Recension av Sommarnatt vid sjön

Rum: Sommarnatt vid sjön
Ägare: Morschan
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Jag vet att det är många som sörjer över att sommaren snart kan räknas som över, och för att hålla kvar den hos oss lite extra har jag bestämt mig för att föreviga detta mycket somriga rum. Det är verkligen en fantastisk idé att göra ett dylikt rum, och den som ska ha äran för den idén är Morschan.Man behöver inte vara särskilt intelligent för att förstå att rummet föreställer en sjö och lite gräsklädd, kullig mark intill sjön. En något kort brygga sträcker sig ut i det djupblåa vattnet och inbjuder till härliga plaskstunder. Det är lite trist att bryggan är så kort, det roligaste vattnet är ju det djupaste och jag tror att många hade velat att dykarmöjligheter funnits. Det hade defintivt varit ett plus.

Någonting annat jag saknar är en lägerplats. I stället för att smocka området nära dasset fullt med träd, hade det kunnat finnas en liten lägereld omgiven av stockar där. Visst finns det en lägereld, men den ger inte någon speciell känsla av sommarmys, utan står inklämd istället för att vara i fokus.

Om man bortser från dessa två småsaker – brist av lägereld och en för kort brygga, kan jag verkligen inte se någonting negativt med det här rummet. Det skänker åtminstone mig minnen av vad jag har gjort tidigare sommarnätter, och sommarnätter den här sommaren. Den guppiga miljön ser väldigt äkta ut, och träden är olika höga – som i en riktig skog. Det är också en blandning, inte bara en massa träd av samma sort, utan olika sorts träd, buskar, stubbar, grus, mossa, stenar och träslag.Sammanfattning:
Vackert, kan man lugnt kalla detta rum. Det ger en bild av någon sorts idyll, glada, somriga, solande människor, och små näpna ungars porlande skratt, det tror jag fler än jag kan föreställa sig vid denna åsyn. Rummets namn passar perfekt som beskrivning, och det känns som att den vackra månen är pricket över i:et. Om det inte var för den korta bryggan och bristen av eldplast, skulle rummet utan vidare fått en tia. Som det är nu platsar det bara som en nia, men det är inte fy skam det heller!


Skrevs av stormvindar lördag, 5 september 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-