Recension av [klöver] X.I.A.N Central [klöver]

Rum: [klöver] X.I.A.N Central [klöver]
Ägare: darkgirl87
Betyg: 5/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu har ju temat rymden intagit habbo och alla rymdfantaster jublar av fröjd, så då kanske det passar bra att recensera ett rymdinspirerat rum. Därför har jag nu valt att recensera Darkgirls något stökiga rymdbas, som är fullproppad med möbler från universums alla hörn.Ena halvan av rummet är uppenbarligen själva rymdskeppet där kontrollpaneler till styrningen finns. Andra halvan verkar vara någon form av samlingsplats, kanske ett ställe där det är meningen att framtida attacker mot konkurrerande rymdskepp ska planeras? Antingen det, eller så är det ett vanligt matbord. Till och med rymdforskare behöver ju mat.

Om vi börjar med den halvan som är själva rymdskeppet så tycker jag att det är lite för trångt där. Visserligen är det bra med kontrollplattor, men här har det gått lite till överdrift. Däremot är det bra att det finns många stolar, förhoppningsvis har de bälte i sig också så att man lätt kan spänna fast sig när tyngdkraften försvinner. Utanför fönstret (ett fönster är förstås nödvändigt för att se vart man styr) kan man se planeter i fjärran, bland annat saturnus som svävar lite ovanför allt det andra.

Det är kort och gott ett litet trångt och väldigt belamrat kontrollrum, komplett med både genomskinligt tak och genomskinligt golv.Andra halvan av rummet är mer öppen, vilket i princip bara innebär att den inte har något tak. Jag tycker planeringsbordet är lite häftigt placerat med rollers och stolar omkring, men det är också allt. Resten känns otroligt alldagligt och vanligt, det verkar som att möblerna bara är slumpmässigt utplacerade lite här och där. Det är alltså inget speciellt, och individualitet är för mig det viktigaste i ett rum. Det ska stå ut från mängden lite.

Sammanfattning:
Det var svårt att recensera det här rummet i och med att det inte direkt finns något speciellt att slå ner på eller höja upp till skyarna (men jag gjorde ändå mitt bästa). Det känns mest som ett vanligt rum med, visserligen fina, men ändå lite trist placerade möbler. Fast visst är det ett fint rum, det är det verkligen. Men eftersom det inte är så speciellt får det inte jättehöga poäng.


Skrevs av stormvindar måndag, 3 augusti 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-