Recension av Cubie Rum (Habbo.fr)

Rum: Cubie Rum (Habbo.fr)
Ägare: logolem3
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Jag hade tänkt att checka in på franska hotellet för att återfinna ett café som jag hittade för någon dag och skrev nästan färdigt recensionen på detta rum. Det enda som saknades var bilden på rummet, men detta rum kunde inte återfinnas så det blev ett nytt rum istället.

ställer skorna på skohyllanDet blev ett Cubie rum! In kommer jag till rum som påminner mig mycket om ett rum för familjens barn. Golvet är träplankor, sköna att gå på. Väggarna pryds av olika affischer från kategorin Cubie.

Här i rummet är det uppdelat i sina olika områden. Det finns lite allt möjligt i rummet. Efter timmars med arbete på datorn antingen vid skrivbordet eller glasbordet så kan man kila över till det fina mysiga området och mysa på en stor soffkudde.

Har man fått nog av mysandet kan man kila över till dansgolvet med rökmaskinen i mitten av rummet. När benen har fått nog kan man ta en bok från en av bokhyllorna och unna sig en läsning på en av de mysiga soffor eller stolar i rummet.

För den som är erfaren inom dj-världen kan man stå vid dj-bordet och släppa loss i musiken.
traxskivor på bokhylla Det är ingen risk att sångerna skulle ta slut, för här finns det gott om cd-skivor – eller trax skivor som de hette en gång i tiden. Gamla, fina skivor som var till för traxmaskinen där man kunde komponera (mixa) ihop egna sånger som andra kunde lyssna på.

När man har läst eller jobbat tillräckligt länge att man behöver en paus kan man unna sig lite tv-tittandet. För den som är lite uppmärksam må man kanske finna lite skottskador på rummets enstaka väggar. Det kanske är rymdskeppet från tvn som smiter ut från tv-skärmen och skjuter helt vilt för att skrämma slag på alla habbos från rummet, men som har missat och träffat väggen istället?

tittar på tv med rymdtema Positivt om rummet
(+) Det är fint i det blåa som visar att alla möbler är från en och samma kategori i katalogen.
(+) Möblerna är bra möblerat, men ändå får jag en känsla av att … mer får ni i den andra delen!
(+) Passande golv till de blåa Cubie möblerna.

Negativt om rummet
(-) Även om jag tycker att rummet ser mysigt och fint ut så får jag ändå en känsla att det hade sett något bättre ut om det var ett mindre rum. Kommer ni ihåg när man sade ”V9-rum”? Eftersom tomrummen mellan områden i rummet ser lite för stort.

Men motion har i alla fall inte skadat. Däremot ser det bättre ut i ett mindre rum.

Detta rum är också ett bevis på att möbler som man kan hyra kan man också få ihop ett fint rum. Men vill man inte längre hyra ut rum så får man ta tiden att samla ihop sig sina möbler på nytt.

mysig datorplats för arbetande habbosar

Vi ses igen med en ny recension eller pixelart.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 19 juni 2017

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-