Recension av .:+*+:. Hemliga Vattenfallet .:+*+:.

Rum: .:+*+:. Hemliga Vattenfallet .:+*+:.
Ägare: puppy.killen
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Här möts man direkt utav en exotisk känsla tack vare palmväggarna och vattendraget. Rummets ägare och skapare, puppy.killen, har gjort en strand som har övergått till vatten och ett vattenfall.


Vi börjar med vattenfallet där det flitigt har använts ljusblåa mattor som ska symbolisera vattnet. Själva bergväggen har han möblerat med stenmurar och stenhörn, och han har använt sin fantasi med fallande regn när vattnet forsar ned för bergväggen.
Stranden är härligt uppbyggd med flera lager utav mark. Grundat med finkornig sandstrand innan det går över till lätt samt vilt och högt gräs som sträcker sig upp till knävecket.

Förutom detta så finns det flera stenar som man kan sitta och stå på. Det höjer "naturligheten" i rummet då det alltid finns stenar och block i riktiga skogar och sjöar.
Flugsvampar som han har använt sig utav växer ju inte direkt på stränder i Sverige, men det bidrar positivt till utseendet på hela rummet.

Rummet har varken golv eller tapet, och det ser inte bra ut när man ser den gråa och tråkiga färgen i bakgrunden. Man ser även ljusdämparen längst till höger, och den kunde man ha gömt bakom någon stenmur. Regnet som ska symbolisera själva vattenfallet är lite tunnt, och man skulle kunna lägga in flera regn ovanpå varann.

Sammanfattning
Direkt när man kliver in i rummet då känner man sig välkommen i naturen. Vattenfallet som är ett utav de bättre jag sett är själva grejen med rummet - men även stranden är grymt bra uppbyggd. Och det enda negativa är ljusdämparen, regnet och att det inte finns något golv eller tapet.

Skrevs av LaserQ tisdag, 5 januari 2010

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-