Recension av Valentine

Rum: Valentine
Ägare: -:Wolfy:-
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Då kärleksfebern var som hög på habbo hotell passade jag på att kika in på hjärtligt, gamla rum som en gång tidigare byggdes upp, men som säkert inte har fått rampljuset sen dess. Ett av dessa hjärtliga rummen jag hittade på en kärleksfull tagg var Wolfys kärleksrum.

Det må vara litet, men även små rum är fina som stora. Här har rummets ägare, Wolfy, byggt upp rummet så enkelt att det kan inte bli enklare än såhär, utan att stapla möbel på möbel, så är rummet ändå så fint som det är.

I rummet finner vi fyra valentine soffor för vänskapens par att mysa tillsammans. Vid sidan om sofforna hittar vi ett stort hjärta som symboliserar för vänskapskärleken som flödar i rummet.

dragon fire Något värmande finns det i rummet. I två av hörnen hittar man två röda drakar som flammar upp värmen för vänskapskärleken, vilket ger en romantisk känsla. Men drakarna är inte ensamma, utan här finns det levande ljus på fat (röda ljus), som märkvärdigt fortfarande är tända efter så många år. Hihi, skämt åsido, men på habbo hotell är ingenting omöjligt. Så möjligt att ljus på fat kan stå och brinna i åratal.

Nog med skämt och vidare till rummet! Det är riktigt fint att ägaren har valt att placera ljus på fat på ett kinesisk bord. I ett annat hörn hittar vi Kärleksplaneten (Månen kretsar runt Jorden som kretsar runt Solen) ovanför rosor. Jag skrev ovan att inga möbler är staplade på varandra, men här var visst ett undantag, men det är också enda stapel. Däremot är det faktiskt finare om Kärleksplaneten är i hörnet än i ett annat hörn.

Med fina röda mattor och passande tapeter så känns rummet väldigt rött och kärleksfullt. Det må vara litet, men fint är det.

red candle light on table Positivt om rummet
(+) Kärleksplaneten ovanför rosor i ett hörn
(+) Valentine soffor och stora hjärtan är placerade på ett fint rätt. Som om rummet är delade på hälften.
(+) Drakar som står och flammar med sin eld
(+) Röda ljus på fat som står på ett kinesiskt bord

Negativt om rummet
(-) Något som jag upptäckte nyss är att under rosorna saknas det en röd bit som underlag. Kanske sätta dit något rött eller extra matta. Syns dock inte så mycket.

Här har ni ännu ett kärleksfullt rum att umgås med nära och kära.

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 20 februari 2014

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-