Recension av SDB - Chambre Rouge [.fr]

Rum: SDB - Chambre Rouge [.fr]
Ägare: english40
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Jag höll på att besöka olika rum för att kunna hitta en fin och passande bakgrund till temat Landsflagga, Project Habway, för att sedan publicera den på fansiten. Plötsligt kommer jag in till ett rum som blev förvånansvärt mysigt ut att jag var bara tvungen att grabba tag i en penna, anteckningsblock och kamera (motsvarande Paint, printscreen-knappen och Word-dokument).

Rummet må vara väldigt litet, men det är ett sådan mysigt badrum att hela rummet känns bara mysigt att mysa i.
hand i ett rött badrum Även om det inte är så ofta att man myser i ett badrum, så är rummet väldigt fint och mysigt byggt samtidigt som det är enkelt.

Med denna recension vill jag bara säga att även ett litet rum kan bli snyggt och mysigt. Det är inte bara de stora rummen som kan bli stiligt som ett slott, även små rum kan bli lika fint om man bara använder möbler som smälter in bra i rumsmiljön.

Däremot visste jag inte att det skulle vara ett badrum före besöket. Då jag läste rummets namn "Chambre Rouge" förväntade jag mig ett rött rum. I och för sig är rummet rött, men så mysigt som den ser ut hade jag inga förväntningar på.

Det är dock lite märkligt att man ska sitta på en hand när man sitter och speglar sig eller borstar tänderna på morgonen och kvällen. Annars är det ett fint och mysigt rum som jag tog mig tiden att skriva en recension på.

Positivt om rummet
(+) Matchande möbler som hör ihop med de röda moduler som används i rumbygget.
(+) Det ser snyggt och prydligt med ordning och reda än stökig och oreda.

Negativt om rummet
(-) Handen är inte något dåligt, men för den som kanske har dålig fantasi borde det vara konstigt att sitta på en hand när man speglar sig.

Annat som kan kännas magiskt är att när man äntrar rummet så är man redan i toaletten. Just den första rutan i ett rum innebär det att man delar samma toalett med andra vilket låter kul i första anblicken, men lite märkligt i efterhand.

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 17 november 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-