Recension av Skidbacke

Rum: Skidbacke
Ägare: !--Niklas--!
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu när vintern är här, med eller utan snö, så har jag valt att recensera !--Niklas--!'s rum som heter Skidbacke. Det är ett välbyggt rum som lär ha tagit sin tid att sätta ihop med tanke på att rumstypen är stor.

Man kliver rätt in i backen när man kommer till rummet. Här behövs inga skiduthyrare - utan man köper en Hover-bräda som säljs under Specialeffekter som man finner i Pixelshoppen för 139 pixels.
Det finns en lift till höger i rummet, och där måste man använda fantasin väldigt mycket - för det ser inte ens ut som en lift. För att ta sig upp till liften så måste man klättra uppför några trappsteg. Istället så skulle man ha kunnat använda sig utav igloo-teleporters som skulle smält in med den isiga bakgrunden.

I backen står det även en del isiga granar som man kan åka in i och slå sig på. De är dumt placerade för skidåkning, men höjer rummet sett från design. Förutom backen så kan man kliva in i stugan och ta sig en kopp kaffe - eller varför inte en kopp varm choklad? Ett rött golv inne i stugan gör att allting genast blir mysigt, och robusten är både naturlig och passar in runt om och i stugan.
Man får dock se upp med isbjörnen Sofie som springer lös i backen, och har man riktigt otur så besöker hon även stugan för att hitta något gott att äta.

Sammanfattning:
Ett väldigt trevligt rum, och man har utnyttjat hela rummets yta - och i detta fall skulle inte en större rumstyp sitta fel. Liften med trappan sänker rummets betyg då den både är ful och klumpig. Caféet är mysigt och kan användas för både konversationer och arbete.

Skrevs av LaserQ måndag, 7 december 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-