Tävlingar

Tävligen är över!
Renen och Kaninen utmanar dig

Ett år och cirka en månad har gått sedan skandinaviska habbo communities stängde sina portar pga ett beslut från skaparna av habbo hotell (Sulake). Dessa habbo hotell som ingick i den skandinaviska kvarteren var nämligen danska, svenska och norska hotellet.

Varje gång något stänger ner är det oftast så att man lägger av eller hittar på något annat skoj på sin fritid när något roligt som habbo hotell stänger sina portar. Men som tur är att habbo hotell finns i andra länder som Frankrike, Spanien, Tyskland (integrerat med Österrike) och den sammanslagna amerikanska habbo community (som slog sina portar tillsammans med Storbritannien, Singapore, Australien och Kanada för ett antal år sen).

Men nu vill jag, renen eller också kaninen, utmana alla er, habbosar, från svenska habbo hotell samtidigt som jag bjuder in er till ett nytt habbo hotell för att bygga upp antalet möbler som ni hade innan svenska hotellet stängde sin dörr.

Renen og kaninen utmanar habbosar

Min utmaning till er är vem av oss som lägger intresset för habbo hotell vid sidan om först. Blir det du eller jag, renen/kaninen?

För att kunna anta utmaningen skall ni har skapat ett konto på ett valfritt habbo hotell (amerikanska, franska, tyska, nederländska), fylla i formuläret nedan med ditt habbonamn som du hade på svenska hotell samt det du heter på det habbo hotell som du väljer att hålla kontakten med renen/kaninen. Jag kommer då att skicka en kompisinvit till er så får ni godkänna den när ni får min invit.

moi in a voiture

Priset på detta blir lite annorlunda än vid vanliga tävlingar. Om jag, kaninen och renen, lägger av med habbo hotell före er kommer jag att dela ut mellan 5-10 möbler till tre valfria habbosar, som har anmält sig till min utmaning. Men skulle en av er, deltagare, lägger av först får ni lämna av er tre av era möbler till mig.

Känner du dig utmanad? Fyll i formuläret nedan och anta utmaningen!

Låt tålamodet sätta pris på min utmaning till er.

Ny info om vinnaren till denna utmaning
Jag började fundera på hur jag skall informera er om vinnaren till denna tävling. Det har jag tänkt på att jag skall göra en vinnarbild med dem möbler som vinnaren får från denna tävling. När ni ser en bild som säger att det är vinnaren på denna tävling, så har denna vinnaren lottats ut.

Men det lär nog dröja för mitt intresse för habbo hotell hänger fortfarande på renens horn. Det är bara lilla renen som har varit extremt upptagen det senaste halvåret med jobb. Det har varit så mycket jobb att Habbos och habbo hotell fick gå vid sidan om även om tankarna fanns där.

Vi hörs!

/ Renen och Kaninen -Star-Girl-Vilket habbo hotell har du ett habbo konto på? Svar:
Vad är ditt habbo namn på det nya hotellet? Svar:
Vad var ditt habbonamn på svenska, danska eller norska habbo hotell? Svar:

Tävligen är över, det går ej längre att delta!