Recension av Stammens Grav

Rum: Stammens Grav
Ägare: mega.minus
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »Tro det eller ej, men när jag ser detta så tänker jag allra först och främst på demoner. Elden, mörkret, mossan... det känns väldigt demonaktigt. Det, kombinerat med den stora graven som dominerar rummet omringad av en smal eldflod, får mig att tänka på en demongrav. Kan det vara så att det ligger en demon begravd under de där säkerligen mycket kalla stenarna?

Nåväl, vare sig det är på det viset eller inte, så är det ett väldigt fint rum som fyller sitt syfte – det är en grav. Jag gillar de stora facklorna som sprutar eld, de är riktigt häftiga när det flyger upp en liten eldboll ur dem som löses upp i tomma intet. Jag gillar också dödskallarna, de får åskådaren att tänka dubbelt på just död. Och mossan är helt enkelt underbar, graven känns väldigt gammal, rutten, och bortglömd. Ja, dessa element finns; mörker, kyla, värme, fuktighet – och demoner blir slutsatsen!

Naturligtvis finns det negativa sidor med rummet också, men just här är de faktiskt inte överdrivet många. Tre saker, dels att väggarna ser lite skumma ut och förstör intrycket en del, dels att det står fruktskålar i ena änden av rummet. Vad gör mat i närheten av en grav, kan man fråga sig.
Slutligen vill jag klaga på att det skiftar väldigt mycket mellan olika höjder på marken i rummet, och det ser lite konstigt ut. Hade varit bättre om han hållit sig till en markhöjd, tror jag nog!Sammanfattning:
Sammanfattningsvis är det ett väldigt snyggt rum. Graven ser äkta ut, och man ser verkligen direkt att det är en grav. Eldkastarna (de stora facklorna) är riktigt häftiga och placerade i rummet på ett bra sätt, speciellt de som står ovanpå graven. Hade det bara stått något mellan dem så hade det faktiskt sett ut som en gravsten! Nåväl, man kan inte få allt här i världen. Det finns en del grejer som drar ner betyget, och då speciellt att väggen syns på att fult sätt. Men 7/10, det står jag fast vid, och det är ändå ett relativt högt betyg!

Skrevs av stormvindar söndag, 21 juni 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-