Recension av Bad Romance.

Rum: Bad Romance.
Ägare: Bosna-Lovee
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

BATH HAUS of GaGa.
Alla har ju hört talas om den framgångsrika artisten Lady GaGa, och nu hittade jag ett fabulöst rum av Bosna-lovee, hon har nämligen gjort en scen i musikvideon bad romance, och jag tyckte det här rummet var rätt så likt.

Först när man kommer in i rummet ser man massa kakel runt alla väggar i en fin blå färg, då får man liksom den här ''bad känslan''. Efter det kom man in, och då märkte jag isbjörnsmattorna. Jag tror dom ska visa isbjörnsfällen lady gaga bär i slutet av videon. Och nu såg man alla solarium som stod på rad brevid varandra, jag tyckte det var påhittigt och dom liknar ju faktiskt dom i videon! Sen fanns det även stolar, globos och två neon-stolar, brevid stolarna stod två cupidos som ska signalisera 'kärleken', jag menar det är ju en bad romance? Men iallafall, runt rummet var det även sci-fi rollers, jag vet inte vad dom var till för, men dom matchar ju rummet och det viktigaste är att det ska matcha ihop :) Lamporna är också väldigt matchande!

Kortfattat:
Jag tycker rummet är väldigt fint byggt och rätt så likt saker i videon, bosna-lovee har varit kreativ och jag tror hon är ett stort fan av Lady GaGa, det skulle vara kul att se en del 2 av detta rum!

Skrevs av ChokladMuffin. fredag, 26 februari 2010

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-