Recension av THE AMAZON RIVER

Rum: THE AMAZON RIVER
Ägare: Guppygirl
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Det susar i vass- och bambuskogen, som vilar omgiven av jämnt utsatta palmer. Det ljusblåa vattnet strilar nerför den långa raden av flytande trädgårdar, som bildar som ett litet vattenfall eller en fors. De är väldigt jämnt utsatta omgivna om en jämn och tät växlighet skapad av ananasplantor. Kanske lite för jämnt. En fors i en djungel ska väl gå lite snett och vint, till höger och vänster, upp och ner – så som den har blivit skapad av naturen. Denna fors gör inte det.I den täta bambun gömmer sig hängmattor och eldsprutande drakar, vilket gör mig lite rädd. Är inte en sådan här plats väldigt brandfarlig? Då är det kanske inte det bästa att sätta drakar mitt i bambun! Dessutom är golvet mörkblått, och det ser inte på något vis ut som att den flytande trädgårdens vatten rinner ner på golvet. Hon borde ha använt något annat än golv till vattnet, är min åsikt.

Resten av rummet är jag mer än nöjd med. Guppygirl har verkligen varit kreativ, med simmande fiskar lite varstans och både en fågel och en koala som gömmer sig i den rika växtligheten. Fyra hängmattor finns utplacerade, allesammans redo för eventuella besökare att slappna av i. Väggarna är häftiga tycker jag, och de smälter in i det gröna. Palmerna, ananasplantorna och sittpuffarna ger allting en liten ram. Men det mest tjusande är nog ändå bambun, som man kan gömma sig nästan helt i om man har rätt färger. Bambuskogen får det hela att se mycket äkta ut, och man ser verkligen djungeln i rummet, och inte bara ett kasst försök till att återskapa Amazonfloden. Det är äkta!

Sammanfattning:
Visserligen har rummet sina små nackdelar, alla rum har fel man kan anmärka på. Men när man kommer in här så får man en känsla av bambuskog, och det räcker långt för mig. Därför ger jag rummet det höga betyget 7/10. Om vattnet, golvet, hade varit gjort bättre, hade rummet fått 8/10 utan problem.


Skrevs av stormvindar måndag, 13 juli 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-