Recension av (Hjärta) Kärleksrummet (Hjärta)

Rum: (Hjärta) Kärleksrummet (Hjärta)
Ägare: Beckaa@Beeea
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Idag är det alla hjärtansdag som de flesta nog har lagt märke till. Därför passar jag på att skriva en recension om ett utav hotellets mest romantiska rum.
Det här rummet ägs utav Beckaa@Beeea och har även blivit utvalt till Heartbreak Hotel Cribs.

Rummet är väl organiserat med tre separat avdelningar och följer ett mönster. Längst med väggarna är love soffor och hjärtan uppställda med jämna mellanrum. Väggarna är även prydda med Bonnie Blonde posters, love-it post-it, holly gardens och vägglampor.

Den första avdelningen är den stora avdelningen som täcker störst yta. Där det är flest sittplatser och en massa yta man kan gå på. Lite diskret gömmer sig en grå traxmaskin som spelar romantisk musik och ger rummet rätt stämning med tanke på temat. I första avdelningen kan man även hitta en hörna med pokaler. Första avdelningen är det man skulle kunna kalla för chilldelen av rummet. Där alla kan umgås med alla, där det kan snackas en hel del och där man skulle kunna försöka ta några vallssteg med sin avatar. I hörnen finns två cupidos utsatta med dörrmattor, där kärlek vid första ögonkastet skulle kunna ske. Fast det hör väl mer till fantasin.

Andra avdelningen i rummet är däremot avskilt från resten på en ö mitt i rummet. Där några få tal habbor skulle kunna få plats. Det ser ut som att en vigsel ska kunna äga runt på den ön med kandelabrar, kaniner, rosor och hjärtan. På ön bor även krokodilen Exanimo, så om man är rädd för virtuella djur så bör man hålla sig undan. Det finns dock ingen teleporter som leder till ön. Så om man vill hålla en vigsel där inne så behöver man prata med Beckaa@Beeea först eller kanske ta en tur till Tjicks kyrka istället.

Den tredje avdelningen är också avskärmad från resten. Den delen är däremot avskärmad med rosor. Det utrymmet är på 20x3 rutor med tolv sittplatser. Inget för ett mega jubileum kanske, men ändå en liten del av rummet där man skulle kunna få vara lite för sig själv om man nu lyckas bli insläppt. Där finns även två mockor uppställda som man helt gratis kan ta sig något att dricka. Den tredje avdelningen är uppbyggd spegelvänt. Så de möbler som finns på den vänstra sidan finns även på den högra. Vilket får den avdelningen att se extra enhetlig ut.

Rummets ljus är inställt med en ljusdämpare som jag tycker förstör lite grann. Annars så är rummet helt okej. Om man inte har varit i rummet tidigare så är det helt klart en eller två sekunders besök i alla fall.

Fördelar med rummet:
+ Det finns väldigt mycket utrymme i den första avdelningen. Där man kan röra sig lite fritt.
+ Rummet är enhetligt och väl genomtänkt.
+ Musiken

Nackdelar med rummet:
- Ljusdämparen. Inget direkt negativt, men personligen trivs jag bättre utan.
- Man kan inte ta sig till andra eller tredje avdelningen på egen hand.

Av mig får rummet: 10/10 bling hjärtan då jag tycker att det helt klart är årets mest romantiska rum hittills!

Skrevs av x::cool söndag, 14 februari 2010

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-