Recension av Höstnattens Nattbuss

Rum: Höstnattens Nattbuss
Ägare: mirma
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

För en tid sedan så skapade mirma ett rum som heter Höstnattens Nattbuss, och det hade jag tänkt att recensera nu!

Det är en mindre rumstyp med grått och blött tema. Tanken med rummet när hon skapade det var att göra ett scenario där några missar bussen.
Genom rummet går en väg med en busshållsplats, och på sidorna utav vägen så finns det jord, vissna vänskapsträd samt uttorkade granar. Utan utsikten hon har lagt ned i rummet så skulle rummet inte ha den atmosfär det idag har. Hon har även skapat en busskur med hjälp utav HC-skärmar, basic-moduler samt slitna parkbänkar - och det är en väldigt passande kombination som tillför mycket till rummet.


Hon har placerat en lyktstolpe mitt på vägen, och det är lite synd då lyktstolpar oftast brukar vara placerade vid sidan om vägen. Man ser även bussens bakdel och att den just har lämnat busshållsplatsen.

Sammanfattning:
Idéen med rummet är mycket bra, och när man besöker rummet så blir man inte besviken. Det tunga, fallande regnet, jorden och de vissna träden tillsammans med utsikten skapar den atmosfär som är svår att skapa.
Det enda negativa är lyktstolpen som står mitt i vägen, hade man ställt den vid sidan av vägen så hade det blivit full pott för rummet.

Skrevs av LaserQ onsdag, 9 december 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-