-

Uppdatering
Det ser ut som att det sker en mega lagg på svenska habbo hotell ikväll. Vilket medför att vi kanske måste skjuta upp mitt nyårsspel "Den gömda pallen". Jag skulle prova att logga ut, men når inte hemsidan heller. Imorgon kör vi från klockan 13:30, Inte nudda pingvinen en runda. Sen Den gömda pallen. Sen om Coolast-ztar.4 och NamnetBlevJacko vill, så kör vi deras nyårsspel i 2-3 rundor om hotellet inte blir bättre om några minuter.

Det här är min chans att ge er möbler som ni får kämpa för, men också en chans för er att få en eller flera möbler före det nya året. Medan en av er kommer att få en smaskig god pokal till det nya året. Vem det blir återstår att se!

Vi ses och lycka till önskar vi på Habbos!

/ -Star-Girl-, coolast-ztar.4 & NamnetBlevJacko

Ändrat på nyårsdagen 2015:
Eftersom det var många som deltog i våra nyårsspel och fick sina frågor, så var det betydligt färre som skickade in frågorna för att ha chansen att vinna en pokal till det nya året som jag lovade i nyårstävlingen.

Jag fick in två deltagare (habbosar) som skickade in varsin fråga med rätt svar. Den sista pratade rappakalja, så den räknas bort. Det innebär att jag kommer att lotta ut en av dessa två habbosar om vem av er som vinner min chokladpokal till detta nya året som vi är inne på. Vem det blir får ni hålla utkik både på Habbos och i ert möbellager.

Ändrat den 2 Januari 2015:
Då är vinnaren lottad! Jag fick vänta ett tag innan jag drog vinnarens habbonamn. Eftersom det stod mellan denna habbor och denna habbor ville jag göra det mer rättvist lottning genom att dela upp åtta pappersbitar. Dessa två namnen var med, istället för att lämna resterande sex lappar tomma skrev jag i andra namn vars namn är från fansitens medarbetare. Efter den fjärde draget kom äntligen vinnarens namn! Grattis Matheusz till den smaskigt, fina choklad (brons)pokalen som du kommer att få på det nya året.Första frågan är: Svar:
Svar till första frågan är: Svar:
Andra frågan är: Svar:
Svar till andra frågan är: Svar:
Tredje frågan är: Svar:
Svar till tredje frågan är: Svar:

Tjohej kompisar! Denna jul blir en speciell jul på habbos.se! Ni ska nämligen få önska er lite julklappar! Jag har fått i uppdrag av tomten att samla in eran önskelista! Vem vet? Du kanske just får det du önskade dig?

Jag vill att du skriver in vad du vill från katalogens kategorier 1-5c. Alltså en valfri möbel från de kategorier. Sedan ska jag försöka ta mig fram i den stränga kylan till tomten utan att tappa era önskelistor.
Jag kommer att lotta ut 3 stycken som får sin möbel de önskat på julafton!

Ha en superduper habbo jul!
Med önskningar från habbos.se <3...Det kan vara så att din julklapp inte når fram till julafton, då jag ska resa utomlands och kommer hem den 26 december. Men lugn! Vinnaren får sin julklapp mellan 24-27!

Jag ber HEMSKT mycket om ursäkt, vinnarna får sitt paket till nyår. Just nu är jag rätt stressad då jag nydligen kommit hem. Tack för att ni väntar!

Vinnarna blev.. *trumvirvel*... ISBITEN., EWZZ & IPHONE1234! Grattis grattis! Ni har era presenter i era lager.
Från oss alla till er alla, ha ett riktigt gott nytt år!Vad önskar du dig för något? Svar: -

in the clothing store

Läskigt eller inte läskigt

Habbo staffen har hittat sin läskiga klädstil med hjälp av er, habbosar. Själv är jag en läskig ren på mitt sätt, som smyger omkring med mina upplysta horn på nätterna och skrämmer slag på förbipasserande i skogen. Men i många av dessa "klä ut sig"-tävlingar på habbo hotell har det varit många vinnare som bär hc medlemskap i sin ryggsäck.

Så jag tänkte att det finns säkert någon där ute som klär sig lika läskigt men som inte har någon hc medlemskap i sin ryggsäck.

Det ni skall göra är att klä ut er till något läskigt som har med habboween att göra. Enda kravet är att den läskiga klädstilen får inte innehålla någon form av hc klädesplagg, accessoar eller liknande som hc medlemmar kan bära på.

När ni har hittat er läskiga habboween dräkt så kan ni antingen ta en skärmdump (printscreen) på er habbogubbe, spara bilden i gif- eller png-format, ladda upp bilden hos en hemsida som tillåter uppladdning av bilder (Photobucket, Pinterest, Tinypic, m.fl) (1) eller kopiera och klistra in en länk som leder till er habbo home (2).

Om ni väljer andra alternativet måste ni ha er habbo home publikt, dvs synligt för alla! Ni måste också ha kvar er klädstil i minst en vecka!

Den mest kreativa, fantasifulla och läskigt, finast habboween dräkten belönas med två läskiga möbler.

Lycka till önskar renen med lysande hornen,
-Star-Girl-

Ändrat den 5 November 2014
På grund av få deltagande och att den enda deltagaren inte har följt reglerna kring användningen av icke hc färger, kläder, etc. så blir det ingen vinnare i denna tävling. Håll utkik på Habbos för fler tävlingar!Vad har ni klätt ut er till? Svar:
Habbo home eller bildlänk? Svar:
Länken till ert bidrag nedan, tack Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Finalen

Det är dags för finalen i Project Habway 2014. Vilka finalister det blev, vem som åkte ut och kom på fjärde platsen och vilka finalteman det blev kan ni läsa mer i denna nyhet.

Här kommer tävlingsformuläret med sista dagen att skicka in ert, finalister, bidrag på temat.

Observera att deadlinen kan ändras och förlängas med en dag, beroende på om vi har fått in alla tre finalisternas bilder innan dess.

Lycka till önskar vi på Habbos
/ -Star-Girl-, NamnetBlevJacko och BronspokalenTrollkarlens/häxans bildlänk Svar:
Vilken sport har ni valt att pixla? Svar:
Sportens bildlänk Svar:
Valfria temats länk Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Finaltävling: Gissa tre finalister

Vi börjar närmar oss finalen i Project Habway 2014. Från sju deltagare så är vi nu nere på fyra och snart är det tre kvar. Vilka tre tror ni kommer att bli en finalist i pixeltävlingen?

Här har ni andra habbosar chansen att gissa på vilka tre finalister av de fyra deltagare som är kvar i Project Habway. Lyckats man gissa rätt på alla tre, då belönas en med tre möbler. Om ingen lyckats pricka in alla tre, utan två rätt, då belönas två möbler istället. Ifall ingen skulle få två eller tre rätt, utan en, så belönas en med en möbel.

Vilka tre deltagare tror ni går vidare i finalen i Project Habway 2014?

Det skall bli spännande att se om ni lyckats gissa rätt på våra tre finalister.

/ -Star-Girl- och NamnetBlevJackoJag tror första finalisten blir ... Svar:
Jag tror andra finalisten blir ... Svar:
Jag tror tredje finalisten blir ... Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Vem som blev immun, vem som åkte ut från pixeltävlingen och vad det nya temat är kan ni läsa och hitta i denna nyhet.

Mall till habbogubbe storlek hittar ni nedan. Använd gärna dessa när ni pixlar.

habbogubbe mall framifrånhabbogubbe mall huvud snedhabbo gubbe mall by :Susanna

När ni är färdig med er landsbild, laddar ni upp bilden på en hemsida som tillåter uppladdning av bilder, kopiera bildlänken och klistrar in ert bidrag nedan i tävlingsformuläret.

Lycka till och ha det så roligt medan ni pixlar på er bild.

önskar -Star-Girl- och NamnetBlevJackoVilket (lands)flagga har ni valt? Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Vem som har fått immunitet inför denna veckans tema, vem som åkte ut och vad veckans tema är hittar ni i nyheten som jag snart ska publicera.

Mall till habbogubbe storlek hittar ni nedan. Använd gärna dessa när ni pixlar.

habbogubbe mall framifrånhabbogubbe mall huvud snedhabbo gubbe mall by :Susanna

När ni är färdig med er seriefigur, laddar ni upp bilden på en hemsida som tillåter uppladdning av bilder, kopiera bildlänken och klistrar in ert bidrag nedan i tävlingsformuläret.

Lycka till och ha det så roligt medan ni pixlar på er bild.

önskar -Star-Girl- och NamnetBlevJackoEr bildlänk i fältet nedan Svar:
Vilken seriefigur har ni pixlat? Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Resultatet på vem som fick immunitet och vem som åkte ur tävlingen kan ni läsa i denna nyhet. Ni har gjort ett bra jobb och det är dags för ett nytt tema som hamnade på disco.

Plocka fram dansskorna och splitternya kläder som ni köpte för någon dag sen och börja dansa.

Mall till habbogubbe storlek hittar ni nedan. Använd gärna dessa när ni pixlar.

habbogubbe mall framifrånhabbogubbe mall huvud snedhabbo gubbe mall by :Susanna

När ni är färdig med er disco dansande habbor, laddar ni upp bilden på en hemsida som tillåter uppladdning av bilder, kopiera bildlänken och klistrar in ert bidrag nedan i tävlingsformuläret.

Lycka till och ha det så roligt medan ni pixlar på er bild.

önskar -Star-Girl- och NamnetBlevJacko

Vi vill be allihopa att visa tålamod att bilderna från deltagarna kommer upp så snart tiden finns till.

Ändrat den 8 Juli 2014
Då har båda jurymedlemmarna bedömt deltagarnas discobilder. Snart kommer resultatet upp på fansiten. Håll utkik på Habbos så får ni veta hur det gick.Er bildlänk i fältet nedan Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Då har har vi presenterat årets deltagare i Project Habway 2014 säsong 6. Om ni blev en av dessa kan ni kika in i denna nyhet. Till deltagarna så sätter vi igång med det första temat som då är servitör eller bartender. Ni väljer själva om ni vill pixla er habbogubbe till en servitör/-tris eller bartender.

Mall till habbogubbe storlek hittar ni nedan. Använd gärna dessa när ni pixlar.

habbogubbe mall framifrånhabbogubbe mall huvud snedhabbo gubbe mall by :Susanna

När ni är färdig med er servitör/-tris eller bartender, laddar ni upp bilden på en hemsida som tillåter uppladdning av bilder, kopiera bildlänken och klistrar in ert bidrag nedan i tävlingsformuläret.

Lycka till och ha det så roligt medan ni pixlar på er bild.

önskar -Star-Girl- och NamnetBlevJacko

Till våra deltagare i Project Habway 2014: Skicka in er bild så snart som möjligt! Sista dagen närmar sig!!

Ändrat den 1 Juli 2014
Då har vi fått in era bilder från nästa alla deltagare. Hur och vem som åker ut ska ni hålla utkik på Habbos under denna vecka. Likaså vad veckans tema är får ni veta i nyheten som väntas komma. Ska bara få in Jackos bedömning också, så får vi se vem som åker ut.Er bildlänk i fältet nedan Svar:

-Star-Girl- small:Susannas Project Habway logoNamnetBlevJacko small

Project Habway är en pixeltävling som Habbo spelare ska visa upp sina kreativa kunskaper, då tävlingen går ut på att deltagarna ska pixla kläder till sina habbo gubbar. För er som inte vet vad ordet "pixla" betyder, så har vi en kort beskrivning nedan.

Pixla = Rita kläder i paint eller annat ritprogram, skuggar kläderna, fixar en fin frisyr, skor.. Ja allt som en Habbo kan tänkas sig att ha på sig enligt er.

Innan Project Habway sätter igång på allvar måste vi få in deltagare, och detta är er chans att skicka in 1-3 av era bilder som ni har pixlat tidigare. Eller om ni väljer att pixla något nytt så använder ni mallen nedan.

habbogubbe mall framifrånhabbogubbe mall huvud snedhabbo gubbe mall by :Susanna

Om ni är en nybörjare inom pixelart så finns det en videoguide om hur man pixlar en ny klädstil på sin habbogubbe. Denna videoguide har vår pixelartist och f.d. domare och ledare (i tidigare Project Habway) :Susanna gjort.

Ladda sedan upp er bild på en hemsida som t.ex. Photobucket, Tinypic, m.fl. Till er som är lite nya kring bilduppladdning så har vi gjort en liten guide om hur det går till. Denna videoguide hittar ni i denna nyhet.

När ni har laddat upp bilden så kopierar ni bildlänken och klistrar in det i tävlingsformuläret nedan.

Lycka till habbosar, önskar vi på Habbos.se :)

Vi ser framemot att få se era fina pixelart.

Arrangörer och jury: -Star-Girl- och NamnetBlevJacko

Ändrat den 23 Juni 2014:
Vi tackar för era fina pixelart-bilder. Nu ska vi ta och granska era bilder. Efter granskning bedömer vi bilderna från skala 1-10 så ska vi publicera en nyhet om hur vi går vidare med pixeltävlingen, vilka som är med i tävlingen om kampen att få borda habbo fansiten Habbos.se som pixelartist. Dessutom kommer ni också att få kämpa om en pokal. Då topp 3 får äran att belönas med varsin pokal, beroende på vilken placering man hamnar på. Mer info får ni i nyheten, så håll utkik på Habbos så missar ni inte det!

Ändrat den 24 Juni 2014
Nu är det bara en diskussion mellan juryn som behövs. Så resultatet kommer att komma imorgon istället. Keep your eyes on Habbos and you will not be missing anything.Er bildlänk, tack Svar: Låt granskningen påbörja!

En klurig gåta 2

grön buss

Nu kör vi en till gåta som bör inte vara lika förvirrande som första gåtan, utan det gäller att hålla tungan rätt i mun så får ni säkert den slutgiltiga och rätta numret på bussen.

Ett av reglerna är att på hållplatsen får det endast plats med tre bussar i taget. Så om en ny buss kommer in så knuffar denne buss bak den andra buss, precis som en kö i restaurangen eller affären. Men skulle en buss köra om en buss som står framför så byts dessa plats. När sista bussen ska lämna hållplatsen ändras ingen ordning. En illustration på denna plats finner ni nedan så underlättar det säkert för er när ni ska lösa gåtan.

Så känner ni er redo att ta er an denna gåtan?

sista mitten start

Gåtan är:
Ni står på en hållplats och kör samma roliga, men kluriga lek. Ni vet också att på hållplatsen får det plats max tre bussar oavsett hur lång eller kort den än är. Då anländer buss 1, sedan kommer buss 7. Så kör buss 7 om 1:an och blir 17. Då kommer buss 4 om någon minut så det blir 174. Efter en stund kommer buss 2 och 8 samtidigt, men buss 2 är den som stannar vid hållplatsen före så det blir 142, men ändras så snart buss 8 kommer till plats som blir 428. Sen kommer en ny buss 1, vilket blir 281, men ändras så snart buss 3 kommer till hållplatsen. Men buss 8 har ännu inte kört från hållplatsen när buss 3 kör om denne efter sitt stopp. Sedan kör buss 1 också iväg förbi 8:an. När buss 1 har kört förbi buss 8 så kör 8:an iväg. Senare kommer buss 5. Efteråt anländer buss 2. Då kör buss 5 iväg. När buss 2 kör ifrån hållplatsen kommer buss 8. Sen kommer buss 1 med buss 4 bakom. Men det blir buss 1 som kör från hållplatsen före de andra två. Sen kör buss 8 före kvarvarande buss 4. Senare när buss 4 kör iväg så anländer buss 2 till hållplatsen. Slutligen när buss 2 kör iväg så kommer buss 5.

Vad blir det för nummer på bussen i slutändan?

Skriv ert svar i tävlingsformuläret nedan. Om ni lyckats få samma svar som jag själv så belönas två av er två fina väggmöbler.

Lycka till och bli inte förvirrad när ni läser igenom gåtan om och om igen ;) önskar -Star-Girl-

Ändrat den 16 Maj 2014
Tyvärr så var det ingen deltagare som lyckades klura ut min andra bussgåta så ingen vinnare för den här gången. Bättre lycka nästa gång :)Vad blir det för nummer på bussen i slutändan? Svar: 254

Hej!

Nu i sista minuten så skulle det vara kul att anordna mitt första ''event'', eller vad jag ska kalla det.
Imorgon den 20 april 2014 kommer jag att hålla några event, det blir bland annat ''Slå inte 6''.

Så missa inte detta. Du bör vara i mitt rum ''Slå Inte 6 - Habbos'' 14:55 efter som vi kör igång redan 15:00.

Vi ses,
Segelson
Ohno... Bronspokalen råkade precis tappa sju olika möbelnamn ifrån habbos möbel katalog. Vad ska han göra innan ledningen märker det? Kommer de bli arga? Kommer Bronspokalen få skäll? Bronspokalen behöver din hjälp... NU!

Som ni läste råkade jag (Bronspokalen) tappa 7 olika möbelnamn ifrån habbos möbel katalog. Jag har snart suttit i tre hela timmar med att försöka få alla på rätt plats, men jag har inte lyckats än. Det enda vi vet är att de sju möbelnamnen ska bilda ett ord tillsammans. Och det ordet är "Choklad". Jag markerade det så jag ska minnas det. Men vi har också två till ledtrådar, jag tog även ett foto på alla bokstäver som jag tappat. Men vi har också sju olika möbelmotton (du finner möbelmotton längre ner). Vi måste lösa detta fort innan ledningen kommer tillbaka och ska gå igenom katalogen med värdesättarna.


Ledtrådar, precis som jag berättade innan så finns det sju olika möbelnamn, sju olika möbelmotton och alla bokstäver. Det gäller att du försöker pussla ihop alla bokstäver på rätt plats. När du att du har rätt, skicka in ditt svar nedan! Dessa möbelmotton kan du söka efter:

Härligt nyttigt

Ta dig över...om du kan!

Tappa inte huvudet.

Slottsbelysning

Pimpla fisk eller juice?

Sjuarmad i guld

Mysigast på Habbo

Priser, priset är just nu hemligt. Men du kommer inte ångra dig!Priset lottas ut till någon av de som lyckats pricka in varenda bokstav. Vinnaren dras på Fredagen den 4 april.

Hur skickar jag in mitt bidrag? Jo, du ska spara bilden ovan och pussla ihop rätt bokstav i rätt ruta. Till detta kan du använda paint, ladda sedan upp bilden på ex. tinypic eller annan bilduppladdnings sida. Skicka sedan in länken till din bild och ditt habbonamn.Lycka till, bronspokalen. =)

Ledtrådar 2 April.
Då vi sett att många tycker att tävlingen är svår så har jag byggt 3 olika rum med olika möbler i. Alla möbler finns i något av dessa 3 rum. För att komma till rummen, sök på owner:bronspokalen på hotellet. Du kommer finna 3 olika rum vid namn [HABBOS.SE - LEDTRÅDS RUM (1,2,3)] Fortfarande, lycka till! Då det blivit ett litet fel med femte ordet så ger vi dig svaret. Svaret på "fråga" fem är ishålbar. Det var så att jag råkade lägga en extra ruta på bilden, och har just nu inte tillgång till paint och ändra det. Så femte svaret är ishålbar. Jag ber hemskt mycket om ursäkt.. =(


Vi har en vinnare! Och vinnaren är Affepaffe100! Du vinner 1 bronsmynt och och en liten överaskning utav bronspokalen. Kontakta mig på hotellet. Grattis!

Här skriver du in ditt bidrags länk: Svar: -


1, 4, 2, anka, euro..?

Nu är det dags för ännu en tävling på Habbos.se. Detta är den första tävlingen som jag, HolidayMan, håller i.

Jag har valt något som jag tycker är riktigt jobbigt, men fortfarande kul - att räkna mynt. Därför har jag tagit en bild där ni ska räkna hur mycket mynt det finns på bilden. Ni ska då alltså räkna ut hur mycket värde det är på bilden, inte hur många möbler det är!

För er som inte vet hur mycket mynten på bilden är värda styck, här kommer en liten lista:

Bronsmynt = 1 mynt

Säck med mynt = 20 mynt

Guldtacka = 50 mynt

HOBS! Du kan endast skicka in ett bidrag. Skickar du in fler än ett bidrag blir du diskvalificerad!

Vinnaren kommer att belönas med 5 bronsmynt! Är det mer än en person som gissat rätt kommer jag att slumpa vinnaren!

Lycka till!

ÄNDRAT 15 MARS

Vinnaren är nu slumpad, och den som vann 5 mynt är.... *trumvirvel*

CreativCash - Grattis, du vann 5 bronsmynt! Jag kommer att ta kontakt med dig på hotellet och ge dig ditt pris.

Ni andra som deltog, tack, ni var jätteduktiga! Trodde inte att så många skulle gissa rätt!Hur mycket är alla mynt på bilden värda tillsammans? Svar: 303

Melodifesivalen logo Melodifestivalen 2014

I fem veckor har vi fått följa med 32 artister som har kämpat för en finalplats i Melodifestivalen 2014. Nu är det klart! Det enda som är kvar är själva finalen, om vem som ska få representera Sverige i Eurovision Song Contest 2014, som äger rum i København, Danmark.

I årets melodifestival quiz här på Habbos blir lite annorlunda jämfört med förra årets frågesport om melodifestivalen före finalen. Istället för att ni ska få välja rätt alternativ, så hänger det nu på om ni kommer ihåg vilka som gick vidare till finalen och andra chansen, vem eller vilka som sjöng vilken sång i melodifestivalen.

Däremot kommer ni att få ledtrådar som kanske kan hjälpa er på traven till svaret.

on stage

Ledtrådar till frågorna nedan:
1) ALExander Olsson är ett namn, men inte denna sång som sjöng av artisten i första deltävlingen i Melodifestivalen 2014.

2) Ena finalist deltog också i förra årets melodifestivalen i en rosa och vit klädstil, och är också en levande mangafigur som inte enbart finns i manga, utan i verkligheten också. Den andra finalisten fick man veta att hon sjöng Frankrikes bidrag i Eurovision Song Contest 2013 på ett genrep, och tjing blev det senare deltagande i melodifestivalen.

3) Bror i plural är den ena. Överlevnad är den andra. Det borde få er att komma ihåg deras sånger.

4) Lys, lys och åter lys i skenet. LYS!!

5) Ett band som gjorde succé med en annan sång som du ska både dansa och inte dansa. Medan den andra artisten har tidigare medverkat i melodifestivalen med andra sånger som är lika bra som årets sång. En liten ledtråd till om ni skulle få hjärnsläpp, "Vågar du, vågar jag", "Empty Room" är två av artistens sånger.

6) När var det dessa bevingade varelserna går hem?

7) Det är en veteran när det gäller Melodifestivalen. En artist som bl.a. deltagit med sånger som ”Min kärlek” på egen hand och "I thought it was forever" med två andra artister.

8) En vild Ess kanske kan hjälpa er på tråden, om inte prova på engelska.

9) En av artisterna har ni svaret från förgående fråga. Medan den andra artisten var också med i Melodifestivalen 2013, men då sjöng han i bakgrunden med Behrang Miri med sången "Jalla dansa sawa".

10) Linda är tillbaka med en ny sång, men det är väl bara att ta mig på mina horn?

11) Hon har också deltagit i Melodifestivalen i en blå dräkt. Den här gången var hon iklädd en fin, vit klädstil. Kanske för stilig för ett vitt LejON.

12) Ett band som sjunger party-/discolåtar som också har tidigare deltagit i Melodifestivalen. ”Stay the night” kanske kan hjälpa er på traven. Den andra finalisten är en artist som också deltog i Melodifestivalen, inte så länge sen som förra året och är tillbaka med en ny låt.

13) En artist som är debutant inom Melodifestivalen och sjöng om sin bror. Medan den andra artisten sjöng om överlevnad och har också vunnit Eurovision Song Contest för nio år sen. 14) Berätta för världen att jag är här, för jag har kommit hit för att visa er vad jag har.

piano

Ert svar fyller ni i tävlingsformuläret nedan så fort jag har lagt till alla frågor.

Till den utvalda vinnaren kommer denne att belönas med mitt svarta piano som fyller ett år i år. Svarar man rätt på bonusfrågan så belönas vinnaren ytterligare med en möbel.

Om det blir några extrapriser till två andra habbosar ska jag ta och fundera på. Under tiden kan ni ta och fylla i ert svar så snart frågorna är på plats.

Lycka till önskar -Star-Girl- och vi på Habbos :)

Ändrat den 10 Mars 2014
Jag ska ta och rätta era svar. Under tiden som ni väntar på mitt svar om vem som blir den utvalda vinnaren som kommer att belönas med mitt ett-års-piano, så vill jag informera om denna nyhet om bonusfrågan.

Eftersom svaret på bonusfrågan hamnade i efterkälken och försvann i vårt tävlingsresultat så bad jag er deltagare som har skickat in sina svar på Melodifestival frågesporten att skicka ett meddelande med bonusfrågan och ert svar. Det var inte många som nappade på bonusfrågan, endast en. Så jag ger er andra en chans att skicka in ert svar på bonusfrågan via meddelande (mail). Ni som deltog i Melodifestival Quiz 2014 får t.o.m. onsdag 12 Mars 2014 på er att skicka in ert svar på bonusfrågan via vårt kontaktformulär. Sen om just Ni blir den utvalda vinnaren så får ni endast mitt ett-års-piano, om jag inte har fått in ert svar på bonusfrågan i denna musikaliska frågesporten.

Ändrat den 17 Mars 2014
Då är svaren rättade! Utlottningen gick precis som jag brukar göra, papperslappar. Jag blundade till och med, ifall någon undrar. Det blev habbon Kawaii-Ayumii som får äran att få mitt fina, blanka piano som också fyller ett år.

När du kan komma och hämta upp ditt pris får du hålla utkik på Habbos.se bland våra nyheter. För i samband med andra vinnarnas priser skall hämtas av de själva så kan du också komma och hämta ditt pris. Jag kommer att ge dig två tillfällen, sen lottar jag ut en ny vinnare som får min kära stora piano. Grattis :)1) Vad heter sången som Mohan Moin deltog med? Svar: Aleo
2) Vilka två gick vidare till finalen från deltävling 1? Svar: Yohio & Ellen Benediktsson
3) Vilka två gick vidare till andra chansen från deltävling 1? Svar: Bröder & Survivor (artistens namn går också bra)
4) Vilken sång deltog Manda med? Svar: Glow
5) Vilka två gick vidare till finalen från deltävling 2? Svar: Sanna Nielsen & Panetoz
6) Vilken sång deltog Martin Stenmarck med i år? Svar: När änglarna går hem
7) Vad heter artisten som deltog med Svar: Shirley Clamp
8) Vem sjöng sången "Buy doin´ Nothin´"? Svar: Ace Wilder
9) Vilka två gick vidare till finalen från deltävling 3? Svar: Ace Wilder & Oscar Zia
10) Vilken sång deltog Linda Bengtzing med? Svar: Ta mig
11) Vem deltog med sången Svar: Janet Leon
12) Vilka två gick vidare till final från deltävling 4? Svar: Alcazar & Anton Ewald
13) Vilka två gick vidare från andra chansen till finalen? Svar: Linus Svenning & Helena Paparizou
14) BONUS: Vad heter sången som Ulrik Munther deltog i Melodifestivalen 2013? Svar: Tell the world Im here

En klurig fråga

Nu ska jag komma med en riktig gåta som är så klurig att t.o.m. jag skulle bli förvirrad när jag väl tänker på hur jag ska formulera fram svaret på frågan och på själva frågan. Svaret på gåtan blir när klockan är 14:00.

buss nummer okänt

Gåtan är:
Jag står i en korsning och observerar hur trafiken går till. Plötsligt blir jag påmind om en kul lek. Jag vet att här vid korsningen går det ett antal bussar som kör vågrät och lodrät, precis när jag tittar på klockan som visar 13:10 så kommer buss 3 förbi. Sedan kommer buss 1 från ett håll och fick precis grönt ljus och kör förbi trean, så det blir 31. Då kör 3:an bort och det blir 1. När buss 1 har kört iväg är det fortfarande kvar på samma siffra, så kommer buss 4 förbi och det blir 41. Men så kör buss 4 först iväg och det blir istället 14. Då kommer buss 2 och det blir 12. Så kör buss 1 iväg och det blir 21 istället. När 1:an är iväg så är det fortfarande 2 när denne buss 2 kör iväg från sin hållplats. Då kommer buss 3 och det blir 23. Så kommer buss 4 och tränger undan förgående nummer samtidigt som buss 1 kommer från andra hållet och det blir 41. Så åker buss 4 iväg och det blir 1 kvar när denne också kör från hållplatsen. Så kommer buss 3 körandes och det blir 13. När jag tittar på klockan så är den 14:00, då kör buss 3 iväg och buss 2 kommer körandes till sin hållplats samtidigt som buss 2 kommer från andra hållet. Vilket nummer blir det till sist?

Skriv ert svar i tävlingsformuläret nedan.

Här kan två svar vara rätt, beroende på hur man ser på det. Gåtan är däremot så klurig att den är förvirrande även för mig, men förhoppningsvis klurar ni ut svaret på kluriga gåtan. Då ni har mindre än en vecka på er att skicka in ert svar.

Priset blir antingen ett monsterfrö eller en annan möbel, vilken möbel det blir ska jag rota i mitt möbellager när jag tittar in på hotellet.

Lycka till önskar jag, -Star-Girl-

Ändrat den 4 Mars 2014
Först ska jag ta och kika igenom svaren som ni har skickat in. Ska utifrån era svar med mitt svar komma fram vem som kommer att bli den lyckliga vinnaren som belönas med ett monsterfrö.

Ändrat den 7 Mars 2014
Efter några dagars betänketid så har jag beslutat ett antal vinnare i denna tävling. Även om en habbor lyckades pricka in ett av de svaren som jag hade tänkt mig att kluriga bussgåtan skulle bli, så är jag öppen för ytterligare svar som hör ihop med gåtan ovan.

Vinnaren som vinner mitt monsterfrö är DrHabbe.

Medan habbosar vid namnen soffan19144ever och Aparecidos. Eftersom deras svar som var 2 respektive 12 kunde också vaara möjligt. Så en liten möbel kommer ni att bli belönade när ni kommer och hämta priset.

När ni kan hämta priset ber jag er att hålla utkik på Habbos.se bland våra nyheter. Om ni vill få ert pris förstås.Vilket nummer blir det i slutändan när klockan blir 14:00? Svar: 322 / 22

Oldschool helg!

I helgen är det oldschool helg på habbo! Detta firar vi med att ordna 5 stycken super roliga, häftiga, saftiga och gamla events, det flesta känner säkert igen dessa tävlingar. Självklart får du som nybörjare också spela, vi kommer att förklara reglerna för dig som inte förstår.

Priser, priserna är emblem. Det finns 5 olika emblem (ett emblem per tävling). När du vunnit en tävling ska du gå in i telen som ledaren ger dig. Efter de så ska du in i porten som står öppen och väntar på dig. Snälla klaga inte på våra rum eller priser.. Vi har gjort allt detta för ER skull.

[TEXT]

Var och när hålls tävlingarna? Det är svårt och komma ihåg allt så vi har gjort ett mini schema för helgens events...

Fredag
Klädbyte 18:00 - bronspokalen
Race 20:30 - Believed

Lördag
Bingo 16:00 - Sassyloo
Dicebattle 18:00 - Andyloo

Söndag
Falling furni 18:00 - Sassyloo

HOBS!! För att ta dig till rummet sök på owner:(ex. bronspokalen) i navigatorn. Leta sedan upp rummet med tävlingens namn. Ändringar i schemat kan förekomma, så håll koll! =)

Då tror jag att jag fått med allt det ni behöver veta! Nej juste, här på habbos har vi just nu en mini tävling ang. oldschool.. Vi vill att du svarar på våran fråga: Vad är oldschool för dig? Svara på frågan och den bästa motivationen vinner ett fin fint pris. Gör det nu =).
Lycka till!
//bronspokalen, sassyloo, Andyloo och Believed!

ÄNDRING 20 FEBRUARI

Du kan skriva anonymt/- på habbonamn om du vill vara anonym! Vi kommer publicera alla våra bidrag/kommentarer på habbos.se! Om du redan svarat på frågan och vill vara anonym, kontakta bronspokalen på hotellet!

ÄNDRING 21 FEBRUARI

Vi har flyttat fredagens race till 20:30. Då vid några problem som just uppstod så ändras schemat! Kolla extra noga på fallande möbler & bingo Förlåt för allt strul. =(

Vad är "oldschool" för dig? Svar: -

Kärleks utmaningen

Idag (14 februari) är det ingen vanlig dag, för idag är det alla hjärtans dag! Det firar vi på habbos.se med en liten tävling!

Du ska nämligen lösa vårat helt egna Alla hjärtans dag quiz! För att lösa quizet måste du svara på våra 5 frågor. Glöm inte att du bara får svara på dem en gång, spammar du svaren kommer du att bli diskvalificerad. Det kommer dras 3 vinnare!

Då har vi kommit till den roligaste delen, prisen. Priset är hemligt, men såklart har det något med kärlek och värme att göra. Vinnarna presenteras med pris på habbos.se så håll utkik om just DU vinner. =)

Nu har jag nog fått med mig all information ni behöver! Så det finns endast två saker du ska göra, svara på quizet och håll utkik. =)

1. Vad heter alla hjärtans dag på japanska?
1. バレンタインデー
2. 一日のすべての心
3. すべての心の日
2. Vad brukar man göra på alla hjärtans dag?
1. Kasta stenar på folk.
2. Visa hur elak man kan bli.
3. Visa kärlek och att man tycker om en person.
3. Vad har rött med kärlek att göra?
1. För att eld är varmt och kärlek ger bl.a värme.
2. För att blod är rött
3. Bara för att...
4. Vad heter kallas även kärleksgudinnan Afrodite för?
1. Frälsare
2. Kärlekshäxan
3. Venus
5. Vad för sorts blommor brukar man ge på alla hjärtans dag?
1. Rosor
2. Tulpan
3. Lupin

Svara här! HOBS!! Försök att svara med siffror. (1,2,3) =)

Lycka till! //bronspokalen <3

Vinnare & info! Nu har vi lottat ut 3 lyckliga vinnare, men före vi tar de så vill jag bara berätta att fråga 3 har jag räknat bort! Då många missförstod den.

Nu kommer vi till det super spännande och de roligaste! Vi har lottat ut 3 vinnare och dem är......
*TRUMVIRVEL*

neroboy Du vinner 4 röda hjärtstolar!
Scre4m Du vinner ett jättehjärta!
Plastspade Du vinner en hjärtanka & neonhjärta!

Vinnarna hämtar priset från bronspokalen inom 3 dagar. (Skicka en kompis invite till bronspokalen) Om du inte hämtat vinsten kommer en ny habbo att dras! GRATTIS! MvH Bronspokalen


Nyårstävling

Vintern är här! Julkalendern på habbo hotell och i verkligheten är över. Vi är inne på det nya året och dags för vår och min första tävling på det nya året. Därför kallar jag det här för nyårstävling.

new york firework

Denna nyårstävling går ut på att dekorera ett vinterrum så fint som möjligt, men ett av kraven är att minst 80% av möblerna i rummet måste vara en vintermöbler som kommer från julkalender 2010-2013. Resterande 20 procenten kan vara era egna möbler.

När ni är färdiga med vinterrummet så sätter ni två av följande tags på rummet:
jul, julkalender, vinter, julen

Sedan så tar ni och kopierar rummets länk och klistrar in det i tävlingsformuläret nedan. Det vore bra om ni kunde behålla vinterrummet stabilt i minst två veckor, för att jag ska kunna ta en titt på alla era rum.

Om ni vill ha lite inspiration så kan ni söka på ett av taggarna ovan och kanske hittar ni ett rum där julkalenderns möbler har använts fullt ut.

Pris: Mellan 1-5 möbler, beroende på hur många fina vinterrum jag lyckats hitta bland er som deltar. Vad för slags möbel man vinner återkommer jag med, så håll utkik här på tävlingssidan om ni vill veta.

Ni har cirka en vecka på er att skicka in ert bidrag, så det är gott om tid för er att bygga upp ert vinterrum och skicka in rumslänken nedan.

Lycka till och ha det kyligt i det nya året :)
önskar -Star-Girl-

Ändrat den 10 Januari 2014
Det visade sig inte vara så många som deltog i den här nyårstävlingen. Trodde många skulle ta chansen att fixa ett fint vinterrum med möbler från julkalendern. Så jag ska besöka deltagarnas vinterrum, sen ska jag bestämma mig hur många möbler vinnarna skall belönas med. Så håll utkik på Habbos.se så får ni se om just du blev en vinnare och hur mycket.

Ändrat den 22 Januari 2014
Jag har bestämt mig att radera texten som jag skrev om vilka vinnare till min nyårstävling. Anledningen är att jag ... urhm ... glömde bort ... i all hast att besöka de kyliga rummen med hjälp av tagsen som jag skrev upp. Sry, my bad :(

Så för att åtgärdar detta så kommer jag försöka hitta en ledig dag att logga in på hotellet, besöka vinterrummen som är kvar med både möblerna på sin plats och tagsen. Så än en gång, ursäkta :(

Det innebär att ni måste fortsätta hålla utkik i denna tävlingsresultat för vinnarna.

Ändrat den 25 Januari 2014
Idag passade jag på att kika in på vinterrum som var taggade med ett av taggarna ovan. Jag blev överväldigad över resultaten och av era rum som jag hittade var det två andra som också har följt tävlingsreglerna, nämligen att använda 80% av möbler från senaste tre årens julkalender. Hur många möbler var och en av er kommer att bli belönat med återkommer jag med mer info, så håll utkik på Habbos för vinnarna och deras bidrag samt pris.

Ändrat den 27 Januari 2014
Så snart jag har sparat bilderna på vinnarnas vinterrum så kommer jag att publicera vinnarna och vad var och en kommer att belönas med. Så fortsätt håll utkik på Habbos för info om vinnarna.

Ändrat den 1 Februari 2014
Då har jag tagit tiden att spara bilderna på deltagarnas mysiga vinterrum och blev riktigt överraskad av de två nya rummen som jag besökte. Eftersom jag satte priset mellan 1-5 möbler så har jag bestämt mig att följande habbosar belönas med x antal möbler. Hur många möbler det blir får ni se nedan. Vilka möbler det blir ska jag ta och rota i mitt möbellager. Grattis till vinnarna :)

Plastspade har byggt ett fint vinterrum som följer kraven om att ha 80% möbler från de tre senaste årens julkalender på habbo hotell. Så jag har beslutat att belöna dig med tre möbler då jag gav ditt rum 9 av 10 i betygsskala 1-10. Hennes vinterrum kan ni se här.

Dean1 har byggt ett fint vinterrum du också. Däremot följde du inte kravet om 80% möbler från julkalendern. Men i betyg så fick ditt rum 8,5 av 10. Så jag har bestämt mig att belöna dig med två möbler för din insats att bygga upp det fina rummet. Hans vinterrum kan ni se här.

isako15 har också följt 80%-kravet. Däremot kändes det lite tomt, men ändå lite fint ändå. För den här nyårstävlingen så fick ditt rum 5 av 10. Jag har bestämt mig att belöna dig med en möbel för din bygginsats av rummet. Hans vinterrum kan ni se här.

Glasspiinne har också följt 80%-kravet och det blev ett fint vinterrum. I betyg så fick den 9 av 10. Så jag har bestämt mig att belöna dig med tre möbler. Hennes vinterrum kan ni se här.

När och var kan ni fyra hämta era priser?
Det kommer jag att informera er om i en nyhet i samband med att informera topp 7-vinnarna om deras andra tillfälle. Så håll utkik på Habbos efter nyheterna eller i vårt nyhetsarkiv så missar ni inte er uthämtning av priset på denna nyårstävling. Grattis än en gång :)Vad heter ert vinterrum? Svar:
Vad är länken till ert rum? Svar:

Tomten delar ut klappar.Jag fick nyss ett meddelande från TOMTEN:
julbrev
Klicka på bilen för hela bilden!

Regler:1: Den möbeln du önskar måste finnas i shoppen annars kommer ditt bidrag vara ogiltigt.
2: Delta bara en gång! Deltar man mer än en gång är man diskvalificerad.


Lycka till,
Segelson!


Vinnarna är:

Andredj01
Plexz
Pingvin12345
JuniorFear
==fotboll2==

Stort Grattis till er alla!

Vilken möbel önskar du dig? Svar:
Hur mycket kostar möbeln? Svar:
Har du varit snäll i år? Svar:

Inför Habbos Vinter helgvent 2013
Det är snart dags igen. Vintern är här, kylan är här. Det som saknas är väl kanske lite snö, eller några av er har väl snön kanske redan kommit så för er saknas det ingenting. Eller kanske lite julklappar, men än är det inte jul men den är påväg.

-Star-Girl- with special horns

I alla fall så har det blivit lite ändrade planer kring vårt vinter event i år. Eftersom vi har hämtat ombord en ny kamrat till Habbos, nämligen vår nytillkomna tävlingsarrangören Segelson, så har jag fått ändra om hurdan årets Vinter Event kommer att gå till. För att det skall gå så smidigt som möjligt att andra tävlingsarrangörer ska kunna hålla i sina planerade tävlingar samtidigt som min kyliga event håller igång så gäller det för er att hålla utkik i vårt nyhetsarkiv som ni kan nå på denna sida.

Bonusfrågan är inför vårt kyliga event i år. Bland er som lyckats komma på topp 7 och lyckats svara rätt på bonusfrågan så kommer ni att belönas ytterligare med en möbel oavsett vilken placering ni hamnar på. Detta gäller endast om ni svarar rätt på bonusfrågan nedan.


Bonusfråga:
Ni ser en bil som färdas från en viss plats på en viss tid, och ni vill veta hur snabbt bilen körde. Vad är formeln för att räkna ut bilens hastighet?

Priset delas ut efter Habbos vinter helgevent 2013 har varit.

Uppdaterat den 9 December 2013, dagen före Nobeldagen
Nu har jag äntligen fått lite tid över att rätta era svar och publicera alla er som lyckats svara rätt på bonusfrågan. Återstår att se om någon av er lyckats ta er upp till topp 7 i vårt kyliga vinter helgevent 2013. Om så är fallet så belönas ni ytterligare med en möbel inklusive själva priset som ni kan läsa mer i denna nyhet.

Det är följande som svarade rätt på bonusfrågan:
Ewzz
locky
=dr@gon=
jumjum125
!ns@n3
Iphone1234
robin1499
Qickz
skokula2..
Nickroy
josefinemj
HolidayMan
Lycka till med poängsamlandet så ses vi på våra kyliga tävlingsspel under helgerna :)

Lycka till önskar och ses vi under Habbos vinter helgevent 2013, önskar vi på Habbos och även jag, -Star-Girl- :)Vad är formeln för att räkna ut bilens hastighet? Svar: hastighet = sträckan dividerat med tiden

Hejsan!

För en vecka sedan blev jag Segelson tävlingsarrangör här på Habbos.se.
I min ansökan fanns det med en frågesport som en del gillade. Så jag tänkte att jag nu skulle arrangera den här på Habbos.
Frågesporten handlar om årets julkalender och jag hoppas att det finns några stycken som vill delta. :)

Fråga 1: Vad heter årets julkalender?
1: Barna Hedenhös uppfinner julen
X: Barnen Hedenhös uppfinner julen
2: Barna Hedenhös uppfinner tomten

Fråga 2: Vem är det som spelar Pappa Ben?
1: Björn Gustafsson
X: Torbjörn Jansson
2: Fredde Granberg

Fråga 3: Vilken roll har Sten Ljunggren i julkalendern?
1: Statsminister
X: Kung
2: Pappa

Fråga 4: Vilka kanaler kommer julkalendern gå på?
1: SVT B och SVT 1
X: TV4 och sjuan
2: TV5 och TV6

Fråga 5: Vem av dessa kommer INTE medverka i julkalendern?
1: Ella Rappaport
X: Sissela Kyle
2: Maria Sundbom

Vinst
Priset kommer att vara en STOOOR popcorn så du kan njuta till julkalendern på Habbo.

Lycka till!
Segelson


PS: Svara med 1, X eller 2 på frågorna. :-)

Uppdaterat 1 december

-
Tävlingen har avslutas och av de 21 deltagarna som var med så hade endast 14 rätt svar, och den som vinner popcornen är:TEODOR9696 !!!!Jag har skickat en kompisinvit till dig och ber dig acceptera den om du har plats i din kompislista, annars får du helt enkelt kontakta mig om vi ses på hotellet.

Om inte Teodor hämtat sitt pris den 7 december så kommer jag att dra en ny vinnare!

Desvärre hämtade inte vinnaren sitt pris, därför drog jag en NY. Och det blev Picstar.

Stort grattis!Svar på fråga 1 Svar: 1
Svar på fråga 2 Svar: 2
Svar på fråga 3 Svar: 1
Svar på fråga 4 Svar: 1
Svar på fråga 5 Svar: X
Tror du julkalendern blir bra detta år? Svar: Här fick ni svara vad ni ville

Rysligt event - Vågar du delta?

Halloween har lämnat oss lika snabbt som det kom, och många hann inte riktigt med att fira det! Därför kommer nu ett allra sista halloween event, där du bland annat kommer att springa igenom en källare, skog och fabrik. Om det inte låter tillräckligt spännande, vad sägs om att du hela tiden blir jagad av hemska varelser? Att du hela tiden känner en stor rädsla för att gå in i något annat rum, men att du inte heller våga stanna kvar i rummet du befinner dig i? Och framför allt att du kan vinna ett otroligt pris om du lyckas klara dig undan för dessa varelser flera gånger och lyckas få till rätt mening! Om den här otroligt spännande upplevelsen har gjort dig intresserad så ta en titt på reglerna och mer information här nedanför!

Information:

- Eventet kommer att pågå hos !-King-John-! och Plexz, i rummet som heter ’‘Mördaren’’.

- Eventet pågår från lördagen den 16:e november till lördagen den 23:e november.

- Varannan dag från och med lördagen kommer eventet att pågå, alltså efter lördagen blir det på måndagen, sedan onsdagen och sista tillfället är på fredagen.

Öppet mellan 18:00 - 20:00 på lördagen den 16:e, under vardagarna är det öppet mellan 17:00 - 19:00 och lördagen den 23:e är det öppet mellan 16:00 - 18:00.

Regler:

- Samma regler som alltid när du spelar mördaren.

- Du får INTE gå fram och tillbaka igenom teleportarna hela tiden.

- Regler om hur du spelar mördaren finns i rummet.

- Speciella regler för det här eventet är att när du vinner, så får du inget pris utan du får ett ord som du sedan ska spara.

- Varje gång du vinner så får du ett nytt ord, du måste vinna 7 gånger för att få alla ord som behövs.

-När du har alla ord så ska du sätta ihop det till en mening.

- Meningen skickas in här under.

- Den första som skickar in rätt mening vinner priset.

Om du har fler frågor angående regler eller information, kontakta jessie=reserv. Det ärofulla priset är två tunga säckar fullastade med Habbo Mynt! Må bäste, modigaste och smartaste man eller kvinna vinna!

[Ta dig i akt]

Rysliga leenden,

!-King-John-!, Plexz & jessie=reservVilken mening är det? Svar: Jag vill ha blommig falukorv till lunch.

Vad väljer ni?

Kommer ni ihåg leken som man körde med sina klasskamrater under skolrasten för många år sen? Jag skulle gissa på att peaken för denna lek varade sen 12-15år sen. Det är en lek vars namn jag inte kan, men själva spelreglerna är lika tydliga idag som igår. I slutet av leken så måste man välja ett av alternativen. Väljer man den ena så går man till en sida, väljer man den andra så går man och ställer sig bakom den andra personen.

Men ibland kan det nog vara svårt att välja sida, alternativ eller vad man nu måste välja mellan ena och andra tinget. Så nu ska jag ha en liten och enkel tävling där ni ska endast behöva välja ett av följande ting och skriva en motivering om ert val.

Bästa motiveringen vinner en möbel. Vad som anses vara bäst beror helt enkelt på hur ni formulerar er motivering. Hittar jag ingen motivering som låter och ser bra ut, då vinner ingen. Så läs igenom er motivering noggrant innan ni skickar in ert bidrag.

Så låt oss börja med denna tävling.

Ni har precis vunnit i ett tävlingsspel på habbo hotell. Spelledaren berättar att ni kan få antingen fem robust pall eller tre skridskor mattor. Vad väljer ni?

Svaret lämnar ni i tävlingsformuläret nedan och ni har en vecka på er att skicka in ert svar.

difficult to choose

Ha så skoj med ert val ;)
önskar -Star-Girl-

Uppdaterat den 16 November 2013
Nu ska jag ta och granska alla era bidrag som ni har skickat in till denna tävling. Så håll utkik i denna tävlingens info om vem som är vinnaren och när ni kan komma och hämta priset. För vinnaren kommer jag att ge er två chanser att hämta, sedan behåller jag priset tills vidare.

Uppdaterat den 17 November 2013
När jag skulle ta och läsa igenom alla era skickade bidrag än en gång och sedan välja ut en vinnare så upptäcker jag att någon inom Habbos har rensat bort alla inskickade bidragen på denna tävling. Eftersom jag inte har kvar bidragen så kan jag inte återgå till texterna, så tyvärr. Det blir ingen vinnare på grund av någon inom Habbos har kommit förbi med dammsugaren och sugit upp alla bidrag i dammpåsen och slängt den :-/Vad väljer ni? Svar: Själv väljer jag skridskomattorna ;)
Er motivering är: Svar: Då kan jag åka skridskor året om

Piratmeddelande

Piratäventyret på habbo hotell har kanske nått sitt slut, men vi på Habbos (-Star-Girl-) har hittat ett meddelande nedgrävd i sanden Men tyvärr så var meddelandet inte en hoprullat meddelande, utan i små pusselbitar. Dessutom så ligger texten i meddelandet, så lite svårt att se vad det står.

Så er uppgift är att hjälpa mig att pussla ihop bilderna och läsa av meddelandet som ni sedan skickar till mig genom att fylla i tävlingsformuläret nedan.

För att göra det, så sparar ni bilderna, öppnar upp ett bildredigeringsprogram (ex. Gimp, Paint, Photoshop, m.fl) och börja pussla genom att markera, flytta den hit och dit and you know the rest.

Klicka på bilderna för större version
piratmeddelande i pussel i sand
piratmeddelande på skeppet

När ni är färdiga så bör ni nog kunna läsa av meddelandet som någon pirat har lämnat ifrån sig och grävt ner sin flaskmeddelande i sanden. Eller så var det naturen som grävde ner flaskan. Vilket fall som helst, bland alla er som lyckats skriva rätt meddelande som ert svar kommer två av er att belönas med vardera två möbler. Vad dessa möbler är återkommer jag med information.

För att ni ska kunna pussla på rätt sätt och kunna läsa ut meddelandet rätt, så har jag bestämt mig att ge er ett exempel som ni kan se nedan. Så det inte är någon som pusslar så som jag tror att ni tänker sätta ihop.

exempel på hur det kan ska gå till

Pris: Två habbosar vinner två möbler var, förmodligen fina växter, men återkommer med ändringar.

Kommer ni att klara av denna piratutmaning? Det tror jag ni gör, för nu har jag gjort mitt. Er tur att göra ert. Så sätt igång och pussla!

/ -Star-Girl-

Ahoy! Jag vill tacka er som lyckades avkoda piratmeddelandet som var uppdelade i pusselbitar och inlagt i varsin flaska.

Det visade sig att det inte blev så särskilt många som lyckats avkoda piratmeddelandet. Däremot ska de utvalda vinnarna vara nöjda de ens får de möbler som jag kommer att ge pris för denna tävling, än inget alls ;)

Jag vill säga ett stort grattis till följande två habbosar som kommer att belönas med två möbler var och en:
NamnetBlevJacko
MeLouisen


Medan habbon benjamin.g2 har jag valt att ge ett tröstpris, som då blir en möbel.

När kan ni komma och hämta ert pris?
Jag ska försöka hitta en ledig plats att logga in på habbo hotell för prisutdelningen. Men när det blir vill jag att ni håller utkik på Habbos.se i vårt nyhetsarkiv, då jag kommer att publicera det som en nyhet istället. Då det gäller inte enbart er, utan också för två andra vinnare från en tidigare tävling från i år.Vilka ord står i första piratmeddelandet? Svar: Blixtens kraft är farlig
Vilka ord står i andra piratmeddelandet? Svar: Även för pirater. Så se upp, inte ner

Skepp O Hoj resultatet!

Som de flesta vet är nu Skepp O Hoj tävlingen slut, och vi har fått in många, jätte fina bidrag! Alla har varit grymt duktiga, och ni borde vara stolta över er själva och över era fina byggen. Dock så kan bara tre vinnare krönas, och vi måste säga att det har varit ganska svårt att utse vinnarna. Alla tre har lagt ner enormt med tid och arbete för att få till de perfekta rummen.

På plats nummer tre har vi en person som har bygget ett skepp med temat döden. Båten ser ut att ha fastnat i ett riktigt läskigt träsk, inga levande syns till och det enda man kan se är spökena som dyker upp då och då. Skelett efter kaptenen kan skymtas i kaptenens hytt. Personen som har byggt detta rum är självklart: !-King-John-! Ett stort grattis till dig som kom på tredje plats! Pris inkommer snart till dig! Länk till rummet återfinns här

På plats nummer två har vi en person som också har byggt ett skepp, dock har denna båten ett annat tema. Båten återfinns i Pirathamnen och ska troligen ut på nya fantastiska äventyr. Det ser ut som att människor har lämnat Pirathamnen i all hast, då alla lådor och tunnor inte är på båten ännu. Inga människor syns, kanske har självaste Kraken ätit upp dem? Personen som har byggt detta rum är: Plexz! Ett stort grattis till dig, som kom på andra plats! Pris inkommer snart till dig! Länk till rummet återfinns här

På plats nummer ett har vi en person som OCKSÅ har byggt ett skepp, dock har denna båten ett helt annat tema än de tidigare vinnarna. Båten har gått på grund och sitter just nu fast på is och månen lyser skumt. Skeppet är helt övergivet, och seglen är förstörda. Jämte isen kan man se en person som är hängd, kanske självaste Kaptenen? Det finns även skelett, kanske efter besättningen? Vem vet vad som kan ha drabbat den här besättningen och deras skepp? Endast byggaren vet svaren, och personen som byggt detta rum är ingen mindre än: benzoberzerk!! Ett riktigt stort grattis till dig, som kom på första plats och vinner därför 100 MYNT! Du har gjort ett riktigt bra jobb med bygget! Lösenordet in till rummet är kraken här

Tack till alla andra som deltog, ni gjorde ett jätte bra jobb! Hoppas att ni hade det roligt under byggandet! Små priser kommer även att delas ut till andra deltagare som inte kom i topp 3!

Mångra Kramar, sakon100 & jessie=reserv


Sommar Event 2013 2013

Jag har funderat om och om igen, ifall vi ska ha ett sommar event på Habbos. Eller så planerar vi inför vintern istället, men nu är det så att det är färdigt med alla funderingar. Medan vi förbereder oss inför kommande Project Habway och vinter event så kör vi igång med lite sommartävlingar för er, habbosar, som vill kämpa till priset som sitter högst upp på berget.

Det gäller att samla så många poäng som möjligt under Sommar Event. När dessa somriga tävlingsspel är över så kommer topp tre habbosar att belönas med varsin badring, medan första placeringen belönas ytterligare med en möbel.

Efter spelomgångarna under sommar events spel är det topp 5 som belönas med poäng. Beroende på när man åker ut ur spelet och hur många det är i spelet så kommer man att belönas med följande poäng till poänglistan, vars lista har jag uppskrivet hos mig.
1:a = 5p
2:a = 4p
3:e = 3p
4:e = 2p
5:e = 1p
Vill man veta hur många poäng man har fått under sommar veckan så är det bara att hojta till.

När och var olika sommarspelen äger rum finner ni här, medan spelreglerna hittar ni i denna nyhetsartikel.

Schema:
16 Juli 2013 – Snabbast till väggen, kl.20:30
18 Juli 2013 – Hinderrace, kl.20:30
19 Juli 2013 – Vattenrace, kl.20:15
21 Juli 2013 – Kylskåpsrundan, kl.20:30 & Hinderrace, kl.13:45
23 Juli 2013 – Gissa uttag, kl.20:15
25 Juli 2013 – Vattenrace, kl.20:30
26 & 28 Juli 2013 – Servera Vidare, kl.20:15
30 Juli 2013 – Hinderrace, kl.20:30
1 Augusti 2013 – Kylskåpsrundan, kl.20:30
2 Augusti 2013 - Vattenrace, kl.20:30
4 Augusti 2013 – Gissa uttag, kl.20:30 & Hinderrace, kl.13:45
7 Augusti 2013 – Vattenrace, kl.20:30
8 Augisti 2013 – Kylskåpsrundan, kl.20:30
Observera att tiderna kan ändras, så håll utkik på Habbos för ändringar!

För att ta er till spelrummet så söker ni på owner:-Star-Girl- så hittar ni till rummet som kommer att ha samma namn som sommarspelet.

Pris: Topp 3, varsin badring. 1:a platsen, ytterligare en möbel

Häng med Habbos i sommar tillsammans med Habbo Palooza Music Festival 2013 på habbo hotell så dyker vi.

Uppdaterat! Hur många poäng ni lyckades samla under vårt somriga event, vem som kom på första, andra och tredje platsen, när och var topp 3 vinnarna kan hämta upp sitt pris kommer jag att publicera i en nyhet under veckan. Så håll utkik på Habbos.se för denna info.

Uppdaterat! Då har jag publicerat hela topplistan på vårt somriga event. Vilka tre som samlade flest poäng, när och var ni hämtar ert pris kan ni läsa mer i den här nyheten.

// Trevlig sommar önskar vi på Habbos.se (-Star-Girl-)Har ni tagit ert första bad i sommar? Svar: Nä, jag (-Star-Girl-) har ännu inte badat i sommar

Habbos Birthday 8th year

Förra året när den äldsta habbo fansiten fyllde år, så firade vi med några roliga födelsedagsspel genom att samla på sig poäng för att ta sig till toppen och en födelsedagsstory. I år blir födelsedagstävlingen lite nytt, och efter en titt på kalendern så verkar det som att Habbos fyller sina 8år samtidigt som Norge firar sin nationaldag. En svensk-norsk dag, nationaldag på ena hållet och födelsedag på andra hållet. Dessutom är det Eurovision Song Contest 2013 pågång, tredubbla event i verkligheten. Vilken smäll, ballongsmäll :D

Spelreglerna kommer att dyka upp på Habbos som en nyhet, så håll utkik på habbo fansiten Habbos med jämna mellanrum för att ta reda på hur var och ett av födelsedagsspelen går till.

För vinnaren i varje spelomgång kommer du att få välja mellan att slå på en eller två tärning/-ar. Beroende på vilken fråga som vinnaren kommer att fylla i nedan, så har vi på Habbos skrivit upp tolv olika frågor som varje vinnare kommer att få beroende på vad tärning/-arna visar. Ett undantag är födelsedagsspelet Kyliga Moroten!

Om ni skulle tycka att er valda fråga är lite svår så kan ni försöka vinna igen och hoppas kunna få en ny fråga som ni tror är lättare än förra frågan. Däremot om ni väljer att behålla frågan, som ni fick, och vinner igen så kommer habbon som kom på andra platsen att vinna istället. Så här kan ni hjälpa era vänner på habbo hotell att få en chans att vinna.

Schemat för Habbos Födelsedagsevent hittar ni nedan och vi börjar med Klä er fina
Dag: 17 Maj 2013
Tid: 20:30
Hos: -Star-Girl- (sök på owner:-Star-Girl-)

Kyliga Moroten
Dag: Söndag 19 Maj 2013
Tid: 19:00
Hos: Drevigt (sök på owner:Drevigt)

Efter Tårtan
Dag: Söndag 19 Maj 2013
Tid: 21:30
Hos: -Star-Girl- (sök på owner:-Star-Girl-)

Hinderrace
Dag: Måndag 20 Maj 2013 Onsdag 22 Maj 2013Ny tid
Tid: kl.21:00
Hos: -Star-Girl- (sök på owner:-Star-Girl-)

Det gäller att ni skriver ner er fråga och svarar rätt på frågan. Då har ni chansen att bli vinnaren av priset som är två möbler, ena är smaskigt gott, medan andra är också gott så snart frukterna har växt ut från växten.

Habbos Birthday

Happy Birthday to Habbos 8th year as a fansite :)

/ Habbos.se

Ändrat den 23 Maj 2013:
Vi på Habbos tackar för att ni deltog i vårt firande av Habbos.se 8 år som habbo fansite med roliga födelsedagsspel som jag har planerat och knåpat ihop.

Bland tävlingssvaren så fanns det ett roligt svar på ett av frågorna som jag hade skrivit inför födelsedagsevent. Frågan löd om vem som har genomfört intervjun med stormvindar. Kan ni gissa vad habbon svarade på denna fråga? Tänk på låten "Fångad av en stormvind" så har ni svaret. Hihihi.

Vidare till tävlingens resultat och vinnare. Jag kommer så småningom att lägga ut habbonamnen som har svarat rätt på given fråga och svar nedan. Så håll utkik på Habbos för att se om just du blir den utvalda vinnaren, var och när du hämtar upp ditt pris.

Ändrat den 29 Maj 2013: Ursäkta att presentationen av vinnarna har dröjt, ber så mycket om ursäkt. Men nu är det dags, följande habbosar har svarat rätt på både frågan och svaret på frågan och är med i utlottningen om priset som ni kan se ovan.

king.of.noob
minna3809
Sweetcat22 Grattis, du blev den nya vinnaren. Prisinformation hittar du nedan :)
cooldanne123
Cezakompis
Drevigt
sara707
raffa93
Alex2490
Grattis till alla er, snart kommer jag att slänga i era habbonamn i en burk, skaka om och dra lott och vem som viner vårt födelsedagspris kommer ni att märka av ovan.

Ändrat den 31 Maj 2013: Grattis till den utvalda vinnaren efter utlottningen som skedde på ett märkligt vis.

Först lade jag lapparna i en burkliknande pryl, skakade om, hällde ut, lade lapparna i min hand, blunda, skakade tills en lapp är kvar i handen men tyvärr så föll alla ut och snabbt plockade jag upp en lapp, vecklade ut och ser vinnarens namn som blev ... se ovan i fetstil text.

För vinnaren så möts vi i rummet Euphoria under fredag och söndag. Tid, antingen eftermiddag eller kvällen. Hämtar man inte ut sitt pris så lottas en ny vinnare ut dagen därpå.Hur lyder frågan som -Star-Girl- viskade till dig? Svar:
Vad är svaret på frågan som du fick tilldelat? Svar:

Månadens skämt

Nu ska jag dra igång en helt ny tävling. Där du ska göra ett skämt. Efter tre månader har vi tre deltagare till "Säsongens skämt", låter det roligt? Då ska du delta.

Priset varje månad är en hemlig möbel. ;-)

Lycka till!

Lolipop-Idunn

Vinnaren blev: NamnetBlevAffe. Med skämtet: Det var en gång en man som låtsas rodde i luften och då blev en polis nyfiken vad han gjorde. Då frågade polisen vad gör du? Då sa mannen jag ror en båt. Då sa polisen men du har ju ingen båt! ojdå sa mannen. och började simma


Vi ska ännu en gång starta en rolig tävling och ha skoj! Den 12:e april på Lördagen kl 16.00 (imorgon) kommer vi nämligen att ha Påskhinderrace! Hur gör man? Det är rätt så simpelt. När du kommer in i rummet ska du gå igenom en port, sätta dig. Sedan kommer jag att säga ''go'' och om du kommer sist så åker du ut och kickas, (du får gärna delta igen)! Vi kommer hålla på så tills endast en är kvar, kanske just du. På finalen kommer 2 stycken att mötas. Ifall h*n kommer före den andra så vinner den ett emblem och får gå in genom en telle in till prisrummet för att få emblemet. Hur kommer jag dit? Det enda du behöver göra är att söka på Xebal i navigatorn och gå in i rummet Påskhinderrace.Vi ses där /Kanin41


Efter Påsk
Hur har ni habbosar haft det under påskhelgen? Gott med godis och mat? Eller har ni bara vilat ut er efter så många dagar i skolan och dess uppgifter, läxor och prov som ni har haft? Eller har ni fått sitta och plugga under påsken? Vilket det än är så är det på tiden att springa bort all godis som finns inne i era magar och kropp som ni har ätit massvis av under påsken.

Båda påskspelen kommer ni att få ägna er tid för en påskjakt, dock inte några påskägg eller vilt djur, utan en jakt efter en möbel. Det går nämligen till såhär att i början släpps omkring 5-8 habbosar in på spelplanen. När alla är redo så gäller det för er att jaga i fatt den levande globon eller mattan, som glider omkring på golvet som om det vore is. Så fort ni sätter er på globon/mattan så hamnar ni på en plats som visar att ni är säker och är vidare till nästa omgång, sisten till säkra platsen åker ut, med som utan spark på baken, tyvärr. Så fortsätter spelet tills det är en spelare kvar.

Påskjakt 1
Dag: Torsdagen den 4 April 2013
Tid: 15:30
Var: sök på owner:-Star-Girl- och in till rummet som heter precis samma som spelet.

Mattjakt
Dag: Söndagen den 7 April 2013
Tid: 15:00
Pga. den jobbiga lagget som uppstod efter kl.16:00, som jag skulle fortsätta på Mattjakten så kommer jag att köra några omgångar vid kl.20:00 om jag inte kommer in nu när klockan är 16:10.
Var: sök på owner:-Star-Girl- och in till rummet som heter precis samma som spelet.

someone eating coconut furni

Till alla er som vinner ett av påskspelen i vår tävling ”Efter påsk” så kommer vinnaren för spelomgången att få en fråga utdelat via en eller två tärning/-ar som avgör vilken fråga ni får, och frågan kommer jag självklart att viska till er. Så det gäller för er att skriva ner frågan, sedan i formuläret nedan skriver ni in både frågan, som ni fick tilldelat, men också svaret på frågan. Endast ni som har skickat in rätt fråga och svar kommer att slåss om "Efter påsk"-priset.

Så vänta med att fylla i formuläret nedan, då ni ska ha vunnit ett av påskspelen ovan för att kunna vara med i utlottningen av "Efter Påsk"-priset.

Lycka till önskar vi på Habbos och jag, -Star-Girl- :)

Edit: Nu ska jag ta och rätta era frågor och svar, för att se till att ni har skrivit rätt fråga och svar på frågan ni fick utdelat när ni vann under ett av mina "Efter Påsk"-spelen. Så under veckan kommer ni att kunna se vilka som är med i utlottningen att vinna en fin, mysig men giftig svampmöbel.

Det är ni som är med i utlottningen av priset som har svarat rätt på både frågan och svaret. Så låt inte tålamodet rinna över, för det kommer.

Edit again: Då är frågorna och svaren rättade. Eftersom ni fick olika frågor så är det ni som har svarat rätt som är med i utlottningen av en fin, men giftig svampmöbel.

SamRaid
raainboow
benzoberzerk
Happy-Christmas
Junki
neroboy - Grattis, du blev den utvalda vinnaren :)
lillazack=ban
Falcen@=Bann
HolidayMan
Superb.
coolamutahackad
Vaqum=Bann
En av er kommer att bli utvald till vinnaren av svampmöbel, och vem det blir återkommer jag med. Då jag kör vanliga metoden att välja en slumpmässig och rättvis vinnare, genom lappar i burk. Vinnaren kommer att få sitt habbonamn ovan fetstilt, så håll utkik på Habbos.se med jämna mellanrum under veckan.

För vinnaren innebär det att du ska bege dig till mitt rum Euphoria under fredag eller söndag för att hämta ditt pris. På måndag lottar jag ut en ny vinnare om inte den utvalda vinnaren har hämtat sitt pris.Hur lyder frågan som -Star-Girl- viskade till dig? Svar:
Vad är svaret på frågan som du fick tilldelat? Svar:

Bland all uppståndelsen runt Donnie Santinis mystiska besök verkar det som att någon kan ha tagit tillfället i akt att utnyttja hans närvaro på hotellet. Söker man efter bidrag i rumstävlingen kommer man förbi några rum med ledtrådar som pekar mot ett ännu äldre mysterium: Vad hände med monitorimatti? Det kan verka som att någon har onda avsikter - någon som vill Donnie Santini illa kanske? Det hintas om att mörka krafter står i spel och vem vet vad för någon mörk magi Santini har stött på under åren genom sina alla äventyr! Kanske en shaman som besitter magiska krafter från forna tider?

Kan du lösa mysteriet bakom monitorimattis försvinnande och rentvå Donnie Santinis namn en gång för alla?

För att delta i tävlingen söker ni på Luggruff och Looider inne på hotellet eller trycker på någon av dessa rumslänkar: Entré och det andra rummet SteamPunk.

Tre vinnare kommer på att utses senast klockan 21.00 på tisdag den 29e mars via slumning av de som löst mysteriet - Fina priser utlovas

Disclaimer: Tävlingens svar är inte vad som egentligen hänt med monitorimatti utan detta är fiktion påhittad av Luggruff och Looider för ren och skär underhållning.

Tävlingsregler: Max ett bidrag per person, när du väl skickat in ditt svar kan du inte ändra det eller skicka in något nytt!

Vad har hänt med monitorimatti och vem ligger bakom det? Svar:

Melodifestival Quiz

Vi hade det förra året och nu är det dags igen, för de fyra deltävlingarna och andra chansen i Melodifestivalen 2013 har ägt rum och nu är det bara finalen kvar.

Vad kommer ni ihåg från tidigare deltävlingar? Kommer ni ihåg vem som sjöng vilken låt i årets melodifestival? Eller kommer ni ihåg vilka två som gick vidare till finalen från var och en av deltävlingar och deras låtar? Det är dags för en ny omgång av Melodifestival Quiz, så håll i hatten, eller hornen, så kör vi.

Hur går det till? Melodifestival Quiz går nämligen till såhär att ni svarar på frågorna genom att välja ett av alternativen som finns hos varje fråga. Nedan finns ett svarsformulär som ni ska svara i.

När ni svarar kan ni välja att antingen skriva endast bokstaven för det alternativ ni väljer som ert svar eller så skriver ni hela namnet som alternativet bär på.

on stage

1) Vad heter låten som Yohio deltog med i den första deltävlingen?
1. Breaking Hotel
X. Friendship Hotel
2. Heartbreak Hotel

2) Med vilken låt gick Cookies´N´Beans vidare till andra chansen?
1. Burry Fly
X. Burning Flags
2. Burnt Flag

3) Vem är den andra finalisten än Yohio från Karlskrona?
1. David Lindgren
X. David Lindblad
2. David Lundgren

4) Vad heter den kvinnliga trion Swedish House Wifes låt som de deltog med i melodifestivalens andra deltävling?
1. On the top of the world
X. On the top of the hill
2. On the top of the mountain

5) Vad heter låten som Felicia Olsson deltog med?
1. My number one
X. Make it no 1
2. Make me no 1

6) Vilka två artister gick direkt till final från andra deltävlingen?
1. Sean Andrews och Louise Hoffman
X. Sean Banan och Louise Hoffsten
2. Sean Bellman och Louise Hoffstein

7) Den här gången deltar BWO-sångaren Martin Rolinski ensam, men vad heter låten?
1. In and out of love
X. In and out of love boat
2. In and out of friendship

8) Vem var det som deltog med låten "Dumb" i den tredje deltävling?
1. Amanda Fiskström
X. Amanda Forell
2. Amanda Fondell

9) Vilka två gick vidare direkt till finalen från tredje deltävlingen?
1. State for Drama & Ravailacs
X. State of Drama & Ravaillacz
2. Statens Drama & Ravailax

10) Från Så ska det låta till Melodifestivalen har Terese Fredenwall sjungit sig till, men vad heter hennes låt?
1. Breaking the silence
X. Breaking the emptiness
2. Let it be silent

11) Vad heter bandet som deltog med låten "Rockin the ride"?
1. Army of Police
X. Army of Soldiers
2. Army of Lovers

12) Vilka två artister gick vidare till finalen från fjärde deltävlingen?
1. Ulrik Munther & Rolf Gyllenehammar
X. Ulrik Munther & Ralf Gyllenhammar
2. Ulrik Månsson & Ralf Guldhammar

13) Vilka två gick vidare från Andra Chansen?
1. Robin Stenberg & Anton Waldo
X. Robin Stjernberg & Anton Ewald
2. Robin Stjerneberg & Andrew Toneld

14) Vem eller vilka hejar ni på i finalen i årets Melodifestival?
Det här är en bonusfråga för att se om vem eller vilka ni hejar på, och skulle det vara så att ni gissat rätt så kanske det blir två möbler istället för en.

Välj mellan följande finalister:
Yohio
State of Drama
Ravaillacz
Louise Hoffsten
Sean Banan
Ulrik Munther
David Lindgren
Ralf Gyllenhammar
Robin Stjerneberg
Anton Ewald

singing on audition

Till alla er som lyckats svara rätt på alla 13 frågor i Melodifestival Quiz kommer ni att få belönas med ett fint melodifestival emblem som kan fås via vår grannfansite habboforum, mer om denna vinst kommer ni att få efter frågesportens deadline.

Medan den utvalda vinnaren kommer att belönas med en möbel, om pianot fortfarande finns kvar i katalogen så blir det ett fint piano som pris, annars återkommer jag med ett annat möbelpris.

Så det är bara att fylla i så fort ni ser alla 14 svarsfälten nedan.

Typiskt nog så glömde jag ett textfält för fråga 14, så för er som redan har skickat in era svar har ändå chansen att vinna även om sista frågan saknas. Då sista frågan är bara för skojskull och se vem eller vilka ni hejar på. Kanske samma som mig, kanske inte.

Edit: Nu ska jag rätta era svar och se vilka som har chansen till emblem och vem av er som blir den utvalda vinnaren som vinner ett läckert och splitterny piano som ni kan öva era melodier och toner på.

Men tyvärr så kommer jag inte kunna välja ut en vinnare förrän efter 18 mars 2013, då jag har förflyttat mig från en plats i Götaland till en plats i Svealand, och jag råkar inte ha några pappersbitar som jag kan lotta på det traditionella sättet med papper, penna och dra en vinnare från burken/högen. Vid senare skede kommer jag att meddela er var ni kan hämta ert emblem. Så håll utkik på Habbos om priset på Melodifestival Quiz 2013.

Edit again: Då har jag rättat era svar på frågesporten och det blev några stycken som lyckades svara rätt på alla frågorna, dock var det en mängd svar som jag undrar om det inte fick plats som den inte syntes eller så glömde ni fylla i textfältet för frågan. Så vilket det än är så har jag valt att dela ut ett emblem som ni kan hämta hos et habboforum, men för att hämta ert emblem så kan ni läsa mer i denna tråd. Där finns all info om hur ni skall göra för att få det fina Melodifestival 2013 emblem.

Det är följande habbosar som jag kommer att kontrollera innan ni får ett emblem på forumet:
Ronaldinho32
MastriX=Evigban
julmusthaha
!--Wiliiam--!
Muuze
cansve
sizer
Maja543
Alex.Jasse.
Ida=Bannnnnn
Rosaflippflopp
Najspussochkram
Sara!184
-.-kicki-.-bann
.:Zac-efronboy
oskar922

Medan det är följande habbosar som lyckades kamma hem fullpott i vår Melodifestival Quiz, som också har chansen att vinna ett splitterny piano så snart man är tillbaka, då jag knappt har någon tid att logga in på hotellet.
.:HC-malin:.
Nattiesoft
austin28ecool
jagheterkevin808
Theodorr1995
lazyq

Så vinnaren kommer jag att återkomma med, så håll utkik på Habbos för denna tävling på vem av er som vinner mitt splitternya piano.

Edit: Eftersom den utvalda vinnaren inte kom och hämtade upp sitt pris så kommer jag att behålla mitt nya piano ett tag till tills det är dags för en ny utlottning där mitt piano är priset. Håll utkik på Habbos för fler roliga tävlingar.1) Vad heter låten som Yohio deltog med i den första deltävlingen? Svar: Heartbreak Hotel
2) Med vilken låt gick Cookies’N’Beans vidare till andra chansen? Svar: Burning Flags
3) Vem är den andra finalisten än Yohio från Karlskrona? Svar: David Lindgren
4) Vad heter den kvinnliga trion Swedish House Wifes låt som de deltog med i melodifestivalens andra deltävling? Svar: On the top of the world
5) Vad heter låten som Felicia Olsson deltog med? Svar: Make me no 1
6) Vilka två artister gick direkt till final från andra deltävlingen? Svar: Sean Banan och Louise Hoffsten
7) Den här gången deltar BWO-sångaren Martin Rolinski ensam, men vad heter låten? Svar: In and out of love
8) Vem var det som deltog med låten "Dumb" i den tredje deltävling? Svar: Amanda Fondell
9) Vilka två gick vidare direkt till finalen från tredje deltävlingen? Svar: State of Drama & Ravaillacz
10) Från Så ska det låta till Melodifestivalen har Terese Fredenwall sjungit sig till, men vad heter hennes låt? Svar: Breaking the silence
11) Vad heter bandet som deltog med låten Svar: Army of Lovers
12) Vilka två artister gick vidare till finalen från fjärde deltävlingen? Svar: Ulrik Munther och Ralf Gyllenhammar
13) Vilka två gick vidare från Andra Chansen? Svar: Robin Stjerneberg och Anton Ewald
14) Vem eller vilka hejar ni på i finalen i årets Melodifestival? Svar: Här fick ni välja fritt

ordpyssel

Inne på mitt rum, satt jag och lekte med många ord som jag hade skrivit ner på varsin lapp, parade ihop ord med ord och fick ett gott skratt att coolast-ztar, Anddre.j, Window, HolidayMan och kicki undrade vad som var roligt. För de undrade om jag hade hittat en rolig skämtsida på internet, men nepp, så var det icke. Då många av orden som gick ihop med en annan blev så roligt att man inte kan hålla sig för sitt skratt, men efter denna lilla ordlek bestämde jag mig att lägga orden som de ska vara i ordning, men typiskt mig så hade jag öppnat mitt fönster för att släppa in vinterkylan och kunde det inte bli tråkigare.

När jag återvände till mitt skrivbord efter att har tagit med mig några böcker, som jag lånade från Bokgrottan, hade jag glömt att lägga något tungt på dessa lapparna att vinden har blåst omkull alla dessa orden och nu behöver jag er hjälp att sätta orden med rätt ord.

Dessutom så råkade vinden blåsa ut en av orden, som säkert har landat nere vid Vinterterassen, Tittas Takterass eller Picknick Parken. Vilket ord är det som saknas?

Till den som lyckats para ihop flest ord med rätt ord belönas med en fin och vacker väggmöbel, och om habbon lyckats få alla rätt (inklusive den sista) belönar jag vinnaren med två samma väggmöbel.

ge märke
data text
fast nät
någon skärm
natur land
bok hör
spindel gång
bröd

Ledtråd till ordet som saknas hör ihop med ordet "natur" och har något med sjukhus att göra.

Orden måste inte vara i samma ordning som ovan tabell, men fyll i ett ord i var och ett av fälten nedan.

/ -Star-Girl-

Så fort textfälten nedan för alla åtta orden finns tillgängliga så är det bara att skicka in era svar, men glöm inte att kontrollera att ni tror att orden är med rätt ord.

Edit: Det ska bli spännande att få rätta alla era inskickade svar, och vem som är vinnaren kommer ni att få veta under de närmaste dagarna, så håll utkik på Habbos och se om just du är vinnaren.

Alla ni som hjälpte till att ordna orden rätt har faktiskt lyckats bra, för några fick två fel, medan många föll på det sista ordet om vilket ord som flög utanför fönstret. Men enstaka lyckats med hjälp av ledtråden klura ut vilket ord som flög ut. Men vinnaren som belönas med två väggmöbler får ni hålla ut ett tag till men kika nedan för att se hur många rätt och fel ni hade i ordtävlingen.

Habbosar med 6 rätta svar
F0urtwenty, SamRaid, Alex.Jasse123 och Byta.

Habbosar med 7 rätta svar
Criticized, ohaja96, Lea-Liza, Ailee, Theodorr1995, Dazzleduh, Fredrik24M, Synthesized, Rosaflippflopp, Ensoewt, Najspussochkram, UncreatedWater, Fredrik8843 och deabov

Medan ett av följande habbosar kommer att bli lottade som vinnaren, som lyckades få alla 8 rätt. Lottningen kommer att ske via lappmetoden. Utvalda vinnaren kommer att få sitt habbonamn fetstilt, så håll utkik på Habbos om kommande vinnare.

manninenn
cindosa
Senap324=Bannad
Oskar922
sizer - Grattis, du är den nya utvalda vinnaren :)
Tin-Tin11

Vi möts i mitt rum som heter Euphoria, som du kan nå med ett klick på ordlänken, och jag kommer att vara inne på onsdag, imorgon, och fredag. Kommer du inte och hämta ditt pris så lottar jag ut en ny vinnare.Ord 1 Svar: dataskärm
Ord 2 Svar: brödtext
Ord 3 Svar: bokmärke
Ord 4 Svar: spindelnät
Ord 5 Svar: fastland
Ord 6 Svar: gehör
Ord 7 Svar: någongång
Ord 8 Svar: naturvård
Vilket ord har blåst bort av vinden? Svar: vård

Paketstök

Det är december månad och Jultomten håller redan på att förbereda sig med alla sina julpresenter som han kommer att dela ut under julaftonens kväll till alla snälla barn och vuxna, så har man varit elak under drakens år får man ingen julklapp från Jultomten.

Men under tiden som han håller på att skriva på presenternas etikett så har Jultomten blivit lite glömsk, likaså med hans tomtenissar och nu finns det ett antal paket som alla i tomteverkstaden har glömt vad de har placerat i var och en av de julklappar som inte har fått ett namn skrivet på dess etikett.

Så nu behöver Jultomten och tomtenissarna er hjälp att klura ut vad som finns i paketen. När ni har funderat färdigt om vad ni tror finns i de julklapparna ni ser nedan, så är det bara att skriva era svar i var och en av textfälten nedan. Glöm inte ert habbonamn, för annars går priset till någon annan om vi inte lyckats få tag på vinnarens habbonamn korrekt.

Det enda tomtenissarna kommer ihåg är hur många som finns i var och en av julklapparna som saknar en presentetikett, men däremot inte vad som finns inuti. Så självklart ska ni få ledtrådar om hur många det finns i var och en av julklapparna, men ledtrådarna kan vara kluriga och det gäller att ni tänker till innan ni klickar på knappen för att skicka in ert svar. Bland alla er som lyckats hjälpa till tomtenissen kommer att belönas med äran, medan en av alla som svarat rätt belönas med en fin julmöbel som jag kanske kommer att presentera senare i veckan.

six presents with unknown innehåll

Julklapp 1: En ...
Ledtråd: Den finns i både vit och svart som självklart är en spelkonsol. Det kommer tomtenissarna iallafall ihåg.

Julklapp 2: Tio ...
Ledtråd: Hur vore det att skrapa fram bilen ur snön?

Julklapp 3: En ... på tre ...
Ledtråd: Alltid kul att läsa, speciellt när ena bok fortsätter på nästa bok.

Julklapp 4: Tjugo ...
Ledtråd: Var lade jag de nu igen? Var är de? Vad ska vi nu ta och hänga på julgranen?

Julklapp 5: Fyrtio ...
Ledtråd: En smaskig ledtråd som vem som helst kan äta upp.

Julklapp 6: Fem ...
Ledtråd: Alltid kul att läsa

Ni har t.o.m. julafton på er att har skickat in ert svar på vad ni tror finns i julklapparna med hjälp av ledtrådarna ovan. Lycka till!

/ -Star-Girl- med röda mulen

Ni kan börja svara så fort ni kan börja skriva svaren nedan.

Edit: Julklapp nr 1 så har många av er som har deltagit svarat rätt på att det är en spelkonsol, men några av er svarade just vad svaret är, Nintendo Wii.

Som jag nämnde ovan, det gäller att man tänker till innan man skickar in. För julklapp nr 2 var inte en isskrapa, utan tio skraplotter för när man skrapar fram en en bil ur snön så påminner det om att skrapa en skraplott.

Tack vare er så har Jultomten gett sig iväg och delat ut julklappar. Ett besked från tomtenissarna i tomteverkstaden så håller han redan på med julklappsutdelningen.

Nu ska jag ta och se vem som vinner en fin julmöbel. Så håll utkik på Habbos under tävlingssidan för att se om just du vinner en fin julmöbel. Ska se vem som har flest rätt ...

Edit: Det är följande habbosar som lyckats få två rätt av fem, vilket också är den högsta. Vilket betyder att en av er vinner en julmöbel som så snart kommer att landa i er hand iklädd julklappspapper.
Mr.Skokula
emblemish
daniel:dj - Grattis, vår slumpmaskin valde dig :)
Endorce
gole300
Tyresmatte
alexandra4ever
EmeliieQ
Alex.Jasse.
austin28ecool
.:HC-malin:.Julklapp 1 Svar: Nintendo Wii
Julklapp 2 Svar: skraplotter
Julklapp 3 Svar: En bokserie på tre böcker
Julklapp 4 Svar: julkulor
Julklapp 5 Svar: Pepparkakor
Julklapp 6 Svar: Böcker


Hejsan allihopa! Nu kommer en helt ny jultävling

Årets jultävling är en quiz där du vinner ett hemligt pris.

JulQuiz

1: Vad heter årets julkalender?
1: Mysteriet på Greveholm - Greven is back
X: Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst
2: Mysteriet på Greveholm - Shane och Staffan's jul

2:Vad heter barnen i julkalendern?
1: Saga och Markus
x: Saga och Benny
2: Saga och Alex

3: Hur många år sen var det Mysteriet på Greveholm sändes sist?
1: 16 år
X: 20 år
2: 10 år sedan

Det var ett litet Quiz, ni svarar så här:

F1:3(EXEMPEL) F2:5(EXEMPEL) osv.

Lycka till! Lolipop-Idunn

Vinnare:

.TheNeiX. Kom till mig på habbo innan 22/12 då tar vi en ny vinnare.

Svaren var:

F1:X Mysteriet på Greveholm - Grevens återkomst

F2:X Saga och Benny

F3:1 16 år


Vad är svaren? Svar: F1:X F2:X F3:1

Haaj!

På fredag 23 december kl 15.30 ska jag hålla mitt första event. Det blir Gissa ordet och sen ett mini Fallande Möbler. Vi ska ha den roligaste fredagen ever. Här kommer regler:

Gissa ordet:

Du ska gissa ordet jag valt och sen gäller det att du gör det snabbt. Du får INTE donna dig in eller donna om du åker ut. Om du gissar rätt ord och står i kö portas du. Du får INTE lov att ge en ledtråd. Jag ger ALLA ledtrådar.

Fallande Möbler;

Jag kommer att lägga ner soffor sängar eller stolar. Du ska sätta dig fort. När alla utom två sitter ska de mötas i duell och de står med en rustas mellanrum. Jag sätter ner en stol och den som inte sätter sig åker ut.

Tider:

Gissa Ordet: 15.30 - 16.00

FM: 16.10-16.30

Vi kör fler rundor än en. Vi kör tills tiden tar slut. Sök på: Lolipop-Idunn så hittar du rätt.

OBS! KOM I RÄTT TID!!!

// lolipop-Idunm


coolast-ztar standing in front of the mirror
Habboween Pussel

Det verkar som att årets habboween är lite läskigare än vad den tidigare har varit, för tidigare har habboween möbler varit läskiga, men inte lika läskiga som årets. Vad jag menar med läskigt är nämligen habboween spegeln, för en dag när jag begav mig mot ett av Habboween Carnival´s koridorrer så bestämde jag mig att testa spegeln och se om man blev förvrängd precis som speglar hos några andra tivolin.

Men istället för att bemöta mig själv i spegeln så var den helt tomt, plötsligt kom en svart figur och skrämde kaninen ur mig att jag skrek att spegeln gick sönder. Det var tråkigt, men samtidigt en glädjande nyhet från min sida, för nu kan inte den mystiska figuren smyga ut och skrämma andra habbosar som ställer sig framför denna trasiga spegeln.

Tur i oturen så dök tivolits direktör upp och upptäckte min lilla olycka i ett av deras korridorer med ett av deras många speglar. Denna direktör var inte direkt trevlig heller, och läskig var han att håret stod upp på mina armar, men det han bad mig att göra innan han lämnade mig ensam i denna läskiga korridor var att pussla ihop och laga spegeln. Så nu behvöver jag er, habbosar, hjälp att puzzla ihop spegeln med hjälp av de lösa bitarna som splittrades av mitt skrik.

För att hjälpa mig att sätta ihop glasskärvorna från trasiga spegeln, ta och använd ETT av bilderna nedan genom att spara ner den på er dator, öppna upp ett ritningsprogram som t.ex. Photoshop, Paint, etc. och sätt ihop bitarna till ett. När ni är färdiga så glöm inte att lägga till ert habbonamn rakt på glasrutan, så vi vet att det är just du som har pusslat ihop det och ingen annan. Ladda sedan upp bilden hos en uppladdningssida för bilder som t.ex. Photobucket, Tinypic, etc och hämta bildlänken som ni sedan klistrar in bildlänken nedan i formuläret.

Bland er alla som lyckats hjälpa mig att pussla ihop kommer att få vinna äran att prisas som en hjälpsam habbor, medan endast en av er kommer att belönas med en möbel som har med glas att göra.

Ni har t.o.m. den 11 November 2012 på er att har skickat in ert svar, så skynda, för direktörn blir inte glad om jag inte lyckats fixa spegeln i tid.

broken window pieces without lines
broken window pieces with lines

Resultat

Jag tackar för er hjälpen att har tagit er tid att pussla ihop fönstret jag förstörde av mitt skrik när jag blev skrämd av habboween nya spegel. Men det är ju inte så konstigt, klart man blir skrämd när något oväntat dyker upp i en spegel.

Som tack så blev det 9 deltagare som deltog, men endast sju av dessa blev antingen godkända eller klar godkänt av den läskiga direktörn av Habboween Carnival.
sizer
martinblevdet
Najspussochkram
Theodorr1995
Lea-Liza
.:Hc-Rika-Laila:.
Twistboll
Grattis till er som vann äran, medan en av er kommer att belönas ytterligare med en möbel som har med glas att göra som kommer att skickas inslagen till er inventory under veckans gång. Vem det blir får ni hålla utkik här under tävlingsresultaten, för nu ska jag ta en dusch.

Vinnaren
Efter att har slängt in alla lappar med ovanstående habbonamnen, som hjälpte mig att laga fönstret som sprack, så blev det martinblevdet som vår slumpmaskin valde som vinnaren. Grattis till dig och under kommande dagar, under denna veckan så kommer du att få ditt pris inslaget i lagom till julen på habbohotell. Congratulations once again!Lämna bildlänken till fulländade glasfönstret nedan Svar: http://www.habbos.se/archive/534.GIF

Hejsan! Här kommer en ny tävling medan jag planerar en hel tävlingshelg (ska försöka att få den) så får ni hela TRE kluriga gåtor. Jag vill att ni skriver ALLA svaren i rutan. T.E.X: 1: SVART 2: SVAR 3: Svar.

Jag kommer att dra 2 vinnare som slumpen bestämmer.

Gåtorna lyder....

1. Jag kan vara 8 ben på dagen och hela 13 på natten, vem är jag? (Ledtråd: Sammanslaget ord.)

2. Om du ger mig något blir jag mindre, om du tar något från mig blir jag större, vem kan jag vara?

3. Om 500 tittar på en pjäs hur ser man då om 1000 se det?

Lycka till

Lolipop-Idunn
------------------------------------------

Vinnaren är:

SmexetPower

Rätt svar var: dubbelsäng, ett hål, för alla 500 har 2 ögon var

Grattis! Kontakta mig på hotellet!

Svaret för fråga 1 Svar:
Svaret för fråga 2 Svar:
Svaret för fråga 3 Svar:

Hej alla glada habbos,

Vad säger ni om ett roligt event. Men vad? Vad sägs om inte slå 6. Men som grädde på mosen kör vi gissa ordet också. Vad sägs om att ha gissa ordet först? Kl 16.00 imorgon fredag kanske? Sen kör vi inte slå 6 kl 17.00. Det blir en perfekt dag. Missa den inte. Men kom i tid så vi slipper vänta.

Lycka till!

Lolipop-IdunnHej alla nu kommer ännu e ny tävling men tro mig denna blir nog mycket roligare! Denna gången är det er tur att vara hjältar. Jag kallar denna tävlingen ''Do Good''

Denna gången ska ni skriva om något bra ni gjort för nån eller något. Enkelt! Den som gjort det snällaste vinner ett möbelpaket för 5 mynt.

Lycka till! Lolipop-Idunn

Vinnaren är :.:Sweet-Eye:.

Med skämtet: Tagit hand om miljön t.ex sorterat lampor, batterier & flaskor istället för att kasta allt i en soppåse som drabbar miljön!

GRATTIS! Hämta ditt pris av mig på hotellet senast den 15 september! Annars dras en ny vinnare!

Det bra du gjort! Svar:

Hej mina vänner nu inleds en ny tävling som går ut på att du ska göra ett helt eget skämt. Det ska vara roligt och ska inte vara kränkande på något sätt och vis. Ditt skämt ska du själv gjort!

Priset är 6 mynt! :-)

Regler:

* Du ska ha gjort det själv annars kommer du att diskas.

* Att sno ett skämt från någon annan deltagare är fusk och den som skickat in skämtet sist diskas.

Nu är tävlingen avslutad och det var många fantastiska mer än 30 st faktiskt. Jag fick nyss skratt attack av alla roliga skämt. Dessvärre fick vi tråkiga och fjantiga skämt också men jag har ändå kommit fram till att Reb-Boy vann med sitt skämt: det var en gång en man som hade fått förlamade ben. En dag träffade mannen sin kompis, kompisen frågade hur det går, mannen svarade: Livet rullar på!

Eftersom att Reb-boy ej hämtat sitt pris vinner HabboKillenErik med sitt skämt:

Varför kan dom i Kanada ingenting? Dom kommer från Kan-nada

Grattis du har vunnit 6 mynt!

Lycka till!
/ Lolipop-IdunnBli redo, för nu är det dags för en ny tävling här på Habbos!

En ny hinderbana har skapats, och förhoppningsvis passar det för alla svårighetsgrader! Hinderbanan består av blandade delar, allt från Hitta rätt teleporter till hinderbanor uppe i luften! Hinderbanan består endast av ett rum, men det är dock en lång bana med flera olika, mindre delar. I slutet av banan kommer det även upp en fråga, där ni ska gå in i teleportern som representerar rätt svar. Om du har svarat rätt kommer du vidare till ett rum där du ska läsa vidare instruktioner på en lapp, men om du har svarat fel måste du göra om hela banan.

Var: [Habbos.se] Hinderbana - Entré
(tryck på länken eller sök på owner::Susanna)
När: Du har t.o.m. tisdagen den 17 april 2012 på dig.
Pris: 5 personer som fick rätt kommer vinna ett varsitt bronsmynt (värd 1 mynt).

Lycka till!
:Susanna

Grattis till dessa 5 vinnare:
DJ-Snuka
Ida=Bannnnnn
Qickz
Jimmy37
BrunoX!

Alla pris är nu utdelade

Vad är svaret på frågan i sista rummet? Svar: HABBO ROCKS (HABBO ROCKS!!1! är också OK)

Melodifestival 2012 Quiz

Ni kommer säkert fortfarande ihåg vem som vann Melodifestivalen 2012, men kommer ni ihåg vilken artist respektive band som sjöng vilken låt? I vår frågesport som handlar om precis samma ämne sätter det på prov.

Hur går det till?
Melodifestival Quiz går nämligen till såhär att ni svarar på frågorna genom att välja ett av alternativen som finns hos varje fråga. Nedan finns ett svarsformulär som ni ska svara i.

När ni svarar kan ni välja att antingen skriva endast bokstaven för det alternativ ni väljer som ert svar eller så skriver ni hela namnet som alternativet bär på.

on stage

1) I årets melodifestival deltog Marie Serneholt med en ny låt. Vad heter den?
1. Chili & Pepper
X. Salt & Pepper
2. Salt & Papper

2) Än en gång så deltar Loreen i Melodifestivalen, men i år med en ny låt. Vad heter den?
1. Euphoria
X. Lhoria
2. Phenoria

3) Vad heter låten som Dead By April deltog med och gick raka vägen till final?
1. Mystification
X. Mystic
2. Mystery

4) Sonja Aldén har tidigare deltagit i melodifestivalen, men vad heter låten som hon deltog i år?
1. Till din himmel
X. Se din himmel
2. I din himmel

5) Även Timoteij är tillbaka till melodifestival med en ny låt. Vad heter den?
1. Stormande hav
X. Stormens hav
2. Vindlande hav

6) Vilken artist sjöng låten "Ge aldrig upp" som kom på 5:e plats i deltävling 2, melodifestival 2012?
1. Leonardo Da Leva
X. Thomas Di Leva
2. Thomas Di Vinci

7) Vad heter låten som Molly Sandén deltog med och som också gick direkt till finalen?
1. Why am I sleeping
X. Why am I laughing
2. Why am I Crying

8) Under melodifestivalens tredje deltävling kunde vi höra att en av artisterna vann årets webbjokern som också deltog med låten "I mina drömmar". Vad heter artisten som sjöng denna låt?
1. Maria Benhajji
X. Marie Serneholt
2. Maria Persson

9) Vad heter Björn Ranelid feat. Sara Lis låt som de gick vidare till finalen?
1. Miraklet
X. Mirakel
2. Kärleksmirakel

10) Vad heter artisten som deltog med låten "Why start a fire"?
1. Lisa Nilsson
X. Lisa Miskovsky
2. Lisa Marklund

11) Än en gång är Charlotte Perrelli med i melodifestivalen, men med en ny låt. Vad heter låten?
1. The Girl
X. the Woman
2. The Boy

12) Likaså är Danny Saucedo tillbaka i Melodifestivalen med en ny låt, självklart, men vad heter den nya låten?
1. Wonderful
X. Incrediable
2. Amazing

13) Vilka två lyckats ta sig från Andra Chansen till finalen?
1. Thorsten Cats & Top Revolutionsorkestern
X. Top Orkestern & Thorstens Cats
2. Top Cats & Thorsten Flink & Revolutionsorkestern

14) Vem blev vinnaren av Melodifestivalen 2012?
1. Loreen
X. Loria
2. Lorin

backstage

Vad priset är får ni återkomma till tävlingssidan då jag ännu inte har lyckats bestämma vad priset ska vara, men som sagt, ni och jag har t.o.m. 25 mars 2012 på att delta i tävlingen, medan jag själv har t.o.m. den dagen att bestämma ett pris.

Pris: Ett glansigt bord som ni kan bjuda hela habbosläkten på middag i ert rum.

Edit: Kommer att börja rätta resultaten imorgon ...

Edit: Era svar har nu blivit rättade och det blev sammanlagt 83st som deltog i vår Melodifestival 2012 Quiz. Kul att det var så många som deltog och så många som försökte sig på, men av de 83st så blev kommer en av de 61st som svarade rätt på alla frågorna. Grattis till er, men ni får vänta tills imorgon för att få reda på vem som är vinnaren av mitt stora bord som räcker till att bjuda in hela sin habbofamilj och släkt.

Vinnaren som vinner mitt bord som man kan bjuda en massa vänner eller hela sin familj på habbohotell blev, enligt vår slumpmaskin, Nobodybeats.

Edit: Till vinnaren, vi möts inne på ett av mina rum och du hittar till mina rum genom att söka på owner: följt av mitt habbonamn som är -Star-Girl-.

Lycka till :)
/ -Star-Girl-1) I årets Melodifestival deltog Marie Serneholt med en ny låt? Vad heter den? Svar: Salt & Pepper
2) Än en gång så deltar Loreen i Melodifestivalen, men i år med en ny låt. Vad heter den? Svar: Euphoria
3) Vad heter låten som Dead By April deltog med och gick raka vägen till final? Svar: Mystery
4) Sonja Aldén har tidigare deltagit i melodifestivalen, men vad heter låten som hon deltog i år? Svar: I din himmel
5) Även Timoteij är tillbaka till melodifestival med en ny låt. Vad heter den? Svar: Stormande hav
6) Vilken artist sjöng låten "Ge aldrig upp" som kom på 5:e plats i deltävling 2, melodifestival 2012? Svar: Thomas Di Leva
7) Vad heter låten som Molly Sandén deltog med och som också gick direkt till finalen? Svar: Why am I Crying
8) Under melodifestivalens tredje deltävling kunde vi höra att en av artisterna vann årets webbjokern som också deltog med låten Svar: Maria Benhajji
9) Vad heter Björn Ranelid feat. Sara Lis låt som de gick vidare till finalen? Svar: Mirakel
10) Vad heter artisten som deltog med låten Svar: Lisa Miskovsky
11) Än en gång är Charlotte Perrelli med i melodifestivalen, men med en ny låt. Vad heter låten? Svar: The Girl
12) Likaså är Danny Saucedo tillbaka i Melodifestivalen med en ny låt, självklart, men vad heter den nya låten? Svar: Amazing
13) Vilka två lyckats ta sig från Andra Chansen till finalen? Svar: Top Cats & Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
14) Vem blev vinnaren av Melodifestivalen 2012? Svar: Loreen


Det lägger sig en mörk dimma...


Åh nej!
Svarta blåbärsskogen har blivit attackerad av mörk magi! Vattnet blir förgiftat, djuren blir sjuka och ingen kan komma in eller ut ur skogen!
Nu är det din uppgift att rädda Svarta blåbärsskogen från den mörka magin! Men det kommer att bli tufft. Eftersom att den som gjorde det här har lagt ut fällor.

Hjälp djuren!
Hjälp djuren genom att ta dig till skogen, leta upp den skyldiga och rädda skogen från mörkret! Börja vid Groddalen
Sök på Ros-Liljan inne på hotellet och gå till Svarta blåbärsskogen eller tryck HÄR

Lycka till önskar Ros-Liljan!

Tävlingsresultat

Jag har lottat ut tre vinnare:

XxMissLuckyxX
Elin1999.
BeardFace


Grattis! Ni kommer att bli kontaktade av mig

Vem är "den mystiska personen"? Svar: Mr.Skum

Har du vad som krävs för att få Stella glad igen?

Stella har något mycket värdefullt! Något som hon aldrig kan leva utan och utan den är hon helt förstörd!

Nu är det så att Stella har förlorat denna ägodel och hon ber dig om hjälp, kan du hjälpa Stella att få tillbaka sin kära ägodel? Vi vet inte riktigt vad det är, och Stella har ingen lust att prata om det när vi försökte prata med henne. Men ett ord fick hon fram: “Matte”

Hjälp Stella!
För att hjälpa Stella att få tillbaka sin kära ägodel:
- Sök på Ros-Liljan inne på hotellet.
- Bege er till rummet “[Habbos.se] Tävling”
- Sedan är det bara att börja! Glöm inte att kika på lapparna!

Lycka till!
Ros-Liljan

Tävlingsresultat

Vi fick in över 100 bidrag och jag vill tacka alla som deltog!

Jag har lottat ut 7 stycken vinnare:

bambiloo
.:E-o-n:.
!!chris!!
benzoberzerk
tribe33
Nounder
Elektroniker


Ett stort grattis! Ni kommer att bli kontaktade av mig

Vad är det som Stella har förlorat? Svar: Dockan PetronellaÄr du en hjälte?

Downtowns centrum har just blivit rånat av sju maskerade män, och det är du som är vår hjälte för denna gång! Personalen på Downtowns centrum berättade att ledaren av alla rånare hade tappat bort en säck med massor med ID kort. Nu är namnen uppskrivna i Downtowns rum. Ni ska nu leta information från Downtowns olika delar (butiker och marknader), när du har fått tillräckligt med information ska du skriva det i formuläret nedan.


Tävlingen går till såhär:

Du börjar från Downtowns centrum och besöker olika rum. I vissa rum så finns det lappar där det står olika namn på gärningsmännen. Glöm inte att det bara ska vara sju namn.

När du har letat fram allt så skriver du ner alla på formuläret nedan, vi lovar att vi lämnar in all information till Habbo polisen. Tävlingen avlutas den 13 Januari klockan 23:00, så ni har god tid på er.


- Sök på mitt namn inne på hotellet.

- Bege er till rummet “DownTown’s Centrum”

- Besök olika rum för att få information om namn (Det står på lapparna)

- Tävlingen avslutas den 13 Januari klockan 23:00.

- Priset är hemligt.

Delta innan det är för sent, jag kommer fortsätta tävla med vinnarna och priset kommer att vara enormt stort!

Tävlingen avslutas lite tidigare än väntat, jag avslutar den 13 Januari klockan 23:00

Tävlingsresultat

Håll utkik bland nyheterna på Habbos för mer information.

Lycka till!

SamRaid

Vilka var rånarna? Svar: Magnus, David, Niklas, Farad, Gustav, Adolf och Pä


Har du vad som krävs för att besegra Extreme Adventure?
Vinnare i Extreme Adventure: neeeeew. Han kommer förutom böcker att få länkade HC-teles!
Alla som klarade banan har fått böcker!

Extreme Adventure innebär en hinderbana med flera olika delar och dimensioner. Du börjar med en enkel "hitta rätt tele"-del för att sen välja själv vilket äventyr du vill göra först. Varje gång du har klarat ett äventyr så får du se tre siffror som visas på tärningar. Det är viktigt att du kommer ihåg dem, för de har stor betydelse längre fram.
Efter ledtråden kommer du tillbaka till rummet du började i. Du får nu välja ett nytt äventyr! Det spelar ingen roll i vilken ordning du tar de första tre äventyren.

När du har klarat alla äventyr så ska du backa när du kommer tillbaka till entrén och ta den teleportern. Den leder till ett litet rum där du har användning av alla ledtrådar. Efter det är det bara att följa banan.

I sista rummet finns en poll som kommer att dyka upp efter en stund. Det är för att försäkra att alla verkligen har klarat äventyret.

Gå till entrén ... eller sök på owner::Susanna och gå till Extreme Adventure - Habbos.se [Entré] Lycka till!
:Susanna


Vinterspeltävlingar på Habbos.se

Nu när det är vinter så har jag, -Star-Girl-, och SamRaid funderat att ha lite roliga vintertävlingar för Habbos under en dag som är mer än bara en dag, utan också den dagen som utvalda personer som kommer för att ta emot sitt nobelpris för de har lyckats hitta någon fantastisk fynd som är inom Nobelkommitténs intresseområde.

Dock är vår vintertävling lite speciell, lika speciell som Nobeldagen, och det som är så speciellt är nämligen så att alla som vinner hos ett av våra spel måste bege sig hit till denna tävlingssidan och skicka in vinst via formuläret nedan för att ha chansen att vinna. Kanske finns det någon möjlighet att vi väljer inte en, utan två vinnare hos mitt och SamRaids vinterspel.

Iallafall så undrar ni säkert vad det är för vintertävlingar som vi två har plockat fram ur vår tävlingslåda som kommer att äga rum under Nobeldagen och dagen efter.

winter wall

Fånga din pingvin
Det här spelet går nämligen till såhär att jag släpper in sex deltagare in på spelplanen och var och en av deltagarna tar och sätter sig på varsin stol. När spelet sätts igång så kommer jag eller domaren att snurra på en tärning. Siffran som tärningen visar kommer stolen att flyttas fram ett steg, beroende på vilken stolsnr som tärningen har valt att flytta närmare sin pingvin. Det är ungefär som spelen Inte nudda vägg, men istället för vägg så ska man komma så nära sin pingvin att man kan antingen fånga eller ge den en kram.

För att göra det lite svårare så får man lov att sno stolar, så var på er vakt och inte afk (= away from keyboard) för då kommer någon annan habbor att vinna.

Habbon som lyckats fånga sin pingvin först har en chans att vinna ett av de priser som ligger i min prislåda, men kom ihåg att skicka in er vinst nedan. Det är då det gäller!

Dag: 10 december 2011
Tid: kl.20:11
Sök på: owner:-Star-Girl-
Rum: [Habbos] Catch the penguin

ice hockey penguin

Hjälp tomten att hitta sina lampor
Älgarna har tagit glödlamporna till tomteverkstaden, så nu måste du bara ställa upp för tomten!

Du måste nu hjälpa tomten att få tillbaka sina glödlampor för att fortsätta slå in paket till julafton. För att du ska kunna göra det så måste du ta dig igenom alla lager som tomten äger och komma fram till det sista rummet, där inne så har tomten lagt upp en lapp där det står en fråga. Tomtenissarna vet ännu inte vad som står på lappen, men en av tomtenissarna nämnde något med ljusdämpare. Så på lappen finns det en fråga som handlar om det. Lämna in svaret till Habbos's frågeformulär nedan så ska nog tomtenissen SamRaid ta en titt på era svar.

Dag: 9-11 december 2011
Tid: kl.16:00 öppnas porten till hinderbanans entré
Sök på: owner:SamRaid
Rum: Hinderbana

Spelregler i korthet:
1) Bege er till rummet genom att söka på ovanstående sökord.
2) Ta er igenom alla rum, från start till finalrummet.
3) Läs frågan i det sista rummet och svara på den nedan.

Pris: Hellre få något (stort som litet) pris än inget alls, men se det som en fin julklapp inför julen.

Det lönar sig inte att skicka in ert svar nedan redan nu, för vi kommer att skriva ner vinnarnas habbonamn under vinterspelet och kontrollera om habbon har vunnit eller inte vunnit under ett av våra spel när vi väl slumpar fram en vinnare från var och ett av tävlingsspelen från mig och SamRaid.

Det är väldigt viktigt att ni skriver vilket vinterspel ni vann hos, men eftersom man endast kan skicka en gång per dator så vore det nog lämpligare att ni försöker delta på båda av våra vinterspel innan ni skickar in ert svar nedan. Glöm inte ert habbonamn!

winner, woho

Vinnaren som vann hos SamRaids tävling blev -EvilAngel. Grattis till vinsten :)

-EvilAngel, ta och sänd iväg en kompisinvit till SamRaid för att få ditt pris.

Ni får ursäkta mig att jag inte skrev vem som vann hos mitt vinterspel som ägde rum den 11 december 2011, men enligt vår slumpmaskin så blev det Jorijeos, som kommer att belönas med ett kyligt pris så småningom.

Medan det blev habbon Gulligabecka45 som kommer att belönas med ett tröstpris som består ett av de nya gåvomöblerna, enligt vår slumpmaskin som slumpade upp henne. Du kommer att få ditt pris så småningom.

Grattis till er alla som vann :)
... och håll utkik på Habbos.se efter nya tävlingar.Vilket vinterspel vann ni hos? Svar: SamRaid eller -Star-Girl-, beror på hos vem ni del
Vad är svaret på lappen i det sista rummet i hinderbanan? Svar: 3 styckenNy utmaning!

Jag har tänkt på hur duktiga ni är inom Habbo, för att ni ska kunna få bevisa det så kommer det en liten kunskapstävling som är utmanande!

Hur bra är du egentligen inom Habbo? Tävlingen går till såhär, det finns olika frågor som handlar just om Habbo på talongerna nedan. Svara på frågorna så gott ni kan, tävlingen håller på tills nästa vecka så ni har tid på er!


Två personer kommer att lottas ut från alla som svarade rätt. De två lyckliga vinnarna får varsin mynt att spendera på habbo!

Lycka till!

SamRaid

Tävlingsresultat

Jag fick in totalt 70 bidrag, de två lyckliga vinnarna är Delfinlskare och Lill-fisen10.

Ett stort grattis till er, ni vann varsin mynt som ni kan spendera på Habbo hotell!

Vad heter vår nuvarande hotellchef? Svar: Duzz
Vad heter vår nuvarande säkerhetschef? Svar: Nordiclight
Vad hette vår förra säkerhetschef? Svar: Joncho
När startades svenska Habbo? Svar: 2003
Hur gammal måste man vara för att få spela habbo? Svar: 12
Vad heter företaget som skapade Habbo? Svar: Sulake
Får man hyckla på habbo? Svar: NejMuhaha!

Nu är det snart dags för Halloween firande, för att gör det hela lite mer läskigt så knuffar vi in en liten Halloween tävling!

Du ska hitta orden i korsordet nedan, men poängen är att du ska hitta ord som hör ihop med Halloween. Det är totalt 5 ord som döljer sig i korsordet och du ska skriva ner orden på formuläret nedan. En person kommer att lottas ut från alla som svarade rätt. Tävlingen håller på tills Onsdagen 26 Oktober, så ni har god tid på er att skicka in.Lycka till!

SamRaid

Tävlingsresultat

Vinnare: Terior!

Pris: Hemligt.

Information: Du kommer bli kontaktad av
mig.


Vilka ord döljer sig i korsordet? Svar: Häxa, Spöke, Kyrka, Själ och Ande.Hästen Peter behöver din hjälp

Han är bara 2 veckor gammal, hans pappa är försvunnen och det är ditt uppdrag att rädda Peter. För 2 veckor sedan kom en häst som heter Peter till liv, det förekom en stor storm till landet där stallet var. Flera hästar dog på stallet, men Peter hade turen, eller var det bara ödet?

Du ska ta dig igenom olika rum som leder dig vägen till stallet där han ligger. Ta dig igenom rummen och glöm inte att läsa lapparna i rummet, utan de kommer du ingen vart.
På lapparna står det olika frågor som är båda lätta och svåra, du ska använda dig av svaren för att komma in i nästa rum som är lösenordskyddad.
När du är framme i stallet ska du räkna hur många trästaketer (Inklusive hörnen och grinden) det finns i stallet, för att sedan ge uppgifterna till Mr.Sam som ska reda ut ärendet. En person kommer att lottas ut från alla som har svarat rätt på frågan i det sista rummet.

Vågar du rädda Peter? eller är du rädd för att stormen ska drabba dig?

- Sök på SamRaid på hotellet och gå till rummet “Tävling [Habbos.se] [1] Start!”
- Tävlingen avslutas Onsdagen 19 Oktober 2011.
- Priset är hemligt än så länge.
- Svaret på sista frågan ska ni svara i förmuläret nedan.

Lycka till,

SamRaid

Tävlingsresultat

Vinnare: Zanatos

Pris: 1 Trästaket och 1 trähörn.

Information: Du kommer bli kontaktad av
mig.


Vad är svaret på sista frågan? Svar: 7

En liten helgtävling

Det gäller att ta sig igenom några få banor inne på hotellet och svara rätt på en enkel fråga i det sista rummet. Inte så svårt ;). Sök på mitt namn, Lillscott och gå till rummet som heter "Habbos hinderbana".
Ett fint pris väntar vinnaren som slumpas av alla de som har svarat rätt på frågan i det sista rummet.

Ett stort grattis till calle321 som lyckades lista ut att Steve Jobs blev 56 år gammal.

//Lillscott

Vad är svaret på frågan? Svar: 56 år

Grattis bondmrbond till vinsten!

Min kompis Peter vill imponera på Frida, men han vet inte hur!

Det finns någonting Frida verkligen gillar, och han hörde henne prata med en kompis om att hon hade skrivit upp det på post it-lappar i sitt rum.

Kan du hjälpa Peter genom att ta dig in till Fridas rum? Börja med att kliva upp för alla trappor i trapphuset, smyg dig in till hennes rum genom den stökiga lägenheten och där kanske du kan lista ut vad hon gillar?

Som tack kommer han att ge en perfekt grej inför vintern - skridskois!

Hur deltar jag?
Sök på owner::Susanna och kom till - Trapphuset - eller följ LÄNKEN!

Lycka till! :Susanna

Vad är det Frida gillar? Svar: Apelsin


Grattis till Dr.Kent som vann tävlingen! Jag kommer att kontakta dig och ge dig ditt pris! :)
Nu kommer en klassisk dörrmattshinderbana fast en uppfräschad version!

Du kommer att få gå på en magisk bro över vattnet, irra bort dig i rymden och ta dig igenom mysiga habborum.
När du till slut kommer till det sista rummet så kommer det att vara en enkel kontrollfråga som du ska svara på och fylla i längst ner i den här artikeln!

Var: Sök på :Susanna och kom till Habbos.se - Tävling [1].
När: Du har till fredag 19/8 2011 klockan 23.59.
Pris: En överraskning!

OBS! - Om du kan svaret - ge det inte till någon annan! Det minskar din egen chans att vinna och det är orättvist mot de andra som klarar banan!
- Du kan bara svara en gång per IP-nummer, annars spärras det automatiskt ändå.
- En person kommer att lottas ut.

/:Susanna

Vad är svaret på frågan i sista rummet? Svar: Bollygunga

Grattis till Cretard som fick rätt på de två frågorna! Han gissade på 45 på utslagningsfrågan (Ett nummer mellan 1-100), och det rätta svaret var 47. Han kommer att få ett par linkade julteles :)

Nu när det har varit modetema på habbo, vad passar då bättre än en catwalk?

Men bara för att göra det lite roligare för er, så kommer vi inte att bedöma era stilar. Ni ska nämligen gå en hinderbana på scenen! Det är två olika rum plus det sista rummet där det kommer att vara två kontrollfrågor och en utslagsfråga.

Sök på: :Susanna och kom till Catwalk Habbos.se [1].
När: Du har en hel vecka på dig, alltså tills på torsdag den 28 april 2011. Du kan delta vilken tid du vill.
Pris: En ensam vinnare kommer att få en julteleport

Lycka till,
:Susanna

Svar på fråga 1: Svar: :Susanna
Svar på fråga 2: Svar: 13632
Svar på fråga 3: Svar: 47

Utlottningen, och det var 138 personer som skickade in (det var endast möjligt med att skicka in en gång per dator) är över och vi har två lyckliga vinnare! Grattis till amysanydeny & unborn, ni kommer att bli kontaktade av mig :)

Då har du chansen till det nu! Det enda du behöver göra är att skriva ditt habbo-namn längst ner på sidan och därefter skicka in det. Två lyckliga personer kommer att få sitta på en vip-plats precis vid scenen och dessutom komma in tidigare än de andra, vilket betyder att du är garanterad en plats!

Om du inte vann en VIP-plats kan du ju såklart ändå komma, fast när rummet öppnar.

Datum: Lördag 26 mars 2011
Tid: 18:00
Rumsnamn: Project Habway FINAL
Rumsägare: :Susanna
Sök på namnet så ser du rummet

Lycka till,
:Susanna

P.S. Vinnarna kommer att lottas ut!
Under den senaste tiden har flera wiredhinderbanor
varit igång, så varför inte fortsätta med det
fast lite enklare och
färre rum? Klara av wiredhinderbanan och svara på frågan i det sista rummet. Du kan börja med att logga in på hotellet och öppna navigatorn. Sen söker du på Kajsan20. och går till rummet *Den mystiska hinderbanan…
Det är svårare än det ser ut, men se det positivt. Endast en wiredbana, sen är ni klara!

Lycka till!
Kajsan20.


Lösning:
En korg: 90 katter, 9 kattmammor och 81 kattungar. (Varje mamma hade 9 ungar var)
90x4 = 360 ben.
Alltså finns det sammanlagt 360ben i en korg.
360x9 = 3240 så får man fram hur många ben som finns i korgarna en flicka har.
För att se kunna ta reda på hur många ben som finns i alla korgar på bussen tar man 3240x90 som blir 29160.
Nu är det bara flickornas ben kvar, 2x9 = 18. Sen plusar du bara ihop allt och får 29178.

Vinnarna:
Antminator
Lea-Liza
-Skii-
Jocke:!:
-.-kicki-.-bann

Hur många ben var det? Svar: 29178 eller 29180 (Med chaufför)


Det var nästan 100 som svarade rätt och jag har lottat ut tre vinnare. Grattis till: .Chokla.=bannad, babyn-molly, Selena-Gomez!!


Välkommen till original snake wired på habbo.se och testa din skicklighet!

Nu har snön börjat smälta och våren försöker ta sig upp ur snön. Detta firar vi med en rolig tävling! Det är nämligen så att jag har ett snake wired - original på habbo.se, och alla som vill testa sina skickligheter är välkomna.

I sista rummet (rummet utan rollers) kommer ni att finna en lapp på väggen där en mening är skriven. Denna mening ska ni kopiera och klistra in här nedanför i tävlingsartikeln. Jag kommer att lotta ut vinnare om det är många som svarar rätt. Kom till mitt rum: [stjärna] Snake - Wired ~ ORIGINAL för att starta!

Lycka till!
Quinoa

Klistra in meningen som står på lappen Svar: I detta rum finns fyra stuprör.

Alla hjärtans dagNu börjar alla hjärtans dag verkligen närma sig så varför inte ha ett litet alla-hjärtans-dag-korsord?
Korsordet nedan innehåller 8 ord som har med alla hjärtans dag att göra. Hitta de orden och skriv ner de i fältet nedan.

Ps. Orden kan vara på vilket sätt som helst, vågrätt, lodrätt, diagonalt eller bak och fram (Röd -> dör).OBS. Tävlingen kommer stängas lite tidigare än tänkt. Har du inte skickat in, så se till att göra det nu!

Lycka till!
Kajsan20.


Hjärta, rosor, choklad, älskad, vänskap, nallar, par och ljus var de ord som gömde sig i korsordet.
Vill du veta var de befann sig? Klicka här för att se facitet

Ps. Skrev du älska istället för älskad, ros istället för rosor, vän istället för vänskap, etc. räknades det som ett felaktigt svar.

Endast 8 personer lyckades ha alla rätt:

Rivaldo1997
Delites
hannaeri
heej
raamtiin11
-Soussie
!HUGGABUGGA!
Zimkort

Tyvärr är det endast de med lite tjockare text som kommer få en present.

Vilka ord gömde sig i korsordet? Svar: Se ovan

Är du snabb nog? Nu har du chansen att ta reda på det och tjäna lite mynt på köpet!
Klockan 21.00 ikväll, onsdag, kommer jag att ha en liten tävling, kom före nallen. Reglerna är enkla. Det gäller bara att ta sig genom banan och hinna före nallen till mållinjen.
Jag kommer att låsa rummet då och då, men öppnar snart igen. Så ha tålamod!
Lycka till!
//Lillscott


Halloj! Dags att dra igång en ny tävling här på habbos, så ni har nått att göra på hotellet ;).

Jadolicious hinderbana är det som gäller den här gången. Det gäller att ta sig igenom alla rum och svara på frågan som finns i det sista rummet.
För att ta dig till rummet är det bara att söka på jadolicious (aa han stavar med litet j xD).
PS. Man får trippa! Så trippa på!
Lycka till!

Grattis till kaku och Namnetblevponta spm båda klarade hela hinderbanan och lyckades lista ut att 100 kg järn och 100 kg bommul väger lika mycket!

Frågan finns på lappen i sista rummet! Svar: Lika mycketOj då! Ett nummer från vårt tiosystem har försvunnit, men vilket kan det vara? Hjälp mig att ta reda på det genom att logga in på hotellet, öppna navigatorn, söka på Kajsan20. och sedan gå in i rummet som heter Habbos.se – Nummerjakten.
I det första rummet kommer du stöta på en hinderbana, försök att klara den för att kunna komma till nästa rum men glöm inte att läsa lappen i det första rummet innan du går vidare, gör du inte det kommer du inte ha någon aning om vad du ska göra.Tips:
För att klara detta behövs väldigt mycket tålamod och tid. Stressa dig inte fram, utan gör det försiktigt och rätt.

Lycka till!
Kajsan20.


De 10 lyckliga vinnarna blev:
Riik-Mr-Riik
Gubbeskate12
jontetrujillo
sozan37=b4nn.
hannaeri
Dr.zingo
.:lil-Nikki:.
KTD
TheMagicName
Tracksaw

Vilken siffra var det som försvann? Svar: 8


Rädda Teddy
Grattis till VARMBOGI, -HabboWinter- & phili2! Ni vann varsin Död Orgel!

Teddy vill inte ramla ner för stupet vid slutet av rullbandet. Därför måste du blockera hans väg genom att flytta en kula dit!

Det kommer att delas ut tre priser. Om fler än tre personer lyckas rädda Teddy så kommer det att lottas ut en vinnare.
Vinner du fler gånger får du fler "lotter".

Datum: Lördag 22 januari
Tid: 15:00
Rum:Habbos.se - Rädda Teddy

Vid 15:30 kommer jag att låsa rummet, tills alla som är där har kört klart. Då kommer jag att öppna en gång till. Det är för att folk ska få chansen igen!
Öppnar rummet igen 16:00!

Hoppas att vi ses,
:Susanna
Lite bilder från tävlingen:Hinderbana

Tjenare! Nu är det dags för mig att dra till med en tävling! Den här gången gäller det att ta sig igenom en hinderbana och svar på frågan som står längst ner.
Rummet heter "Habbos.se´s tävling v.3". Det är bara att söka på Lillscott eller habbos för att komma till rummet.
Lycka till!

Ett stort grattis till Dr.zingo som lyckades lista ut att det var 6 pokaler i rummet.

Hur många pokaler finns det i rummet? Svar: 6Oh nej! Möbeltjuven har rymt från fängelset igen och stulit dyra möbler med den finaste färgen som någonsin har funnits på Habbo! Men han har gjort ett stort misstag, han stal fel möbel i Habbo's berömda museum som inte passar i hans stora lager med stulna möbler.
Möbeltjuven har rymt och försvunnit spårlöst… Polisen är på jakt efter honom men är för lata och har inte alls tid att hitta möblerna, men det har DU!


Hjälp habbopolisen att hitta en av de försvunna möblerna genom att logga in på hotellet, öppna navigatorn, söka på Kajsan20. och sedan gå in i rummet som heter *Möbeltjuvens teleportlager.
I möbeltjuvens teleportlager finns det massa teles, en av dem leder till det rätta rummet med flera stulna möbler och en lapp. Läs lappen och följ resten av instruktionerna för hitta den stulna möbeln möbeltjuven inte vill ha!

Lycka till!
Kajsan20.


Eftersom det var så få som hade rätt kommer jag skriva ner alla, men endast de som har lite tjockare text kommer att få pris som delas ut imorgon.

JackM5
Prah
4L3x1zz
Chimpo
Namnetblev!?!?
dj-dranne
pokemonmaxen
peddovoff
Cowtard
jb96b
Kingradar
superelias123
BabyDee
MaplewooR
Bullary
starjag
-Soussie
raamtiin11
volvo555
Lyllot
-.-Hoolm-.-
ImOnlyCute
Blackknights
KARTELLENIEG
scarface88
linus000
hannaeri
makan5000

Vad är svaret på lappen i det sista rummet? Svar: Persisk matta (Enda möbeln utan grönt)

Är det någon mer än jag som är sjukt taggad till nya nyårslöften som man ändå aldrig tänker hålla när man har chansen att välja ett bra eller mindre bra alternativ? Kan knappast bara vara jag!

Nu lagom till julledigheterna har jag och Quinoa gjort en riktigt klurig nyårstävling med superfina priser i potten! Vad det är avslöjar vi inte ännu. Du kommer absolut inte vara missnöjd med priset.

Det går ut på att man ska ta sig igenom entrén (rummet hittar du genom att söka på !--Niklas--! och gå till rummet som heter "Habbos.se nyårstävling") till teleportern för att sedan klara en klurig hinderbana som leder till ett rum med en fråga i. Denna fråga ska du besvara här under. Lycka till!

För att förtydliga priserna så delades ett champange-emblem ut till ALLA som svarade rätt på båda frågorna. Av de som hade rätt lottade vi även ut tjugo stycken gröna laserdörrar. Grattis!

Hur många bb-teles finns det i entrén? Svar: 415
Vad är svaret på frågan i rummet? Svar: Raketer/ fyrverkerier

Julen närmar sig, och vad är det som har hänt?


Tomtemors paket är stulet och utan den kan hon inte få något gjort på dagarna utan bara sitta med en näsduk i handen hela dagen lång. Hon lovar att gottgöra den som hittar tjuven och sen kunna fortsätta göra nya julklappar till alla snälla små barn.

Hjälp tomtemor att hitta tjuven genom att logga in på hotellet, ta upp navigatorn och sen söka på Kajsan20.. Sedan ska du ta dig till rummet som heter *Vinterlandet, sen är det bara att fortsätta framåt, men glöm inte att hitta klisterlapparna i rummen med värdefull information.

Lycka till!
Kajsan20.

Vinnarna:
Tiffanie!!
HelloKnight

Vem stal tomtemors paket? Svar: TomtefarÄntligen är det dags för mig att hålla en tävling igen!
Nu blir det inte sudoku utan anagram, så sätt igång hjärnan och börja klura!

Ett anagram är ett ord eller mening som består av samma bokstäver som någon annan mening. T.ex. omstart Kent” -> ”kattmonster


Meningen som ni ska göra om är: Något tyg och juldrott

Har du svårt att komma igång? Ta hjälp av ledtrådarna och se om det blir lättare!

1. Det riktiga ordet består av 6 ord.
2. Det är en mening som de flesta säger på julen.

Lycka till!
Kajsan20.


Vinnarna:
The-fine-rose
DaYouSee
jontecool123SWE


Vad blir ordet? Svar: God jul och gott nytt år

Tävlingen är över! Det blev 10 vinnare som kommer få en varsin skridskois!
Grattis till: kul137, superjosef12, blue-and-black, mine-moon, .:superelias:., Merry.LOVE.You,Ebu95, :..:alex!:..:, filippafilippa, GoGoldenLips


Är du en bra deckare? Ta då fram förstoringsglasen och din tänkarhjärna, här är ett mysterium för dig!

Bankägaren Karin har blivit rånad på massa mynt! Kom till hennes bankentré och fråga henne vad hon tror om rånet. Efter att du pratat med henne kan du gå till de andra i området och fråga dem!
Glöm inte att vara artig och alltid säga hej till de du möter, försök att inte låtsas om att du löser ett brott, de kanske blir rädda för dig i så fall?

Var? När?
Sök på :Susanna och kom till - Habbovägen 1 - så kommer du till bankentrén där du träffar Karin!
Du har till torsdag kväll på dig, sen är det nog försent att kunna stoppa tjuven.

Du ska ta reda på vem som stulit bankens alla pengar, var du hittade dem och hur mycket det var.

Lycka till och hoppas att du hittar tjuven!
:Susanna

Vem stal mynten? Svar: Monica
Var fanns pengarna? Svar: I soprummet
Hur mycket mynt var det? Svar: 107

Räkna djur med Lillscott


Tjenare! Lillscott här och tänkte slänga upp en tävling bara för er. Den här gången är det dags att ta fram papper och penna, för du ska nämligen räkna hur många djur som gömmer sig i mina rum.

Det är enkelt. Allt du behöver göra är att logga in på hotellet och söka på mitt namn, Lillscott i navigatorn. Sedan är det bara att sätta igång att leta.


Lycka till!

Det var hela 131 st som lyckades lista ut att det fanns 16 djur i mina rum. Men vinnaren blev chiara93=hackad! Ett stort grattis till dig!

Hur många djur finns det? Svar: 16Nu var det dags för mig att för första gången hålla i en tävling på habbos!
I början satt jag och bläddrade genom gamla tävlingar för att först lära mig men samtidigt se hur alla de andra hade tänkt när de hade gjort sina tävlingar. Jag ville ha något nytt att börja med, något som jag alltid har älskat så varför inte sudoku?

Det gäller att placera in siffrorna 1-9 på fältet. Varje rad och kolumn får endast bestå av varje siffra en gång. När den är klar kan den t.ex. se ut som den nedan.Sudokurutan som ni ska fixa är den som ni ser nedan. När hela är klar tar ni reda på vilka siffror det är som finns i de gula rutorna. Skriv ner dem i svarsrutan och skicka in.
(Svara helst med bindestreck, alltså x-x-x-x-x-x-x)Lycka till!
Kajsan20.


Vinnare: Lea-Liza
Ett stort grattis till henne!


Vilka siffror är det i de gula rutorna? Svar: 7-5-8-4-6-9-3

Korsord av Lillscott

Nu var det dags för ännu en tävling bara för er habbos. Den här gången är ett ett korsord som gäller. Men inte vilket korsord som helst, utan ni ska leta möbler med hjälp av motton på hotellet. Ni får alltså ett motto på en möbel, ni ska då gå in på hotellet och leta upp vilken möbel som har det mottot och skriva i den möbeln på rätt rad.
När ni har fått ner alla möbler i korsordet så ska ni samla ihop de bokstäver som står i de gula rutorna. Ni ska nu få ihop en möbel som finns på hotellet med hjälp av de bokstäverna.

Har du frågor om tävling så är det bara att kontakta Lillscott på hotellet. Lycka till!

Klicka här för korsordet
Vinnaren i tävlingen blev jenniferrari. Ett stort grattis till henne!

Möbeln: Svar: le gran pokale


Habboweenfest hos Quinoa!

Det blev en riktigt kuslig fest och många kom, eftersom rummet bara rymmer 50 habbosar så kunde inte alla som ville vara med vara det. Men de kunde komma lite senare och festa. Efter några tävlingar fick vi fram några vinnare:

Kostymtävling:
Pizzatjej1 jesnisse cooldanne123

Hitta mattan:
Rruffus Miinum Miinum Delfinlskare

Fallande Möbler:
Delfinlskare

Happy habboween alla tävlingsfantaster! Ni är välkommna till halloween fest hos mig och några vänner. Det kommer bli en maskeradtävling, där den med bäst habboweenkostym kommer att vinna, samt mycket annat skoj. Festen börjar klockan 18.30 i Quinoas rum: HABBOWEENFEST 18:30 och rummet öppnas 18:20 för de som vill köa.

Läskiga priser utlovas!
Quinoa

Kommer du kunna komma på festen, JA/NEJ? Svar: JA/NEJNu har jag kollat på alla svar och valt ut dem bästa tre! Här nedanför kan du läsa vilka det är och vad de tror det är för mystisk kvinna:

-Star-Girl- - Det är häxkvinnan som har kommit till habbohotel under habboween för att förvandla habbosar från habbos till zombies och Quinoa är den första som blir en zombie :o

Dec@mbergirl - Jag tror det är en voodoo kvinna som gör voodoo dockor som liknar andra personer så sticker hon en nål igenom huvet i den så gör det ont på den personen på samma ställe.

MagiskaSvampen - Men ser ni inte? Det är ju Duzz's mamma som har irrat omkring. Eftersom hon ramlade i en sjö häromdan så tror hon att hon är en fågel och ska försöka flyga över hålet som ni ser i marken framför henne. Vi önskar henne lycka till i flygningen!

Voodoo
Vad är det för mystisk kvinna? Svar: -

Battle Banzai har återerövrat hotellet och nu har du chansen att vinna en egen arena som du kan möblera och hålla på med helt själv!

Tävlingen går ut på att du svarar på frågorna nedan, skriver ditt Habbonamn och skickar in för att slutligen hålla tummarna att det är just du som tar hem en egen BattleBall-arena.

Vi har tre arenor som vi får ge ut till tre vinnare, och de levereras i paket (måste vara ett stort sådant!) på tisdag.Vinnare: 67sian, cansve och 4evervampireboy.


Vilken färg är det på en giraffs tunga? Svar: Blå eller Lila
Vad är klockan om den är 100 minuter i 14:00? Svar: 12:20
Vilket nytt parti tog sig in i riksdagen i valet 2010? Svar: Sverigedemokraterna
I vilken sport är Henrik Lundqvist aktiv i? Svar: Ishockey


Nu har du chansen att se finalen av Project Habway från första parkett!

Grattis MariaTrueLove, du får en VIP-plats vid scenen och får komma in lite tidigare till finalen!

Efter många veckor av slit har nu tre tuffa pixelartister tagit sig till final! Det är Sasuko, lavju och TokioEmma! Resultatet av vem som har vunnit säsong 3 och tar hem en personlig pokal och en nyputsad guldtacka kommer att avslöjas i ett speciellt rum, där alla som vill får komma och titta!

Finalen äger rum lördag 25:e september 17:00. Om du inte kan komma förlorar du din plats, du får inte ge den till någon annan. Rummet kommer kanske att bli väldigt snabbt fullt och då blir det svårare att komma in, men nu får du chansen att komma in tidigare och få en finfin plats precis vid scenen!

Det du ska göra för att få den platsen är att svara rätt på frågorna nedanför. Kom ihåg att om du ger svaren till någon annan så minskar du dina chanser att vinna! Den personen med flest rätt vinner och ifall det blir flera stycken med lika många rätt så måste vi lotta.

Lycka till,
:Susanna

Eftersom en av frågorna blev ändrade p.g.a. fel, så kommer ni som svarade på den första frågan också att få rätt.


Vem vann Project Habway - säsong 1?
Svar: FluffigaTofflan

Vem vann Project Habway - säsong 2?
Svar: puppy.killen

Vad får vinnaren av "veckans tema"?
Svar: Immunitet till nästa vecka

Vad var det första temat under säsong 1?
Svar: Höst

Vad var det första temat under säsong 2?
Svar: Kärlek

Vad var det första temat under säsong 3?
Svar: Strand

Vem pixlar emblemet som alla 10 deltagare får?
Svar: :Susanna

Domarna GulligaMange! och ChokladMuffin. har båda deltagit i Project Habway - säsong 1. Vilka placeringar fick de?
Svar: 3:a och 4:a


I förra helgen så hade vi en utlottning utav IDOL-möbler, men tack vare ett mänskligt misstag så raderades alla namn som hade skickats in.
Vi vill självklart dela ut dessa IDOL-paket, och vi ber er skriva in ert Habbonamn här nedanför igen.

Det är samma paket som innan, och vi delar ut fem stycken till slumpvalda personer.

Vinnare: cindosa, Riiik-Linus-Riiik, !--Vicce--!=Ban, Julia.J. och Dlexx.


Det är dax för ännu en tävling här på Habbos! Den här gången måste du klura rätt ordentligt eftersom det både är hinderbanor, frågor och gåtor i rummen.


Ägare: LaserQ
Rumsnamn: Entré för tävling - Habbos.se

Du tar dig till sista rummet och svarar på den sista frågan som finns där. Du skickar in vad du tror svaret är, och så är du med i tävlingen!

Tips
Behåll svaret för dig själv, för ju färre som klarar tävlingen, desto större chans har DU att vinna!

Priset i denna tävling är en månads VIP som delas ut till tre personer. Yttligare tre personer kommer vinna ett hemligt prispaket!

Lycka till!

Vinnare utav en månads VIP: oskaroskar4, filippafilippa och Human..
Vinnare utav hemligt paket: DJbig-joe, Rudolf95david och molly150.
Priserna delas ut denna vecka.

Svar: 12 stycken djur


Efter en lång tid har det nu blivit dags för :Susanna's 25:e tävling! Det firas med något alldeles speciellt!

Grattis! Alla som skickade in rätt svar fick ett finfint pris! :)

En superhinderbana är på ingång och vad som skiljer den här hinderbanan mot många andra är att det finns väldigt många, men kanske lite mindre moment än vanligt - fast allt i samma rum! Det innehåller mycket från olika världar, allt från vanlig hinderbana med stolar och dörrmattor, till att leta igenom zinken och klara rollerhinder!

Sök på: :Susanna
Kom till: Superhinderbanan - Habbos.se

När du kommer in i det sista rummet så ska du svara på en fråga som du sen fyller i här nedan. Lycka till,
:Susanna

Svaret på frågan i sista rummet: Svar: AprilMånga klarade att hitta skurken som hade tagit Lings te leverans, så habbos egna slumpgenerator fick slumpa fram tre vinnare. Den som först slumpades fram får 1:a pris o.s.v.

Vinnare:

1:a Tildiii - Vinner en månads vip medlemskap
2:a Shaaa1 - Vinner bronsfläkt
3:a HabboAnes - Vinner teppanyakiTe leveransen

Ling är en kvinna som kommer från Kina. Hon äger en liten te butik och älskar sitt jobb.

I går fick jag ett samtal från henne. En te leverans kom i torsdags och leverantören lämnade två lådor med te utanför butiken. Ling var då och åt lunch i Sushi baren, som Li har hand om. Leverantören ringde till Lings mobil och berättade var han hade ställt leveransen, Men när Ling kom tillbaka till butiken var leveransen borta, någon hade stulit den. Och nu ska vi hitta skurken!

Gör såhär: Gå till mitt rum: [!] Te butiken för att starta. I butiken kan du prata lite med Ling och ta dig igenom dörren till Kinesiska trädgården. Därifrån kan du ta dig till många andra rum. I rummen finns det lappar med ledtrådar om hur du ska ta dig vidare i tävlingen. Tävlingen går ut på att hitta skurken, som är i rummet: [!] Te leveransen, och för att komma dit måste du ta dig igenom alla andra rum med hjälp av att använda information som finns på lapparna.

Tips: Håll svaret för dig själv när du klarat tävlingen, då ökar chansen att just du vinner!


Quinoa

Vad heter skurken? Svar: Chao Ming
Kommentar om tävling: Svar: -

Grattis till: Nahiz


Klarar du av att gissa artisterna?
Nedan ser du ett antal artister, men eftersom det ska bli lite klurigare - så har jag klippt ut ett par bokstäver i namnet.
Det jag nu vill att ni ska göra, är att först komma på vilka artister det är som gömmer sig bakom luckorna. Sedan skriver du endast ner de bokstäver som saknas i artisternas namn längst ner i fältet.


1. L _ _ _ G _ G _
2. _ U _ T I _ B _ E _ _ _
3. _ A _ Z
4. M _ R _ _ H _ A _ E Y
5. J _ S _ _ _ _ R U _ O
6. _ E Y _ _ _ É
7. _ M _ N _ M
8. _ H _ K I _ A
9. _ O _ Y N
10. M _ D _ N N _
11. _ S H _ R
12. _ N N _
13. _ _ T Y P E _ _ Y
14. _ _ $ _ _
15. _ _ V _ D G _ E _ _ A

Eftersom det kommer att bli en hel del bokstäver, så föreslår jag att ni skriver alla bokstäver tillsammans.

Lycka till!
raffa93

Skriv ner alla bokstäver här Svar: ADYAAJSNIBERJYAIACRAONDELBONCEIESARRBAOAUEIAKARRKENu har du chansen att vinna något utav de paketen som säljs under Rum för 5 Habbo mynt i katalogen. Vi kommer att slumpa ut tio stycken sådana paket, och det enda du behöver göra är att skriva en siffra i fältet nedan.

Du tar alltså och loggar in på hotellet, klickar in dig på kategorin Rum för 5 Habbo mynt i katalogen, väljer det paket som du gillar bäst - och skriver in paketets siffra i fältet nedan.

Du kan skicka in till och med söndag, och man får endast delta en gång. Vi ser din IP-adress i loggarna, och fuskar så får man inget paket.

Vilket paket önskar du dig? (1-10) Svar: 1-10

Nu är tävlingen slut! Det gick inte riktigt som jag hade väntat mig. Många tyckte att tävlingen var väldigt svår och det har inte kommit in så många svar. Ordet som bokstäverna bildade var i alla fall vulkan. Svaret på frågan inne i rummet var aloe vera och det var faktiskt bara EN person som lyckades svara rätt. Den habbon är Smurfig!
Han har vunnit:
1 guld pokal och sommarmöbler.
Kontakta x::cool för att få priset!

--------------------------------------------------

Då var det dags att dra igång en tävling, den här tävlingen är inte särskilt svår. Ni som tänker göra den har en och en halvvecka på er att delta.

Tävlingen går till så här:
Här nedanför ser ni ett par frågor! Ni ska på egen hand försöka besvara dem här frågorna. Det är inte speciellt svårt och det finns flera sätt som man kan använda för att hitta svar på dessa. Däremot är vissa sätt jobbigare än andra.
När ni har svarat på alla frågor ska ni använda en bokstav från varje ord ni fått som svar till varje fråga. Ni kommer alltså inte behöva använda alla bokstäver. Svaren ska skrivas med små bokstäver!
När ni har ordet som bildas av dessa bokstäver ska ni använda ordet som lösenord och ta er in till mitt (x::cool) rum ”.:. Djungeldisco & Klubbhus .:.”. Därinne hittar ni en lapp med en fråga som ni ska besvara i formuläret här nedanför.

Lycka till!

Fråga nummer 1:
Det finns en möbel på vårt hotell med möbelbeskrivning ”För jättespännande stunder”. Vad är det här för sorts möbel?

Fråga nummer 2:
Det finns en möbel på vårt hotell med möbelbeskrivning ”Elegant bord med stil!” Vilken färg har den?

Fråga nummer 3:
Det finns en möbel på vårt hotell som saknar möbelbeskrivning och hör till en serie som inte alls är speciellt omtyckt. Men ändå tycks man kunna se den möbelserien här och där oftast i nyare habbors rum. I namnet på den här möbeln finns det fyra bokstäver i rad, som bildar ett ord som kan ha olika betydelse beroende på sammanhang. Vilket ord är det här?

Fråga nummer 4:
Det finns en drink bricka med möbelbeskrivning ”Perfekt till festen” men den säljs inte i någon festkategori. Vad brukar man kalla ställen som drink brickan och de övriga möblerna i serien säljs i?

Fråga nummer 5:
Det finns en möbel inne på hotellet som faktiskt har varit ganska populär en gång i tiden men som alltid varit underskattad. P.g.a sitt pris i katalogen och sin lätt tillgänglighet. Som möbelbeskrivning har möbeln ”Energisnål”. Man kan även hitta andra möbler som fyller exakt samma funktion i andra kategorier. Även fast de kan se lite annorlunda ut. Vad brukar dessa sorters möbler kallas?

Fråga nummer 6:
Det finns två möbler som säljs i en speciell kategori även om de egentligen hör till en annan. Dessa möbler har exakt samma namn och har ”Snyggt.” och ”Coolt” som möbelbeskrivning. Vilken kategori hör de här möblerna till egentligen som dessutom står i deras möbelnamn?Vad är svaret på lappen i x::cool's rum ".:. Djungeldisco & Klubbhus .:." Svar: Aloe vera

På måndag morgon åker !--Niklas--! och LaserQ ner till Köpenhamn för att besöka habbokontoret. Vad vet ni egentligen om staffsen?

Grattis till vinnarna: VAQUM, raamtiin11 och BC2

Vad heter företaget som skapat Habbo? Svar: Sulake
Vilka är staffs för det svenska hotellet? Svar: Duzz och Joncho
Vem är staff för det danska hotellet? Svar: GucciMama
Vad heter de norska staffsen? Svar: MissCayenne och LadyStarlight


Det var många av er som var tappra nog att ta sig igenom djungeln till ruinerna. Habbos slumpgenerator har fått fram tre vinnare som kommer att få ett fint pris.

Grattis till: regalen, TrixiQ och KHK-Fille!Min gammelmorfars farfars expedition i Sydamerika
Jag har alltid tyckt att min mormors vind är intressant. Där står dammiga möbler, lådor och väskor. I vintras när jag letade igenom vinden hittade jag ett gammalt, gulnat papper. Det var ett brev från min gammelmorfars farfar till sin hustru, min gammelmorfars farmor. Jag satte mig på golvet och läste igenom det.

Han hade varit på expedition i Sydamerikas djungler. En kväll då han höll på att sätta upp sitt läger kom en indianpojke springandes. Pojken stal en låda, där min gammelmorfars farfar hade placerat ett gammalt föremål som han hade funnit i djungeln, och sprang sedan iväg. I brevet står också var han var då han förlorade sitt fynd.

Jag beslöt mig för att resa till Sydamerika i hopp om att få tag i min gammelmorfars farfars fynd. Du ska följa med mig och vi åker nu!

För att komma till rummet: Sök på Quinoa i rumsnavigatorn och gå in i rummet "Dammen".

Beskrivning: Du kommer till ett rum som heter "Dammen". Du ska ta dig över den för att sedan hitta ett sätt att ta dig vidare in i djungeln. Kom ihåg att du måste leta noga i vegetationen för att ta dig vidare... I sista rummet som heter "Ruiner" finns du en gammal låda, där min gammelmorfars farfars fynd finns i. Ovanför lådan sitter en lapp, där det står vad lådans innehåll är. Skriv sedan in här nedanför vad som finns i lådan.


Lycka till!
Quinoa

Vad finns i lådan? Svar: Ett mayanskt armband i guld

Sommarkryss!

I samband med att Sommarkrysset snart sätter igång, så tänkte jag arrangera en liten tävling för er som gillar att pyssla lite med korsord! Ni kan printa bilden nedan och sedan lösa krysset.


När du sedan räknat ut vilket ord som bildas i de gula rutorna, så går du till Navigatorn och söker på raffa93. Leta sedan upp rummet HABBOS.SE - TÄVLING. Skriv då in lösenordet med STORA bokstäver och läs klisterlapparna för vidare information!

Lycka till!
raffa93

Vinnaren blev: TrixiQ

Vad är svaret på klisterlappen? Svar: Maradona

Hjälp oss!
Inom en snar tid kommer vi att skapa nya Habbos.se med bland annat ny design, mer innehåll samt nya och uppdaterade funktioner. Det sistnämnda behöver vi hjälp med här!

Man ska inte kalla detta "tävling" - men du ska använda din fantasi och komma på nya, fräcka funktioner som vi kan lansera på Habbos.se till nästa version. Skriv ned dina tankar och önskemål i fältet nedan.

Vi kommer att lotta ut tre stycken pokaler till de tre bästa förslagen och tipsen. Men du får snabba dig på! Du kan endast skicka in t.om. söndag klockan 12.00!

Ett bidrag per person. Anställda på Habbos.se kan ej deltaga i denna tävling.

Vinnare blev andenforever, GoldenLips och Zingor!


Vilken funktion ska vi skapa till nästa version? Svar: *svar*


Grattis Rymdost
Det var 4 av 290 som svarade rätt, slumpmaskinen lottade fram Rymdost som svarade helt korrekt, alltså 24. Han skrev också upp alla djur. Om ni vill veta vilka det var så skriver jag dem här: 1 anka, 2 räkor, 2 fiskar, 1 ren, 1 häst, 1 hund, 1 gris, 1 mås, 6 fladdermöss, 1 kyckling, 1 krokodil, 1 kanin, 1 får, 1 papegoja och 3 fjärilar.Nu ska du finna djur!
Just precis, nu ska du leta efter djur. Gå till min Habbo Home (Quinoa) och leta igenom sidan ordentligt efter djur. Du ska räkna antalet djur som finns på stickers och i bakgrunden, men inte t.ex. gruppbadges.
En del djur på bakgrunden är övertäckta av stickers så räkna inte med dem. Här nedan ska du sedan skriva in antalet djur och gärna hur många det finns av varje. Tex: Det finns 14 djur: 5 grisar, 3 kor och 6 kaniner.

Klicka här för att komma till Quinoas Home! >>>

Räkna noga,
QuinoaHur många djur finns det på Quinoas habbohome? Svar: Det finns 24 djur.Vinnaren av denna tävling är Gurb1!. och till honom säger jag grattis till en finfin orkidé!
Tack alla andra som hjälpt mig, nu är går det inte att gå in i den lilla gången längre! Gröna stugan kan man gå in i direkt nu, man behöver inte ta sig igenom fällorna!

Hjälp mig! Jag, :Susanna, har blivit kidnappad!

Det kom en man och tog med mig in vid en gång precis bredvid den berömda Paketpyramiden! Jag skickar det här meddelandet genom att jag smyger mig förbi och lägger det på rullbandet inne i pyramiden, hoppas att någon hittar det!

Vem du än är som läser det här, jag behöver hjälp!
Sök på :Susanna och gå till rummet Pyramidens Inre (med tecken). Det börjar med en svart stege, sen ska du kliva av den på rätt ställe, de andra är blockerade. Sen ska du hitta rätt bland några teleporters. När du hittat rätt kommer du därefter till ett ställe som heter "Hala Hjärtan". Det ser fint och gulligt ut, men var försiktig! Det är mycket svårare än det ser ut, och om man ramlar ner så kan man inte komma upp igen!
Till slut kommer du till någon liten stuga... jag tror den kallas "Gröna Stugan"! Jag tror att det står någon sorts fråga på en lapp där, jag kan den inte och därför kan jag inte ge dig frågan direkt!

Själv är jag instängd i ett litet rum vid badrummet, men snälla hjälp mig med att skriva in svaret på frågan här nedanför!

Snälla hjälp mig,
:Susanna

Svar på frågan: Svar: 9


GRATTIS HABBOS 5 ÅR

Ja nu är det habbos.se´s 5:e födelsedag! Det firar vi med en stor tävling klockan: 15:00 i Quinoas rum: Habbos.se 5 år - Tävling. Dessutom tänkte vi att ni som vill får skriva en födelsedags hälsning till habbos. De 5 bästa väljer vi ut och publicerar här. Vem vet, det kanske finns pris?

Glöm inte att komma klockan 15:00!
Habbos personal

Min födelsedags hälsning: Svar: -


Vårtävling


Grattis till Miinum som slumpades fram bland vinnarna!Nu har våren anlänt och fler och fler vårtecken syns i naturen. Därför har jag gjort en hinderbana i en trädgård som ni får ta er igenom. Gå till mitt rum: Prospect Park för att starta tävlingen. Där måste ni leta efter en grön enkelriktad port, som är nära vitsippe lampan, för att komma upp på banan som är i luften. När ni klarat banan ska ni ta chapaiasporten till ett annat rum. Där finns en gul lapp med en fråga som ni får svara på i denna artikel.

Ha en härlig vår!
Quinoa


Svar på frågan som står på gula lappen: Svar: TUSSILAGO


Hämta mina påskägg!

Grattis till alla 47 som svarade rätt: 24 ägg var det! Jag har slumpat fram en vinnare som kommer att få en magisk växt vilken blev falken368

Jag gick runt i parken för att gömma årets påskägg. Solen sken och vårfåglarna kvittrade. Jag ställde äggkorgarna på marken och böjde mig ned för att gömma ett färgglatt ägg i en buske, som just hade fått bladen utslagna. När jag sedan reste mig upp upptäckte jag till min förskräckelse att äggkorgarna var borta! Jag såg mig omkring och upptäckte en kanin som skuttade iväg med mina korgar. Jag sprang efter. Kaninen hoppade ned i ett hål under ett körsbärsträd. Hålet var stort så jag tänkte krypa ned efter kaninen. Men jag snubblade på en rot och skadade högerfoten. Så nu får du krypa ned efter kaninen!

Kaninen är från underlandet, där finns massor av konstiga växter och djur. Du måste ta dig igenom underlandet till kaninens hus, där finns äggen. I kaninens hus finns en lapp med en fråga på väggen, svara på frågan lite längre ned i denna artikel.

För att komma till underlandet måste du ta dig till hålet under körsbärsträdet. Det kan du hitta i Quinoa´s rum: Habbos.se - Kaninhålet. Sedan kommer du till underlandet, där finns dörrmattor som du måste gå på, annars blir du fast i underlandet, FÖR EVIGT!

Lycka till!
Quinoa

Svar på frågan i kaninens hus: Svar: 24

Inaktiva tävlingar, aaaahh!

Grattis till Boyizer till vinsten! :-)

Habbos fyller år i maj. Hur många år fyller vi? Svar: Fem (5) år
Vad var det rätta svaret i St Patricks Day Quest? Svar: SHAMROCK
I nyheten "Nordiskt mästerskap i Wipeout på Habbo!" finns det röda bollar på bilden. Hur många är det? Svar: Tre (3)
Vad är det för speciellt med HC-möblerna nu? Svar: Man får välja sin HC-möbel själv
För att få ett rum helsvart kan man använda sig utav helröda tapeter och golv. Vilken färg på ljusdämparen ska man ha för att få det svart? Svar: Blå


Robinson kommer till habbos.se!

Denna robinson tävling kommer att ske inne på hotellet, men på den här sidan läser du tider för tävlingar och hur det kommer att gå till. Det kommer att vara flera tävlingar och öråd varje eftermiddag.

För att delta i robinson på habbos.se: Du måste kunna vara inne på eftermiddagar nu i veckan. Du ska skriva ditt habbonamn och varför just du ska få vara med och delta.


//Quinoa

Jag ska få delta i tävlingen för att: Svar: -
Vem vann Robinson Karibien? Svar: Hans


Grattis till smurfen62!
Du vinner 30 scifi rollers, nu kan du rulla ända fram till Pandora!Avatar Frågor

Jag har sett filmen, och jag gillade den. Om du har sett den kan du fylla i vad du tyckte om den lite längre ned i denna artikel.

För att tävla: Gå till Quinoa´s rum: Habbos.se - Avatar frågor. Lösenordet till rummet är: planet, SMÅ BOKSTÄVER! På väggen i rummet finns 6 st. lappar med frågor på. Du kan svara på dem i denna artikel, och om du får alla rätt har du chans att vinna ett pris!

Lycka till!
Quinoa

Jag har sett Avatar filmen och jag tyckte såhär: Svar: -
Svar på fråga 1: Svar: Pandora
Svar på fråga 2: Svar: Na'vi
Svar på fråga 3: Svar: Jake Sully (Sam Worthington)
Svar på fråga 4: Svar: Jake Sully kan gå med sin Avatar. Annars rullstol
Svar på fråga 5: Svar: James Cameron
Svar på fråga 6: Svar: James Horner

En meteorit hotar vintergatan! Granngalaxen Andromeda oroar sig för alla planeter och inte minst vår egen planet jorden.

Chockerande rubriker överallt i Andromedagalaxen, men människorna på jorden är fullt omedvetna om denna händelse. Det är nu ditt uppdrag att ändra kurs på meteoriten genom att ta dig genom svarta hål och liknande. Om ni hittar den hemliga koden så kan vi rädda hela galaxen och hela jorden!

Kom till Dark Space - Habbos.se och ta dig förbi alla fällor och in i de svarta hålen. Kom ihåg att läsa alla ledtrådar du får väldigt noga!

Tävlingen är över och vinnaren är TheSnowBall och hans pris blir en operatörskonsoll så att han kan ta sig genom universum! Tack till alla er som kämpat sig igenom universum för att rädda jorden!

May the force be with you,
:Susanna

Vad är den hemliga koden? Svar: 64153

Tele Race!

Tjenare alla habbor. Det är jag som är !-CoolaKung-! även känd under namnet Zeeko. Jag är numera tävlingsarrangör (på prov) på habbos och jag är säker på att vi kommer ha en massa kul tillsammans!

Jag tänkte köra igång första tävlingen nu första dagen på 2010! Det blir ett tele race. Tele race går till så att du ska ta dig igenom några banor så snabbt som möjligt. Det är 4 snabba baner i mitt tele race så det kommer gå snabbt och troligen under minuten per varje race. 4 stycken deltar i varje race. Men bara 1 har chans att vinna. "Vinnaren" i racet ska när han kommit till målet börja slå tills han/hon får en 6:a. Jag kommer ta tid på alla race och den som är snabbast med att vinna och sen få en 6:a under den timmen jag kör kommer att vinna en fin Hc Soffa!!

Du tävlar alltså inte bara mot de du möter i racet utan mot alla som deltar. Du får gärna delta flera gånger även óm du redan vunnit.. du kan ju alltid förbättra din tid inte sant?

Jag kommer köra så många omgångar jag hinner unden 1 timmas gång. Jag låser rummet 16:50 så att de som väntat får köra klart.

Tävlingen är i mitt rum idag klockan 16:00-17:00. Du hittar entrén om du söker på "!-CoolaKung-!" i navigatorn på hotellet.

Vinnaren får som sagt 1 Hc Soffa och 2:an samt 3:an får varsitt mynt som tröst pris.

Då syns vi hos mig 16:00? Glöm inte att ta med ett glatt humör!Då var mitt första events över. Jag tycker det gick bra och jag kan inte tala för er men jag tyckte det var kul! Vi han med hela 17 omgångar!!

Vinnarna blev iallafall...

1:a !Polo! med tiden 00:59:90

2:a Onsynlig8 med tiden 01:01:15

3:a Bart=bann2 med tiden 01:08:37


Priserna delas ut inom kort!

//!-CoolaKung-!Grattis!
Ett stort tack till alla som hämtade tillbaka mina äpplen! Det var 15 st äpplen, man fick även rätt för 5 st äpplen, för att varje "äpple" möbel innehåller 3 äpplen. Jag skulle gärna vilja ge en belöning till alla! Men ni måste förstå att jag inte kan ge till 242 personer! Därför har jag slumpat fram tre stycken vinnare som kommer att få en belöning.

Grattis till: ContriQ, Orange1, ale..! Jag kommer leta efter er på hotellet och ge er eran belöning!En äppeltjuv
Någon tjuv har tagit mina fina röda äpplen! Jag öppnade dörren till min stuga. I den djupa snön såg jag stora fotspår. Jag pulsade efter fotspåren in i skogen... Jag gick minst några kilometer innan jag kom fram till ett stort lagerhus, mitt inne i skogen. På en skylt stod det: "Tomtens julklappslager". I snön syntes det att dörren hade öppnats nyligen. Kan ni hjälpa mig att hitta mina äpplen?

Gör såhär: Börja med att gå in i rummet: Jultomtens lager - Habbos.se, ni kan söka på "Quinoa" i rumsnavigatorn. Det är två lagerrum med julklappar och andra hinder som ni ska ta er igenom. Sedan kommer ni till Tomteverkstaden, där äpplena troligen finns. Här nedanför skriver du in hur många äpplen tomten har tagit ifrån mig.

God jul & Gott nytt år!
Quinoa

Hur många äpplen har tomten tagit ifrån Quinoa? Svar: 15 st äpplen

Nej, nu har inaktivitets-nissen varit i farten igen! Tänkte göra en stor sista tävling som räcker till och med hela julafton!

Det kommer att komma fem olika rim som ni ska sätta ihop till en dikt.

Nr 1. "Uppe i skyn, rimma gärna, blinkar en stor och vacker..."
Nr 2. "Och om du hör något fnitter är det nog bara julälvorna som provar..."
Nr 3. "Äntligen är det dan före dan, nu är det hög tid att klä er..."
Nr 4. "Tänka sig så jättekul, om 24 dagar är det..."
Nr 5. "Ta fram lite garn, nu ska vi pyssla, kära..."

Nu ska ni fylla i denna dikt i svarsrutan här nedan.

"*svaret på fråga 1* och *svaret på fråga 2* i vår *svaret på fråga 3*. En god *svaret på fråga 4* till alla *svaret på fråga 5.*"

Grattis till cooldanne123!

Vad är dikten? Svar: Stjärna och glitter i vår gran. En god jul till al

Idag är det den fjärde advent, bara fyra dagar kvar till julafton! Helt sjukt mycket snö är det också! Snöar det hos er? :-)

Grattis Yazed för dagens vinst! :-)

På Habforums logga står det en snögubbe inne i ett rum. Vem ska snögubben föreställa? Svar: LaserQ

Yearbook är ju ett hett samtalsämne just nu..

Grattis till MAXIMUS1000 för dagens vinst!

Vem var det som blev vinnare i fyra kategorier i förra årets Yearbook? Svar: mary77
Vilket ID har årets Yearbook-grupp? Svar: 18414

Igår publicerades en nyhet att Habbo finns på något som i princip var sjuttonde person i världen har.

Grattis dddanne!

Vad är det Habbo finns på nu? Svar: Facebook

Ojojoj, nu är det snöööökaaaos! Men också !--Niklas--! home, djuren har attackerat! Aaaahhhhhh..

Grattis kimcool@2 för dagens vinst!

Hur många olika sorters djur finns det på mitt habbo-home? Det ska vara djur som finns på riktigt. Svar: 6

Svara rätt på dagens fråga så har du chansen att bli lottad att vinna ett fint pris!

Grattis Glasspiinne till dagens vinst!

Vilket datum fyller Habbo.se 6 år? Svar: 16 december

Varför känns det som om jag jämt hamnar efter en dag i kalendern? Jag som trodde det var lucia imorgon! Haha, vad jobbigt.

Grattis till 1234roro för vinsten! :-)

Hur många knappar finns det totalt på de två pepparkaksgubbarna som delades ut idag? Svar: 5
När var det luciatåg på Habbo idag? Svar: 18.00

I mitt (!--Niklas--!) rum Christmas sitter en lapp gömd. Läs på lappen och svara sedan på den fråga som står på den här nedanför.

Grattis till MusicOfSilence som vann dagens tävling!

Vad är svaret på frågan i rummet? Svar: bakom granen

Oj, nu har Niklas varit sen med en uppdatering!

Men det var ändå många som svarade rätt! Grattis till daniel.gunther för vinsten i dagens lucka!

Hur många delar kommer snögubben som håller på att delas ut vara i? Svar: 3
Utslagsfråga! Vad jobbar -Star-Girl- som på Habbos.se? Svar: nyhetsreporter

Enligt dagens nyhet så delades det ut ett julemblem till alla som var med i årets julgrupp igår. Påtala om nyheter..

Grattis till den enda som hade rätt - -Star-Girl-

Vad är rubriken på Habbos.se nyhet nummer 1337? Svar: Rea på krokodiler
Utslagsfråga! Hur länkar man till en hemsida på stickers på sitt home? Svar: [url=länk]text[/url]

Nu är det dags att börja rimma! Du är väl på G? :-)

Grattis till Raffa93 för dagens vinst med följande vers: Inga elaka habbor tilldelas pixlade paket.

Sätt dig nu bekvämt på din rumpa, och börja sticka på en jule... Svar: strumpa
Utslagsfråga! Gör om textraden "Finns det några snälla barn här?" till en habbovariant. Svar: -

Förhoppningsvis kommer snön snart också, men även på hotellet snöar det! Du har väl inte missat den nya framsidan inne på hotellet?

Grattis till Sadu? till dagens vinst!

Det snöar på den nya hotellframsidan. Hur många snöflingor kommer det från molnen totalt? Svar: 27

Imorgon kommer en ny fråga i jultema, men först blir det dagens fråga!

Grattis till Crowder till vinsten i dagens lucka!

Hur många personer sitter i ledningen på Habbos.se? Svar: 3

Passar på att ta en sommarfråga till dagens julkalender! Vi behöver lite ljus för eftersom det nästan alltid är mörkt ute.

Grattis till .:stitch:. i dagens lucka!

Hur många parasoll finns det på framsidan? Svar: 8

Redan den femte december, förhoppningsvis kommer snön snart också! Bara 19 dagar kvar till julafton! Woohoo!!

Grattis travia för vinsten i dagens julkalender!

Hur många snömattor finns det i rummet "Duzz julmys"? Svar: 41

Varje år görs det en ny gruppsida till julkalendern med olika finesser. I år är det en teve med både en adventskanal och en shoppingkanal. Kolla runt lite på den här teven för att få svar på dagens fråga!

Grattis till vinsten sotnowzen!

Cissi varnar oss för något vi kan få av vinterhyddorna. Vad är det för något? Svar: stickor

Wooohoo! Redan den tredje december och dagarna rullar förbi som aldrig förr!

Tänkte från och med idag till den 24e december ha småtävlingar här på hemsidan som en liten julkalender där en vinnare dras varje dag.

Grattis till dagens vinnare: Hermis

Förra året delades det ut ett visst djur i olika "outfits" som en julkalender på hotellet. Vad är det för djur? Svar: pingvin


Är du snabb och smidig som en iller? Dags att visa det nu!


Under 30 minuter har du chans att visa din snabbhet, så passa på att ta chansen! Det är nämligen dags för BUNNYRACE! Det går helt enkelt ut på att man ska springa ett race mot en kanin, kommer man före kaninen så vinner man.

Varje vinst ger ett poäng och den som har flest poäng vid tävlingens slut vinner ett HC-bad att slappna av i.

Tävlingen håller på 14:00-14:30 idag, lördag 21/11-09!

Regler:
Man kommer inte att kunna donna under eventet, om man förlorar blir det kick. Vid varje vinst får man ett poäng. Blir det två vinnare så måste de spela tärning. När tävlingen pågått i en halvtimme så låser jag rummet, de som är inne i rummet får spela klart en sista gång.

Vinnare blev Kajsan20.

Lycka till!
:Susanna

Vad är din favorittävling? (Endast en undersökning) Svar: -

Nu ska vi bygga och bygga tills vi svettas, möblera fixa och greja. Jag har tappat lite suget att möblera rum har inte så bra idéer längre och jag skulle behöva lite exempel hur man kan bygga fina och otroliga rum!
Vinter : Är mysigt och alla längtar efter julen och snön för ut och åka skidor/snowboard eller pulka ner för backen! Finns så mycket man kan göra med snön också, te.x en snögubbe, snögrotta, eller varför inte snökrig!

Tänkte att vi skulle börja med temat: vinter.

Det ni bara behöver göra är att: bygga ett rum som är erat! Och sen skriva in rummets namn och erat habbo-namn så jag vet vilka som är med och deltar! Ni får vara fler än en på samma rum. Sen kommer jag välja top 3 finaste rum och ge fina priser till vinnarna!

Bäst att börja bygga nu för på Torsdag kväll väljer jag ut vinnarna.
Top 3 vinnarna är
kul137 = Ett snyggt vinter rum gjort av is och fallande snö, Kanon snyggt Bra jobbat!
Tuan-Boy = Fint rum med härliga olika fäger (gillar grönt) för det är skön färg. Bra jobbat!
Puppy.killen = Wow , fint med stjärnor och mycket rött (julens färg) Bra jobbat!

Erat pris är 5 mynt kommer genom kort till er! Grattis!

Rummets namn Svar: -


Nu är tre vinnare utlottade!
Grattis till: guevara150, Real-Noob och putte12.. ! Ni kommer att få var sitt lyxigt HC-Bad
Nu är jag deppig varje dag :/

Det började för ett tag sedan nu... Jag är jämt deppig och känner mig nere. Även om det är något kul som händer, så känns det inte kul. Jag gick till min doktor på habbo och frågade. Han sa att jag hade fått något sällsynt virus som han inte har medicin mot. Men han visste någon som har det. Häxan Kondora, som bor för sig själv ute i ödemarken. Hon har allt, mot allt. Hon är ingen elak häxa. Hon är snäll, men hon gillar inte att ha massa folk omkring sig. Därför har hon sin hydda långt ute i ödemarken, och det är svårt att ta sig dit... Jag är så deppig och nere nu, att jag bara orkar ligga i min säng. Därför hoppas jag på din hjälp!

För att tävla: Gå in i mitt rum: Ödemarken - Habbos.se Och ta dig igenom rummet till dörrtelen. I nästa rum finner du häxan Kondoras hydda. Leta igenom hyddan efter medicinen som kan hjälpa mig, det är något som finns i rummet.

Deppiga hälsningar
Quinoa


Vad är det för medicin i häxans hydda som Quinoa behöver? Svar: Kärleksdryck


Vi befinner oss i en liten frifröjd by långt från storstan. Men nu på senare tid är inte byn lika frifröjd som den en gång i tiden var. Två mördare finns bland oss, och ingen vet när de ska angripa .. kanske det blir du som blir nästa offer?

Det får du allt ta reda på fredagkväll. Vi ska nämligen köra Maffia! Ja, vad är det här då? Det ska jag allt förklara. 14 personer: 10 bönder, 1 Sheriff, 1 läkare och 2 Maffior är samlade i samma by. Maffiornas mål är att enas om att mörda en person i byn på natten. Efter mordet ska sheriffen välja en person som kommer avslöjas om denne är ond eller god, om sheriffen får reda på att någon är ond kan han/hon ta upp det på ett kommande bymöte. Men före mordets gång har en läkare valt att heala en person, läkaren kan också heala sig själv om han/hon nu vill det. När Byn vaknar igen får byborna reda på vad som har hänt och ett bymöte. Där utreder dem vem som är skyldig och ska där med avrättas. Det är i bymötet de heta diskussionerna äger rum.

Målet är att överleva oavsett vilken roll du har. Men, för att detta "rollspel" ska fungera korrekt så får bara de två maffiorna samarbeta de övriga får alltså INTE samarbeta. Man får t.ex. inte avslöja sina roller för varandra i habbo chatten eller så. Man får nästintill inte prata med sina motståndare utanför byn. Om, det nu skulle vara så att vi arrangörer få veta från någon att någon samarbetar kommer denna/dessa bannas från kommande habbos event. Så är det när man inte följer reglerna.

Och, jag som arrangör får inte hjälpa någon till seger... Då bannlyst jag istället för att jag bryter mot mina egna regler ;D I alla fall så lottar jag rollern såhär. Jag har en kortlek på 14 kort. I den finns 10 sifferkort, 1 knäckt, en dam och två äss. Jag blandar korten noggrant och lyfter korten efter hur ni sitter.

Bonde [2-10 i kort]
Kan bara göra sitt i bynmöterna. Odlar potatis.

Sheriff [knäckt]
Byns stekare som kan ta reda på godheten på en medborgare
Healer [dam]
Kan heala folk. Med det menas att om han/hon healer en person som sedan blir mördad av en Maffia får änglavakt och överlever.

Maffia [Äss]
De ska utplåna hela byn på natten, men bara en åt gången. De ska försöka undvika att bli avrättat i bymötet.

Spelet slutar när båda Maffiorna har dött eller om ena eller båda maffiorna har mördat hela byn ;d Om det är fler än två kvar blir det små tävlingar om första pris som är ett väldigt fint pris. Det får bli max tre rundor.

Fredag 21:00 smäller det. Ni kan anmäla er fram till 20:00. Runt kvart över kommer jag avslöja vilka som ska vara med. Jag hoppas nu att ni verkligen kan klockan nio. Blir jobbigt om ni kommer med och är frånvarande. I alla fall, kommer jag börja släppa in de som ska tävla en kvart före nio. När byn är full släpper jag in åskådare. Men det är viktigt att ni som kommer vara åskådare verkligen sköter er och inte håller på medverka i röster eller hjälpa det som tävlar, egentligen ska ni vara tysta. Jag kickar alla de som håller på förstör, och om det bara blir värre och värre kickar jag alla och det blir utan publik.

Vart?< Maffia [ 'spader' HABBOS EVENT 'spader' ]
Hos? Habbomyndig
När? 21:00

Anmäl er här

Kan du delta 21:00 >? Svar: Ja
Kommer du sköta dig och hålla dig till reglerna? Svar: Ja

OBS: Tävlingen var kl 18:00 igår (Måndag) men jag hade tyvärr fel med dag så blir idag(Tisdag) istället samma tid!

táke á locatíon ón chaír
Rolig tävling som alla kan vara med på jag kommer att ha öppet rummet tills de blir fullt då jag låser rummet och då kan tyvärr inga fler delta.
För de som vinner varje omgång får stanna och tävla om stora priset som delas ut nästa vecka!

Ojjj, vad kan det vara för något spännande!

Lite info om tävlingen
* Ni ska stå i kö och inte trängas alla kommer få vara med som är i rummet där darkgirl87 har tävlingen!
* 3 st varje omgång och ni ska gå genom teles sen kommer ni vara i samma rum så gäller att dom i kön är tysta annars blir det kick direkt.
* Bli inte arga eller sura om ni förlorar det är bara ett spel.
* Vi ska ha roligt och inga fula ord till någon.
* Inget tjat om att köra om.
* Man kan inte donna.
* vinnaren stannar i rummet

Kommer att ha denna tävling i dag(Tisdag).
Rummet heter:táke á locatíon ón chaír eller sök bara på mitt habbo-namn -> darkgirl87 <-

Vinnaren av stora priset var jaww66 GRATTIS!
Och grattis till resten som vann lilla priset!


Nu tänkte jag att vi skulle ha liten lektion med matematik, Det kommet att vara lite blandat lätt och svårt.
Den personen som får alla rätt kommer att få en fin pokal som pris!
Om det skulle hända att fler får rätt så kommer jag lotta en vinnare.


Det är lite svåra för er som inte kanske kan matematik så bra men ni kan i alla fall kämpa och räkna så får ni förmodligen ett rätt svar och skriver in det. Jag tror på dig, du kommer att klara detta!

Lycka till nu Och visa vad du går för

Det var totalt 6 st som hade rätt
piluttatingeling
kul137
Yazed
flintis900
Riiik-Linus-Riiik
Miiiiicke


Men tyvärr så måste jag lotta en vinnare som ska få den fina och glänsande pokal!
Och jag har fått fram vinnaren: Yazed GRATTIS!
Det var otroligt jämt mellan er alla 6.
Tröstkramar till er andra och bra jobbat! /darkgirl87Vilket tal är minst? 0,11 0,019 0,01 0,0099 0,09 Svar: 0,0099 0,01 0,019 0,09 0,11
7 + 3 * 2 Svar: 13
Hur många minuter är 1,2 h? Svar: 72 min
Vilket är mest? 10% av 500 kr eller 20% av 200 kr? Svar: 10% av 500 kr


Att hitta mig är det inte lättaste så jag tänkte att ni skulle försöka leta efter mig på hotellet.

Så nu på Måndag ska ni in i mitt rum som heter habbos.se --> Hitta darkgirl87 <--
Då ni kommer till ett rum med en tele som ni ska fort in i och den leder till annat rum med teles bara att fortsätta in i dessa tills du kommer till ett stort rum som jag är i. Där kommer ni att se 4 stolar i mitten så spring fort dit innan andra gör det. De 4 som satt sig först kommer få ett pris av mig. Och de andra som kommer fram efter dessa 4 får kram som tröstpris och ett tack för de deltog!

Regler
* Inte blocka vägen!
* Var snälla mot varandra.

Pris Det är hemligt

Denna tävling är på 14/9 Måndag kl. 16:00


Vinnarna:
TheSnowBall
allvar,
kevin809.
minna3809
Grattis ni vann mocka + Ett paket!


Skriven av: darkgirl87
Nu kör det igång! Nämligen min 20:e tävling för habbos, 5-kamp!

Det kommer att äga rum klockan 15 på lördag, och det är 6 st utvalda som kommer att tävla. Om det finns tid kvar så kommer även andra att få vara med och tävla.

Rummet kommer att öppna prick 15.00 enligt klocka.nu. Och de tävlande kommer att få gå in en stund tidigare. I 5-kampen så finns det såklart 5 grenar, där en person åker ut i varje deltävling. Ni kommer att sitta eller stå i publiken och när den stora kampen är över så kommer jag att slumpvis välja några som får tävla, men den stora kampen är huvudmomentet, de får även större pris till ettan och tröstpris till de som kommer på 2-6:e plats. De som tävlar i extraomgångarna får alltså inte lika bra pris. Dessa är grenarna:

Hela havet stormar - Man går runt ett par stolar, utanför dörrmattora. Man går runt medsols. Jag kommer inte att stänga av någon musik, utan jag säger "Sitt!" när ni ska sitta ner. Den som blir utan stol åker ut.

Teleporters of Doom - Ett slumpspel som går ut på att man ska gå in i en varsin teleporter. Tre blir säkra och kommer ut på en varsin matta. Men de två andra ramlar ner på en stol. När jag ropar "Klara, färdiga, gå" så ska de ta sig till vinnarglobon så snabbt som möjligt. Den som inte får en svävande dörrmatta eller globo åker ut.

Bingo Classic - Också ett slumpspel, det går ut på att jag slår en siffra på en tärning och de tävlande ska slå samma siffra. När man fått samma siffra så ropar man "Bingo" och den som ropar bingo sist förlorar.

Mini Race - Ett klassiskt habbospel som går ut på att man, när jag säger till, ska springa och sätta sig på stolen mitt emot och tillbaka. Den som kommer sist åker ut. Blir det lika så kör de som det blev lika mellan igen.

Wicked Dragracing (final) - det är ett hinderrace byggt av olika växter. Det finns hinder på vägen till mål och banan är inte helt rak. Den som först sätter sig på vinnarstolen vinner hela 5-kampen.

Det kommer inte gå att donna så att man får en fördel i tävlingen, det är meningen att alla ska ha samma chans att vinna.
Jag hoppas att ni är tysta under spelets gång, om ni pratar för mycket så blir det kick, kommer ni tillbaka och fortfarande pratar så blir det bann från rummet.

Ha det bra,
:Susanna

Grattis till TheSnowBall som vann den stora 5-kampen! Han vann en hc soffa och en pokal för att minnas allt.
På 2-6:e plats kom: Tala, aram.eminem, molly150, TrixiQ och JoinQ
Vinnare i extraomgångarna är: RomaX och Earon ! Grattis!


5-kamp på gång, vill du delta?

Nu ska jag arrangera en rolig 5-kamp på habbo! Nu är det dags att ansöka om att få vara med. Mer information kommer senare, men jag vill att du ska förklara varför just du ska få vara med. Är du snabb, är du smart, har du tur? Skriv det du tycker är bra att veta, men bara ett par meningar. Information om vad som händer senare kommer när jag gått igenom alla anmälningar.
Tiden kommer att variera, det måste passa alla som är med och tävlar, detta för att alla ska kunna få en chans att delta.

Det går inte att anmäla sig till tävlingen längre, vinnarna kommer upp när själva tävlingen kommer att publiceras.

Skriv bara varför just du är bra på olika tävlingar,
:Susanna

Varför ska just du få delta i 5-kampen? Svar: -WOHOO Nu så ska du försöka komma förbi hinderbanan som jag har byggt men det är lite att tänka sig för om du tar fel tele på slutet så får du börja om! Du ska komma till ett rum som har två frågor som du ska svara rätt på och har chans att vinna ett hemligt pris som jag avslöjar sen.

Sök på mitt rum: Hinderbana , Eller på darkgirl87.

För att det ska vara lättare för mig att välja en vinnare så kommer jag ha en utslagsfråga och den får du läsa i rummet när du kommer till rätt! Den som gissar rätt på båda frågorna kommer få ett extra fint pris, om ingen svarar rätt på utslagsfrågan så får jag ta den som är närmast. Börja sätta igång och kör hinderbanan och hoppas på ditt bästa att just du vinner.

Regler
Ni får inte vara otrevliga.
Inte blocka vägen.
Visa respekt och hänsyn åt varandra.


Det var några st som gissade rätt på fråga 1 och sen finns det bara en som svara rätt på båda frågorna men kom närmast fråga 2.

Vi säger STORT Grattis Till -Star-Girl- Som svara Blå på fråga ett, och 78 på fråga två. Bra jobbat!
Du Vinner Lila Parasoll + Blå Badring!

Fråga 1 Svar: Blå
Fråga 2 Svar: 81Oj, En massa glassar!
Nu måste jag bli av med några så jag har bestämt mig att fixa en rolig och ovanlig tävling för alla habbos! Jag är nämligen ny här på habbos som tävlingsarrangör på (prov) och jag hoppas detta kommer gå bra och rulla på som vanligt.


.:First To Blue:.
Denna tävling går ut på att man sitter på hcs (endast 4 st deltar varje omgång) och man Ska fort som möjligt springa in i någon av telen när jag säger GOO! Sen så kommer ni vidare till annat rum och ska hitta nästa tele, Se till och var snabb! För den som först sitter på Blå badring vinner! Det finns 3 teles som leder till samma och du får du gå tillbaka och hitta rätt tele som leder till badringen. Om en redan sitter där har vunnit och resten blir kickade.

Obs. Endast en kan vinna varje omgång!
Och jag Släpper bara in 24 st så se till och kom kl prick 18:00 då jag har låst och släpper in 24 st!

Lite regler!
1. Man får absolute inte vara otrevliga mot mig eller habbos!
2. Man får lyssna på mig
3. inge fusk då blir det kick!
4. Jag kommer köra 6 omgångar!
5. Man får inte donna.


Tävlingen kommer börja idag kl 18:00 ses i rummet First to blue Bara att söka på darkgirl87

Vinnaren kommer få: Krambjörn Och att jag kommer lotta en som vinner hcs + glassmaskin!

Vinnarna:
Kevinkingen2
Telefontele
adamthelol
meesiinho
Miinum
osynlig8


Och ett STORT Grattis till kevinkingen2 som vann lottningen! Priset var en hcs + glass

Ny tävling kommer genom kort!Paket, paket, paket och ännu mer paket! Kan du inte få nog av paket? Då är detta någonting för dig!

Sök på :Susanna och kom till ÎHÎ Labyrinten - Habbos.se!
Tävlingen är ganska enkel, man kan inte ramla ner! Det är som vanligt dolda fel här och där, men det är bara att försöka!
Det kommer att stå information på klisterlapparna i vissa rum, jag rekommenderar att ni läser dem. När ni har kommit till det sista rummet så står det två enkla frågor som visar att ni har varit där. Fyll sen i svaren på frågorna längre ner.

Ha kul med alla paket,
:Susanna

Vinnaren blev: ChokladMuffin.! Grattis, du vinner bord alá nord!

Svar på fråga 1: Svar: April
Svar på fråga 2: Svar: Dino


Rymdfärden

Ojojoj! Vad händer!?!! *Quinoa strålas upp i ett rymdskepp* Hjälp! Var är jag!!? Och vad är det här? :o Hm det finns en knapp. *Quinoa trycker på knappen* ZOOOUUM, uuhj. Ett lasersvärd!!!?!? Vad *** har hänt!?!? *Darth maul hoppar fram* MOHAHAHAHAHAH Jag är Darth maul >:) Quinoa: HEEEEELP! *Quinoa kissar på sig*


Ja... Jag har alltså strålats upp i något rymdskepp, och Darth maul (karaktären från Star Wars) är där. När jag slåss med Darth Maul hör jag en inre röst som säger: Ditt öde är att hitta rymdskeppets hemlighet, ditt öde är att hitta rymdskeppets hemlighet, ditt öd.... Hmm vad kan vara rymdskeppets hemlig het??? Ett hemligt vapen kanske? Jag kan iallafall inte ta reda på hemligheten när jag slåss med Darth Maul. Du får hjälpa mig! Du måste ta dig fram genom rymdskeppet och hitta hemligheten. Det kanske finns en lapp någonstans i skeppet... Skriv vad du tror hemligheten är längre ned i denna artikel. För att komma till rymdskeppet och börja leta efter hemligheten kan du gå in i Quinoas rum: Rymdfärden - Habbos.se

Grattis till Mira47, .:Bill:.! och kevinkingen2!
Quinoa


Svar på fråga 1 på lappen i skeppet Svar: DUZZIE
Svar på fråga 2 på lappen i skeppet Svar: Blixtrar

Stort tack till alla som vann glassracet!

Alla kämpade på och vinnarna har gett mig massa glass! Som tack har dom fått en snygg pokal.

Vinnarna:

mr:hell
mokki123
raffa93
minna3809
Kaashma
SmulltronJuice
JoinQ
bart-vader
padan96
ssockervadd.

Snart kommer mer roliga tävlingar!
Quinoa*MUMS* *SMASK* *SMASK*


Glass är det bästa jag vet! Men nu har jag ätit så mycket att jag inte orkar hämta mer glass... Så nu får du hjälpa mig. Och jag vill ha glassen snabbt! Därför blir det Glassrace i mitt rum: Glassrace - Habbos.se kl: 14:00 på fredag!

Såhär går det till: Det är två deltagare i varje omgång. När jag säger: Kör! Springer ni igenom banan. Den som först tar en glass och sätter sig på den gröna globon bredvid glassmaskinen vinner.

Jag måste ha meeeeeer!
//Quinoa


Vad tycker du om Quinoas tävlingar? Svar: -


Tag fram fiskeredskapen!

Ja! Nu! Äntligen! För första gången ska du nu få fiska på habbo! Klockan 14:00 idag fredag. Börja med att gå till entrén som du hittar genom att söka på "Get the fish - Entré" i rumsnavigatorn. 12 stycken kommer att vara med i varje omgång. När ni kommer in så skall du sätta dig på en ledig stol. När jag (Quinoa) säger: Kör! så springer du fram och går in i toatelen som leder till själva fiskerummet. I fiskerummet skall du ställa dig på den rumsrutan fisken är på. Detta fungerar ungefär som fallande möbler, bara det att möblerna rör på sig. Den som inte får tag på en fisk kickas och alla får gå tillbaka genom sin toatele och sätta sig på stolen igen. Sedan säger jag: Kör! och ni går in i telen igen, och den som inte får fisk blir kickad och blablabla. Om och om igen, tills bara en är kvar. Den som är kvar lyckades ta hem segern och kommer att få ett pris!

Tag endast med fiskespö, mask finns på plats!
//Quinoa (Gammelgäddan)Nu har tävlingen hållit på i en vecka, fått in ett enda bidrag som var korrekt. Tvåorna hade 3/4 rätt, men det var en som fick hela 4/4 rätt samt vad ett tal ifrån de talet jag tänkte på.

Och, vinnaren är ..... alva1234. Stor grattis till dig. Du kommer få ditt pris efter 22 juli. Tack till er andra som deltog.Vem var den första kändisen som kom på kändisbesök? Svar: Johan Becker
Namnet på första rummet på svenska Habbo Svar: Kämp
Vad hette Habbo först? Svar: Habbohotel
Vilken tävling var väldig populär vid 2004? Svar: Race
Utslagsfråga: Säg ett tal mellan 1 och 100 Svar: 15

Pandan är utrotningshotad och nu kan du visa ditt stöd genom att delta i denna tävling!

Pandorna har de svårt och det är inte många kvar. För att visa att du bryr dig om pandorna så ska du gå en tipsrunda i en hinderbana. Det kommer att se ut ungefär likadant som en vanlig tipsrunda, det är bara att du nu ska ta dig genom några banor för att komma till fler frågor. Alla frågor kommer att handla om jättepandan och det finns oftast fler frågor på en lapp.

I sista rummet så ska du besvara en fråga som du inte ska skriva in. Läs den lappen noga för att inte missa det. Det svaret ska du skriva in till rummet "Rädda pandan - Finalfrågan". Men för att starta tipsrundan så ska du gå till "Rädda pandan - Habbos.se"!

Lycka till!
:Susanna
Vinnaren blev: Raffa93!
Du kommer att kontaktas av :Susanna för att få ditt pris!

Svar på fråga 1: Hur hög är pandans mankhöjd? (När den står på alla 4 ben) Svar: c) 70-80 cm
Svar på fråga 2: Hur hög är pandan när den står upprätt? (på 2 ben) Svar: b) ca 170 cm
Svar på fråga 3: Hur mycket kan en fullvuxen jättepanda väga? Svar: b) Mellan 80 och 125 kg
Svar på fråga 4: Hur mycket mer väger en fullvuxen hane än en fullvuxen hona? Svar: b) Ca 10% mer (svaret varierar)
Svar på koden till finalrummet: Vad är pandan för slags djur? Svar: c) ROVDJUR
Svar på finalfrågan: Hur många frigående pandor finns kvar på planeten? Svar: 500-1000 (Många finns på zoo:n)

Var med och tävla i Crazy Race. Den mer underhållande racet.

Crazy Race är inte så svårt som det verkar. Den ha ungefär samma finnes som vanligt traditionellt race, men de skiljer sig med några punkter. Under banans gång kommer du mötas av jobbiga hinder som röda dörrmattor och klumpiga dörrar. Ditt mål är att komma över till andra sidan, men det är inte helt lätt med hindren. Dörrmattorna är utsatta på flertal roller som förflyttar dem. Om du nuddar en matta så blir du tvungen att återvända till sofforna där du startade och börja om därifrån. Men, nu är det så att du inte kan ta det jättelungt precis. Dina motståndare går efter samma mål, den som kommer sist till målet är ute ur tävlingen och bli utslängd.

Tävlingen pågår till det är en spelare kvar. Den har då vunnit och kan glädja sig med att få ett pris efter evenemanget.

Kom ihåg
- Undvik röda dörrmattor
- Håll dig i din bana. Om du går över till grannes bana är du ute i tävlingen.
- När du kommit till målet, spring inte tillbaka då. Du ska bara tvärsöver, inte framåt och tillbaka.
- Försök inte ens att fuska, vi ser allt. Om du går på en röd dörrmatta, spring tillbaka utan protest.

Bra att veta
Vit roller = Fara
Grön roller = Motstånd
Blå roller = Hinder

Tävlingen äger rum hos Habbomyndig klockan 18:00 enligt klocka.nu. Du får bara delta två gånger. Evenemanget håller på i cirka en timme.

Crazy Race [Habbos.se]

Habbos.se - För habbos, av habbos


Var med och tävla i Crazy Race. Den mer underhållande racet.

Crazy Race är inte så svårt som det verkar. Den ha ungefär samma finnes som vanligt traditionellt race, men de skiljer sig med några punkter. Under banans gång kommer du mötas av jobbiga hinder som röda dörrmattor och klumpiga dörrar. Ditt mål är att komma över till andra sidan, men det är inte helt lätt med hindren. Dörrmattorna är utsatta på flertal roller som förflyttar dem. Om du nuddar en matta så blir du tvungen att återvända till sofforna där du startade och börja om därifrån. Men, nu är det så att du inte kan ta det jättelungt precis. Dina motståndare går efter samma mål, den som kommer sist till målet är ute ur tävlingen och bli utslängd.

Tävlingen pågår till det är en spelare kvar. Den har då vunnit och kan glädja sig med att få ett pris efter evenemanget.

Kom ihåg
- Undvik röda dörrmattor
- Håll dig i din bana. Om du går över till grannes bana är du ute i tävlingen.
- När du kommit till målet, spring inte tillbaka då. Du ska bara tvärsöver, inte framåt och tillbaka.
- Försök inte ens att fuska, vi ser allt. Om du går på en röd dörrmatta, spring tillbaka utan protest.

Bra att veta
Vit roller = Fara
Grön roller = Motstånd
Blå roller = Hinder

Tävlingen äger rum hos Habbomyndig klockan 18:00 enligt klocka.nu. Du får bara delta två gånger. Evenemanget håller på i cirka en timme.

Crazy Race [Habbos.se]

Habbos.se - För habbos, av habbosNu fortsätter vi expeditionen!

Vi har nu löst skriften som stod på väggen i templet! Den lyder: "Tellushuvudus är en del av tre. För att framkalla guden måste du föra samman Tellushuvudus med Tellustaus och Tellus. De finns innanför de här väggarna, men för att visa dig vara värdig att framkalla guden måste du klara en prövning". Tur att vi tog med oss hackor så att vi kommer igenom väggen! Jag tänkte att vi skulle börja hacka oss igenom väggen i morgon (söndagen den 21 juni) Klockan: 15:00

För att komma in i rummet med prövningen söker du på Quinoa i navigatorn och går in i rummet: Hâbbos.se - Prövningen. Rummet kommer att vara låst så du måste knacka på dörren. Jag släpper in en i taget.

De som kämpade mest och tillslut klarade prövningen är: gangang22, allvar,, Glasspiinne och raffa93! De kommer att få något av mig som tack!

Glöm inte hackan!
Quinoa


Bra jobbat!

Nu är vi framme vid tellushuvudus tempel! Jag vill särskilt tacka Raralelin, Etux och !.king.! som kämpade allra mest! De kommer att få en liten belöning. Jag blev väldigt besviken när vi var framme vid templet då ingen gud fanns där, bara en staty som föreställde guden. Raralelin, Etux och !.king.! upptäckte en gammal skrift på tempelväggarna och försöker lista ut hur den lyder på svenska. När de har löst skriften kommer nog något nytt att hända...

Äventyret fortsätter snart...
Quinoa
Sökandet efter Tellushuvudus

Jag är på semester i Habbozonas. Här är det stekande hett och fuktig luft. När jag var på marknaden i byn där jag bor i hörde jag två gamla män prata om Tellushuvudus tempel. Jag smög närmare så att jag skulle höra bättre, det verkade intressant. I templet fanns tydligen deras Gud, Tellushuvudus. Många försökte ta sig dit för att träffa guden, men ingen kom tillbaka. Detta värkade spännande så jag bestämde mig för att göra en expedition dit. I en liten butik som en gammal gumma ägde frågade jag hur man tar sig till Tellushuvudus tempel och hon svarade:

- Haha, ännu en dåre som försöker ta sig till det där templet, ingen har tagit sig dit och hur skall du klara det? Hahaha.
- Jag vill ta mig an nya utmaningar och äventyr, detta är något som intresserar mig väldigt mycket, Svarade jag.
- Nåväl, här har du en gammal karta som plötsligt dök upp för länge, länge sedan, inte för att jag tror att du klarar dig dit, men lycka till unge man! Sade gumman mycket snällt.

Nu har jag kartan och även förnödenheter som kommer att behövas på expeditionen. Det jag endast behöver nu är din hjälp! Jag måste ha någon som hjälper mig om jag inte skulle klara att komma till templet själv! På kartan ser jag att det bästa stället att börja sökandet är vid Habbozonasfloden, så sök på: Quinoa i navigatorn och gå in i rummet: Hâbbos.se - Habbozonasfloden.

Obs! I templet finns en lapp med en fråga som du svarar på lite längre ner i denna artikel!

Lycka till!
Quinoa

Svar på frågan i templet Svar: 11

Nu är den jobbiga ekvationstävlingen avklarad och två lyckliga vinnare har koras.

Är själv förvånad över hur många korrekta bidrag jag har fått in, men även besviken på all fuskeri som skett bakom ryggen på mig. Men kan garantera att det absolut inte kommer förekomma något slag av fuskeri i kommande tävlingar.

Eftersom denna tävling var så klurig så ska jag gå igenom svaren tydligt.

Uppgift X

5(x+4) - 2(2x+2) = 31
5*x + 5*4 - 2*2x - 2*2 = 31
5x + 20 - 4x - 4 = 31
x + 16-16 = 31-16 = 15
x = 15

Uppgift Y

y/7 + 8 = 16
y/7 + 8-8 = 16-8
y/7 = 8
7*8 = y
y = 56

Uppgift Z

6z - 5 + 2 - 3z - 8 = 238
6z - 3z - 5 + 2 - 8 = 238
3z - 11+11 = 238+11
3z = 249
249/3 = z
z = 83

Koden till finalrummet blir: 158356

Finalfrågan löd:

"44x + 2 = 4314

Multiplicera x med vilket år det är och subtrahera det med koden till rummet. Summan är den rätta koden."


Uträkning:
44x + 2 = 4314 44x + 2-2 = 4314-2 44x = 4312 4312/44 = 98 x = 98

98 * 2009 = 196882-158356 = 38526

"Vilken färg är det på tapen i finalrummet?"

Svar: Röd (Rummet är släckt med en ljusdämpare med tricket som gör så rummet blir samma färg som bakgrunden utanför själva rummet. Om man läser lite Habbos-guider så förstår man att det är röd)

Vi har i alla fall en etta och en två. Eftersom det kom in så många korrekta bidrag fick jag lov att lotta..

Vinnaren utav 3 HC soffor är .....
Ghost!

Vinnaren utav andra priset, en HC soffa är .....
crille50!

Ett stort grattis till båda herrarna. Tack för deltagande, väl kämpat!

Vilken färg är det på tapeten i finalrummet? Svar: Röd
Ange den rätta koden som du hittar i finalrummet Svar: 38526

Grattis Byta. och IceLoc som vann mina tävlingar!
Endast det sista kvar! Nu ska förbannelsen bort!

Vi ska få bort förbannelsen en gång för alla! Kom till pyramiden klockan 17 på söndag, då ska ni få se när förbannelsen bryts!

Vinnarna i de två tävlingarna kommer att presenteras och jag delar även ut ett extra pris bland alla som står där (jag lottar ut).

Så välkommen!
:Susanna
Du behöver inte fylla i ditt namn ;)


Vinnarna kommer att publiceras snart!
Som ni visste så var det en förbannelse som brytit ut runt pyramiden. Tack vare er har luften bytt skepnad till steg 2 på förbannelsen.

Det stod inte i själva texten att det skulle bli så här, men om man läser mumiens gåtor på något forntida språk så står det. Nu har luften blivit grön. Man har exakt 7 dygn att lösa uppgiften på. Därför får ni 6 dagar på er så att vi också hinner träffa mumien. Men jag behöver er hjälp!

Ni ska ta er genom två andra fällor och ta er till det mystiska trädet...
Ni kommer där att få uppgifter, sen ska ni skicka erat svar till mig så att jag kan ta mig till mumiens gömda gård och svara.

Lycka till igen!
:Susanna

Vad är svaret på det mystiska trädets gåta? Svar: Rogi/Igor

Trots varningar har turister åkt dit. Nu är varningarna bekräftade!

Folk har varnat om förbannelser, men det är det ingen som bryr sig om. En utav förbannelserna som har inträffat är:

Lämna pyramiden ifred
Tänk nu på gammal sed
Detta är allvarligt
Annars blir området farligt


Det som hänt nu är att luften blivit röd och giftig. Jag har fått det tänt i en utav fällorna som är den lättaste. Det är den jag vill att ni ska ta.
Ni ska sen lösa uppgiften som mumien skrivit. Bara då - när så många som möjligt löst uppgiften - kan vi säga det till mumien och det blir ljus och frisk luft!

Sök på :Susanna och kom till Pyramidens inre - Habbos.se

Skynda er!
:Susanna

Svar på lapp 1: 1 (Igor, första bokstaven är I och det ser ut som en 1:a)
Svar på lapp 2: 1 (1 kaktus)
Svar på lapp 3: 1 (1 kanin)

Vad är lösningen på mumiens problem? (Siffra) Svar: 1

Nu är det dags för hinderbana! Sök på PeerWeb och gå in i rummet Hinderbana [HABBOS.SE]. Där finns det en hinderbana du måste klara. I nästa rum finns det en fråga som du ska svara på nedan.

Efter att tävlingen har avslutas så lottar vi ut en vinnare (som vanligt). Så du har gott om tid på dig att vara med, ingen stress alltså!

Priset är 5 HC soffor.

Lycka till
PeerWeb

Vinnaren blev Chell-Tella! Grattis!Vad är svaret på frågan i sista rummet? Svar: Talinn

Påskharens Paketlabyrint

Påskharen har valt att skippa påskäggen det här året! Vi vet inte varför, men en sak är i alla fall säker. Det är att han har ersatt äggen med paket istället, nu blir det ju mer spännande när allt ska öppnas! Ingen vet vad som finns i, bara påskharen! Han har gjort några banor med paket som vi skall ta oss igenom. I det sista rummet finns det en lapp med några frågor på. Du kan svara på frågorna lite längre ner i denna artikel. Om du svarar rätt på frågorna har du chansen att vinna ett påskpaket! Tävlingen börjar i Mordor.949´s rum: Habbos.se Paketlabyrinten - Entré
Du kan delta i tävlingen från tisdag till söndag under påskveckan. Vinnaren blev mr:hell som kommer att få ett påskpaket av påskharen.

Glad Påsk!
Mordor.949

Svar på fråga 1: Svar: 9
Svar på fråga 2: Svar: Grå
Svar på utslagsfrågan: Svar: 6Snabbquiz!

Vad kan du om habbos.se? Testa dina kunskaper och tävla om ett litet pris ;)

Svara på följande frågor. Om du bara letar och luskar runt på habbos.se så hittar du svaren!

Vinnaren av alla som deltagit är stormvindar ! Grattis! Du får ett litet paket med mynt ;)

Mvh
:Susanna

Hur många personer finns i ledningen på habbos.se? Svar: 2 (PeerWeb och !--Niklas--!)
Vad heter tidningen som habbos samarbetade med? Svar: Habmagazine
Hur många kategorier finns det indelade under "personal"? Svar: 5
Hur många guider finns på habbos.se? D.v.s. artiklar/texter där det står olika saker (t.ex. Mörkt Rum) Svar: 12 eller 13 (en guide las in när tävlingen pågick)
Vilket "Tips och Trix" står högst upp på habbos.se? Svar: Snacka fort i chatten

Earth Hour tas på stort allvar, eller hur? Därför ska jag ordna ett event där du kan visa att du bryr dig!

I den här tävlingen kan du visa att du bryr dig om Earth Hour, men du tävlar också om en Jordglob, eller tröstpris av ett bronsmynt (jag lottar ut 1 vinst och 5 tröstpris)

Hur ska jag göra?
Du behöver bara söka på :Susanna och gå till rummet [Habbos.se] Stöd Earth Hour! 1
Banan är lite knepig, men med några testkörningar så går nog banan enkelt! Knepet är att inte ha för bråttom och att inte gå åt samma håll varje gång där man ramlat ner ;)

Förstaplats: Helga.Natt.....
Andraplatser: Tuggummish , Haxiax , -Furious- , Rexiss , -H0mer-

Miljövänliga hälsningar
:Susanna

Vad är svaret på frågan i prisrummet? (Vad heter grundaren av habbos.se?) Svar: PeerWeb

Förbered er på en stor turnering
Allt är på liv och död
Kämpa till sista svettdroppen

:Susanna och Mordor.949 ska tillsammans göra en helgturnering i tre grenar. Vi kommer att lägga ut information om tävlingarna inom kort!

Hinder-Rrrrace - Fredag 17.00 hos :Susanna
Det är nästan som vanligt race, bara att det är stolar i vägen som man ska så snabbt passera som möjligt. Man ska fram och tillbaka snabbast möjligt, och om det blir lika får de köra om.
Man får 1 poäng för varje vinst

The Kick War - Lördag 16.00 hos :Susanna
Det är kickwars, hörs kanske på namnet. Men här finns det tre telar som leder till samma rum, och ni ska ta er till HC-telen så snabbt som möjligt och innan ni själva blir kickade! (Rummet är trashfritt)
Man får 1 poäng för varje vinst

Ankrace - Söndag 17.00 hos Mordor.949
Det låter väl enkelt? Men som vanligt är det lättare sagt än gjort! Ankan åker på rollers och du ska springa, fast din bana är lite längre och svårare! Reglerna är enkla, du ska bara ta dig i mål innan ankan!
Man får 1 poäng för vinst på de sista rollersena
Man får 2 poäng för vinst på näst sista rollersena etc.


Ni ska vara 1-5 i varje lag, och om ni inte är 5 så behöver ni inte fylla i de sista!

Mvh
Mordor & Susanna

P.S. Om ni har vunnit och tävlar igen (vinner), så är det bara slöseri med tid, för då får ingen poäng. Det vill säga att samma person inte kan vinna två eller fler gånger varje gren.

Plac. Poäng Lagnamn
- - 1 - - 5p - - JEEB
- - 2 - - 4p - - PSP
- - 3 - - 3p - - Ghost wisper
- - 4 - - 3p - - Fetknopparna
- - 4 - - 2p - - .:stolt-iraqie:.
(själv)
- - 5 - - 1p - - The Girl Power
- - 5 - - 1p - - Cousins
- - 5 - - 1p - - The Buddy Team
- - 5 - - 1p - - Ankteam!
- - 5 - - 1p - - Rawn
(själv)
- - 5 - - 1p - - TalkToTheHand. (själv)
- - 5 - - 1p - - GingoZ (själv)
- - 5 - - 1p - - kocky-bror (själv)
- - 5 - - 1p - - Docka. (själv)
- - 5 - - 1p - - .:xbo:. (själv)
- - 5 - - 1p - - panda1998 (själv)
- - 5 - - 1p - - rollies (själv)
- - 5 - - 1p - - Keso555 (själv)
- - 5 - - 1p - - .:RealMasterMadrid:. (själv)
- - 5 - - 1p - - Kaashma (själv)
- - 5 - - 1p - - bos. (själv)
Vinnarlaget blev JEEB, J=-johans- E=ekholm? E=Etux B=BGH1 och kommer att få sitt pris inom kort, GRATTIS!


Idag kl. 18:00

Den här tävlingen har nog de flesta deltagit i, Mördaren.

Regler: Sök på mitt namn i navigatorn och gå in i rummet: Hâbbôs.sê - Mördaren. I varje omgång kommer tio habbor att kunna delta. De får gå in i en HC-teleporter, som leder till ett utav mördar rummen. De ska försöka att inte bli mördade av mig, som är mördare. Om jag står bredvid dig säger jag DÖD och kickar dig. Den som är kvar sist går till final och de tre som är kvar sist i finalen får pris. Det blir final efter tio omgångar. Vinnaren blev kimcool@2 och fick precis det han behövde >:D, En likpåse!

Akta dig för mig >:D

Mordor.949


Cupidos vingar och båge har blivit tömda på kraft! Det enda som kan rädda alla <3 dag är att ni hjälper honom genom att ta er till källan!

Ni ska ta er igenom några olika hinder som är till för att skydda källan, och som tack för hjälpen kommer jag att lotta ut ett kärlekspaket innehållande staty av Cupido, ett hjärta, en chokladask och fem rosenblad + kärlekschansen (raritet)! Så hjälp till med kärleken om du vill ha något alla <3 dag!

Banan är i första delen med dörrmattor.
Sen blir det en Paketkulle (ungefär som Mordor's kaktuskulle) där du ska ta dig fram med rollers.
Grönt paket = Sittplats

Rött paket = Ej sittplats

Sen är det en myntlabyrint, där man inte kan ramla ner, men du måste prova där! Allt ser blockerat ut, så det är bara att trycka!

Sök på: :Susanna
Kom till: Rädda Cupido! - Start

Nu är Cupido frisk, tack vare er! Och en lycklig habbo fick turen att vinna ett stort kärlekspaket! Grattis, coltas!

Glad alla hjärtans dag
:Susanna & Cupido

Fråga 1: Vad heter Pixel Samlarobjektet där jorden snurrar runt solen? Svar: Kärleksplaneten
Fråga 2: Vad heter den nya möbeln du får i Ecotronen för 15 möbler? Svar: Pingvin Pokal i Guld
Fråga 3: Vad är det för kärlekshögtid som firas runt 14 februari varje år? Svar: Alla hjärtans dag / Valentin

Sätt på dig springskorna och förbered dig inför ett Mega-Race, Kl: 17.00 på Måndag (2:a februari)!

Nu tar vi en liten paus från allt äventyrande och deltar i ett Mega-Race! I varje omgång kommer 16 personer att kunna delta. När alla 16 sitter på sportbänkarna kommer jag att säga Klara, Färdiga, Gå. När jag sagt Gå, så skall du springa fram och tillbaka. Den som sist kommer tillbaka åker ut. Efter 4 omgångar är det final, och den som vinner finalen får som vanligt ett bra pris!
Sök på: Mordor.949 och gå in i: Hâbbôs.sê Mega-Race. Ett stort Tack till Morschan och Monkeymannen som var snälla och lånade ut gröna löparbanor! Vinnaren blev :Susanna som fick ett hc bad, de som kom på 2:a 3:e och 4:e plats fick ett litet tröstpris.


Ta gärna med dig en vattenflaska,
ifall du blir törstig!
Mordor.949


Sätt på dig sprinterskorna, för nu är det dags igen!

Denna gång är det ett nytt spel, ett spel som jag kallar SusRun! Det går ut på en bana i ett enda stort rum som man ska ta sig igenom. Banan består av lite olika moment och har alltid 2 spår. Den här gången så kommer det att bli finaler och det gör det chans till att vinna mycket högre priser!
Lördag kl 16 2009-01-31

Sök på: :Susanna och kom till:
[] SusRun [Habbos.se]


Så ta på dig löparskorna
igen så ses vi då! /:SusannaMordor.949 dyker upp som tävlingsarrangör!

Jag kan presentera mig som så att jag är den nya tävlings arrangören på prov här i habbos.se.
Jag gillar att hitta på olika tävlingar, och mitt habbo-namn är som sagt Mordor.949.
Detta kommer nog att bli jättekul och jag tänker därför börja med en spännande och rolig tävling som jag kallar "Pyramiden".

Regler:Sök på Mordor.949 i navigatorn och gå in i rummet "Habbós.sé Pyramiden".
Det hela går ut på att ta sig igenom en hinderbana som finns inuti en pyramid. I pyramidens sista rum finns en lapp med 3 stycken frågor på.
Svaren på frågorna kan du fylla i lite längre ner i artikeln.

OBS! Läs igenom frågorna väldigt noga, så är det större chans att vinna!

Det var väldigt många som svarade rätt! Jag lottade ut vinnaren och det blev: luckie-cool, som kommer att få ett coolt alhambra möbel paket! Ses på hotellet!
Mordor.949Svar på fråga 1 Svar: Kairo
Svar på fråga 2 Svar: Afrika
Svar på fråga 3 Svar: Nilen

Vilken pangsuccé det blev!

Woow, det var många som kom i onsdags, och det var jätteroligt att se det ;)
Det kommer nog att komma upp fler tävlingar igen! Ha det bra!

Springiga hälsningar
:SusannaFörsta Live-tävlingen av :Susanna blir en version av ett s.k. "Mario Kart"
Klockan 17 på onsdag (7:e januari) kommer jag att hålla det.

Regler
: Klockan 17 (enligt habbo's klocka som finns i chatten) öppnar jag rummet (namnet kommer snart upp), och ni får gå till telen och gå in den vägen till tävlingen.
3 stycken varje omgång kommer att tävla, och de kommer att få springa igenom en enkel och snabb bana. När man kommit tillbaka så ska man sätta sig i globon.
OBS! Priserna kommer att delas ut efter, och jag kommer att skriva upp på en lista, så att så många som möjligt kan delta.

Ha det bra tills dess!
:Susanna

Skriv gärna in ditt namn om du tänkte komma ;)


Nu hoppas jag att den här banan är lättare den här gången!

En mycket enklare hinderbana denna gång, jag hoppas att så många som möjligt klarar banan!
Sök på :Susanna och kom till mitt rum [Habbos.se] Chair in the Air ? Del 1, samma rum som förut alltså

Samma rum, ungefär samma bana, bara att det är lite ombyggt!

Det var många som deltog (inte lika många som förra gången, men då var det mycket längre tävlingstid)
Vinnare: .:!casino-king!:.
Grattis! Du kommer att kontaktas av :Susanna för att få ditt pris :)

God Jul & Gott nytt år!
:Susanna


Vilken pingvin står i första rummet? Svar: Primadonnan
Vilken pingvin står i andra rummet? Svar: Kapten PingVingo
Vilken pingvin står i tredje rummet? Svar: Pingu Hawk
Vad är lösningen på problemet (som står på lappen) i det tredje rummet? Svar: Samma som förra; för habbos, av habbos
Vilken pingvin står i prisrummet? (PR) Svar: Pingvinator

En ny, svår tävling på gång!

En riktigt klurig hinderbana denna gång, och nu med en liten fråga...
Sök på :Susanna och kom till mitt rum [Habbos.se] Chair in the Air ? Del 1

Jag har valt att godkänna stavfel och slarvfel och så. Jag har även rummen öppna, så att ni kan kolla vad ni gjort för "fel" eftersom att svaren finns nedan!

Vinnare av 15 mynt:
Musik-Klubben

Vinnare av varsin SOB-matta (frivilligt):
valat12 , gole300 , Ellen24 , .:-@lban-:. , king.master

/:Susanna

Vem står i första rummet och hälsar dig välkommen? Svar: Pingu
Vem står i andra rummet och önskar dig lycka till? Svar: P´Ártagnan
Vem står i tredje rummet och granskar dina kunskaper? Svar: Quasipenguin
Vad är svaret på den tredje´s rum´s problem? Svar: (Habbos.se,) för habbos, av habbos
Vem står i prisrummet (PR) och grattar dig? Svar: Pingu Potter

Jag är ledsen att det dröjt, men resultatet har nu kommit!

Nu har det äntligen kommit in bilder!
Och jag kan säga att det varit ett jämnt lopp, det har varit betydligt fler än 2 stycken som har varit bra. Jag önskar att jag kunde ta med er alla till final, men nu är det siffran 2 som bestämts och siffran 2 blev det tyvärr.

Vinnaren är bild nummer 2! Grattis, jag skickar ett Guldmynt som paket till dig!

1. Av Skurva (2:a)

2. Av HW.Hagrid (1:a)Vilken röstar du på (skriv 1 eller 2, annars räknas inte din röst)? Svar: 1 eller 2

Aj, aj! Duzz ligger i koma! Vad händer när man blir smittad av viruset?

Vad tror du kommer hända om man blir smittad? Ligger man föralltid i koma, muteras man? Och vad händer då?
Denna tävling går ut på att du ska pixla hur du tror att du kommer se ut om du blir smittad, hur du tror att sjukheten påverkar dig.
Pris: 10 mynt & publicering av sitt bidrag på sidan, här nedan!
(Endast en undersökning) Vad tror du händer när man blir smittad? Svar: Ja, du? Vad är svaret egentligen?

Jag (:Susanna) har skapat en ny hinderbana! Det är lite svårare den här gången, men inte lika många teleportrar (ni som gick min förra förstår nog vad jag menar)

Denna gång är rummet döpt till [Habbos.se] Tävling till 15 okt

Prissumman är än så länge hemlig, men det kommer att skrivas upp!Vinnare är: vickevire99
Grattis! Du kommer att kontaktas av :Susanna för att få ditt pris.

Det är en sak jag vill säga, och det är att jag är otroligt besviken på så många! Det var minst 40% av er som gissade på ett svar, och säkert 30% till som skrev "Diner shaker", kom ihåg att chansen är 1 på miljonen att gissa rätt, kom ihåg att läsa frågan innan ni skickar in!
Hoppas att ni tänker på det här nästa gång, för det är inget roligt att hålla en tävling där så många fuskar!

Vilken katalogkategori finns möbeln som står i pris rummet i? (Ej teleportern/ljusdämparen!) Svar: Diner (Diner shaker är inte godkännt)


Inom kort så kommer det att komma en stor tävling, men så länge kör jag, :Susanna (och kanske någon annan), så mycket småtävlingar som jag/vi hinner.

Denna tävling avslutas på måndag klockan 2 (14).
Denna gång är det ingen hinderbana, utan bara en liten frågesport :)
Jag lottar ut 2 vinnare av ett silvermynt var (5 mynt var). Det kan också bli samma person, som får 10 mynt sammanlagt, så satsa!
Allt du behöver göra är att svara rätt på dessa frågor!

P.S. Alla svar hittar ni om ni letar & luskar runt på habbos.se (Inte utslagsfrågan)Vinnare: ::Suzie:

Om du ska kontakta habbos.se, vem ska du då kontakta? Svar: !--Niklas--!
Vem är värdesättare, men också tävlingsarrangör på habbos.se? Svar: crisse!3
Vad mäts möblernas värde med? (T.ex. Mynt, pallar, någon speciell möbel? (Skriv hela namnet, inte bara förkortningen) Svar: HC soffa (Även HC soffor och liknande godkänns)
Hur många olika texter finns det i Habbos' textgenerator? (Skriv i siffror) Svar: 20
Vad heter rariteten/samlarobjektet som ser ut som en trädgårdstomte) Svar: Ze Gnome
[Utslagsfråga] Vad är det för ord jag söker, byt plats på dessa bokstäver: AGILNRTVÄ Svar: TÄVLINGAR

Nu sparkar vi igång Docka.´s första och förhoppningsvis inte sista tävling!

Nu är det dags för dig att tävla om en Tung eldstad! Det enda du behöver göra är att söka på mitt namn (Docka.) och gå in i rummet som heter: Open your eyes -Tävling HABBOS.SE

Där ska du gå på dörrmattor på höga höjder, i början så är det ganska lätt men det bli svårare allt eftersom, men det ska inte vara några problem för dig, det gäller att inte ramla ner! När du tagit dig från ena sidan rummet till den andra så finns det en tele som du ska gå in i, där kan du ta en paus och sedan leta rätt på lappen där det är frågor om vad huvudstaden i just det landet heter, sedan tar du bara första bokstaven av alla dom svaren och bildar ett ord av dom och skickar in till mig. Sedan lottar jag fram en vinnare. Lycka till! Tävlingen startar 19/9 klockan 20:00

Tack till er som deltog! Vinnaren är asun@ Svar: Habbos

:Susanna smyger in på Habbos.se med en ny tävling!

Gå in till mitt rum "[Habbos.se] Tävling alá :Susanna", och gör hinderbanan där! Det mesta är inte vad det ser ut att vara! Gå flera banor tills du kommer till slutet! Om du ramlar ner i gropen får du börja om!

Lycka till
/:Susanna

Pris: Guldmynt (värde 10 mynt)
P.S. Om du fuskar så diskas du!
(Ingen idé att chansa, det kan vara allt mellan 0-10.000)

Jag har nu lottat ut en vinnare och det är..
Mine-Moon !
Grattis! Jag skickar ett guldmynt i ett paket till dig!

Hur många traxpack (skivorna med bilder på som man köper i katalogen för 3 mynt) finns det i Prisrummet? (Skriv i siffror) Svar: 11

Förlåt!

Som ni kanske märkte blev det inte av någon TC tävling här på habbos i måndags-onsdags. Detta p.g.a att jag inte var hemma, visste inte om det för det bestämdes på måndagen.

Istället har jag lagt upp en tävling här på hemsidan där det gäller att svara på några frågor. 3 Lyckliga vinnare som svarar alla rätt kommer att vinna varsin HCsoffa. Lycka Till! :)

PS! Kanske kan habbos.se sidan vara till hjälp? ;)

Har nu lottat vinnare. De 3 person som vann varsin Hcsoffa är:
h=m
=MM=ScRoOgE
perrson.

Grattis! Ni kommer att kontaktas av crisse!3 för att få erat pris


Vad heter habbos.se's utlandsskribent? Svar: -Star-Girl-
Vilket är det 20:e emblemet på habbos.se's emblem sida Svar: Pirat
Hur många olika påskmöbler finns det? (Siffra) Svar: 4
Vem har pixlat bilden "Zac Efron" På habbos.se? Svar: Emzita
Vad heter nyheten som skrevs på habbos.se 2008-08-04 Svar: Habbos.se blir officiella!

Ny tävlingsarrangör, Med en ny tävling!

Hejsan, om jag kort presenterar mig så är jag den nya tävlingsarrangören på prov i habbos.se och mitt habbo namn är Jessica7. Eftersom jag gillar skapa events åt er så vill jag att ni ska vara snälla tillbaks genom att inte fuska. Det viktigaste av allt är att man vinner en tävling med egen hand och inte med hjälp av en kompis som vet redan svaret.

Tävlingen kommer att gå ut på frågor kring gondolen som säljs nu bland samlarobjekt. Jag ska göra mitt bästa att vi har åtminstående en tävling varje månad kring samlarobjekt som säljs under perioden.

Du startar genom att söka på jessica7 i navigatorn därefter finns det 3 öppna rum där du hittar en fråga i varje. Meningen är att du ska leta själv efter frågorna som finns i 3 av mina rum.

Priset är en: Romantisk Gondol (från italien)

Lycka till!

Tävlingen är över, stort grattis åt vinnaren som blev: Hamlet22! som vinner en riktigt klassisk gondol. Du kommer bli kontaktad med mig inom kort för att få ditt pris.

Hoppas ni hade kul av denna tävling för snart kommer det fler tävlingar som är ännu roligare.


Svar på fråga 1: Svar: för passagerartrafik och transportmedel är godkänd
Svar på fråga 2: Svar: flera träslag, åtta om vi går djupare in.
Svar på fråga 3: (siffra) Svar: 6

Ny tävlingsarrangör, Med en ny tävling!

Hejsan, om jag kort presenterar mig så är jag den nya tävlingsarrangören på prov i habbos.se och mitt habbo namn är Jessica7. Eftersom jag gillar skapa events åt er så vill jag att ni ska vara snälla tillbaks genom att inte fuska. Det viktigaste av allt är att man vinner en tävling med egen hand och inte med hjälp av en kompis som vet redan svaret.

Tävlingen kommer att gå ut på frågor kring gondolen som säljs nu bland samlarobjekt. Jag ska göra mitt bästa att vi har åtminstående en tävling varje månad kring samlarobjekt som säljs under perioden.

Du startar genom att söka på jessica7 i navigatorn därefter finns det 3 öppna rum där du hittar en fråga i varje. Meningen är att du ska leta själv efter frågorna som finns i 3 av mina rum.

Priset är en: Romantisk Gondol (från italien)

Lycka till!Nu är det äntligen dags för en ny tävling!

Börja med att söka på Crisse!3 i navigatorn. Gå sedan in i rummet Habbos.se Tävling! START

Denna tävlingen går ut på att hitta rätt väg ända till sista rummet där du finner en lapp med en fråga. Svaret på frågan skriver du ned i rutan här under.

Priset är: Silverelefant + Hologutt + HC Drapperi!
Lycka till! :)

Vinnaren blev: Window.

Stort grattis! Vinnaren kommer även att kontaktas av crisse!3 för att få priset.

Vad är svaret på frågan i sista rummet? (Skriv svaret i siffror Svar: 19

Nu var det ganska länge sedan det var en tävling här på Habbos.se och därför tänkte jag nu ordna en. Priset är än så länge hemligt, men kommer att avslöjas så fort som vinnaren har lottats fram. Grattis säger vi till limoli som vinner en pokal!

Följande bokstäver är omblandade och ska bli namnet på en raritet: IRSMKA Svar: Markis
Hur många rariteter hade sålts innan Bronselefanten? (siffror) Svar: 0
Hur många mynt kostade Discoskylten? (siffror) Svar: 10
Hur många rosa blommor hittar du i rariteten Gräsmatta? (siffror) Svar: 0
Hur många möbler måste man återvinna för att få en Isbjörnssoffa i Ecotronen? (siffor) Svar: 50

Förra tävlingen var ganska lätt, men denna gång blir det riktigt svårt! Du ska nämligen gå en väldigt svår hinderbana.

För att börja söker du på PeerWeb och går in i Habbos.se tävling [Antidamp maze]. Syftet med namnet är att det inte går att "dampa" på denna hinderbana! För att klara den måste du "fundera ut" vart du ska klicka.

Efter att du har klarat hinderbanan kommer du till ett nytt rum med en relativt enkel fråga som du ska svara på här. Om du svarar rätt har du chans att vinna en hc soffa och en medeltidsbokhylla.

Lycka till! Vinnaren blev Tejk!

Svaret på frågan i rummet efter hinderbanan Svar: 3

Nu har du chansen att vinna ett litet sommarset innehållandes ett gult parasoll och en semesterskärm. Men först måste du klara "frågebanan" som PeerWeb har gjort.

För att börja sök på PeerWeb och gå in i rummet Habbos.se - Tävings start. Läs på lapparna och klara hiderbanan, i sista rummet finns den slutlige frågan som du ska svara på här! När tävlingen är slut lottas en vinnare fram bland de som hade svarat rätt. Lycka till! Vinnaren blev Noruas, grattis!

Vad är svaret på sista frågan, i sista rummet? Svar: 12 oktober 2007

Jullovet är tyvärr snart slut men inte ska vi sörja för det. Snart kommer ju faktiskt sportlovet. ;) I alla fall, det har nu kommit en tävling till habbos som går ut på att du ska svara på några frågor. Den lyckliga vinnaren (som lottas ut bland de som har svarat rätt) får en "Snöboll". Lycka till!

Vinnaren blev EasteN! :)

Vem var den 8:e personen som blev medlem på svenska Habbo? Svar: aniq
Vad hette våran förra säkerhetschef på svenska Habbo? Svar: Fekki
Vad heter den gamla f.d. hobban med en s.k "palm på huvudet"? Svar: marskatta
Vilken var den första rariteten som såldes? Svar: Brons elefanten
För ett inte så långt tag sen så gjorde vi på Habbos en ny funktion som hamnade under "underhållning". Vad var det? Svar: En textgenerator

Det finns en klurig liten tävling hos !--Niklas--! där det kommer att komma mycket teleporters, så var inte rädd att ta fel. Rummet heter Habbos tävling.

Vinnaren vinner en hc-soffa och en pokal.Svar på första frågan? Svar: 67 mynt
Svar på andra frågan? Svar: Smilla, Santa.3000, Mr.Sinister och Bob
Svar på tredje frågan? Svar: PeerWeb, Alexhe och !--Niklas--!


Då var det dax för något lite extra på Habbos! Eftersom julen snart är här så kommer vi ha en tävling på Habbos där du kan vinna ett IRL-pris. Det är första gången som vi har en tävling med ett IRL-pris, så det blir något extra.
Tävlingen går ut på att man går igenom flera rum och svarar på frågor som står på lappar. Du skriver in svaret här nedan - när du är klar, och skickar in.
Sök på LaserQ och gå in i rummet [»] Habbos.se - START ! «, gå sedan in i teleportrarna för att komma till nästa fråga.

PRISET
Det häftiga priset är ett presentkort på ett stort företag som finns i hela Sverige. Värdet på kortet är 100 kronor. Vi avslöjar inte vart kortet kan inlösas nu, eftersom det ska bli en överraskning till den som vinner det hela. Men vi meddelar självklart priset, efter julafton. Vinnaren blev Thuunder, vi gratulerar!

Fråga 1 Svar: År 2003
Fråga 2 Svar: Whatwasit
Fråga 3 (Ni som svarade på hur många julgranar det fanns har rätt) Svar: 36 stycken
Fråga 4 Svar: 12 oktober 2007
Fråga 5 Svar: 12 stycken

Vill du vinna en hc tv? Då ska du vara med i Habbos.se tävling. Sök på PeerWeb eller Habbos.se tävling och gå till rummet Habbos.se tävling [START] NY.

Där är del 1 av hinderbanan, sedan finns det en tele till del 2 som är MYCKET svår. Kanske en av de svåraste banorna det finns på habbo. :) Tack till baioslaio för hjälpen med den. Och när du har klarat den kommer du till ett rum med en fråga, svara på den här så kan du bli vinnaren! :D

Lycka till och kom ihåg att vi lottar ut en vinnare så det är alltså inte den som är först som vinner, så ni kan ta god tid på er. Vinnaren blev Yohan95, grattis!

Svaret på frågan i sista rummet Svar: Guldfisk

Vill du vinna en hc soffa? Då ska du vara med i Habbos.se tävling. Sök på PeerWeb eller Habbos.se tävling och gå till rummet Habbos.se tävling [START].

Där inne är det en mycket, mycket svår hinderbana och det går ut på att du ska ta dig till nästa rum. I nästa rummet finns en ganska enkel fråga som du ska svara på här.

Lycka till och kom ihåg att vi lottar ut en vinnare så det är alltså inte den som är först som vinner, så ni kan ta god tid på er. Vinnaren blev LirQ, grattis!

Svaret på frågan i rummet efter hinderbanan: Svar: 16

Tipspromenad med korven1! Gå till korven1's rum Starta här - Habbos.se. Följ telarna, samt svara på frågorna och skriv ner svaren här på sidan. Ledtråd: Vissa svar kan finnas i Gothic's rum!

Vinnaren blev Boga1 grattis!

Fråga 1 Svar: Bronselefanten
Fråga 2 Svar: 16 december 2003
Fråga 3 Svar: Johan Becker
Fråga 4 Svar: Haxxiflaxx
Fråga 5 Svar: 2004