Recension av Expedition Robinson [orginal]

Rum: Expedition Robinson [orginal]
Ägare: Waluigi
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Rummet är klart djungelinspirerat, det märker man direkt bara man ser rumsnamnet. Det ser nästan ut som att det ska föreställa örådet i robinsonserien som går på TV, med alla facklor som brinner och de tio tiki-pallarna. Det är fint att det är en liten djungel som gömmer sig bakom allting och baren får det hela att verka mer strandaktigt i den andra delen av rummet, väldigt snyggt kombinerat med både en sandstrand och djungel tycker jag.


Klicka för större bild


Däremot ser det hemskt konstigt ut att inte hela marken är täckt av sand, utan här och där sticker rött golv fram. Jag förstår att det kan vara svårt att täcka hela golvet, men det är ändå en besvikelse. Dessutom så är det ett vattenfall mitt i växtligheterna, utan att man ser något vatten som rinner vidare från det. Märkligt, tycker man!

Resten kan man inte säga annat om än att det är otroligt fint. Det ser ut som örådet i Robinson, som jag skrev förut, och det får det att vara ännu mer passande till rumsnamnet. Fjärilarna fladdrar, vattenfallet forsar och eldarna brinner – dessa tre faktum ger lite liv till rummet. En strand, en djungel, ett tema – vad mer kan man begära?

Sammanfattning:
Rummet är ett väldigt fint rum med få saker att klaga på, det värsta är väl att det röda golvet och de röda väggarna syns lite varstans. Men helheten – det finns liv utspritt i rummet, den fina stranden som omärkligt byts ut mot tikigräs, ja, det är helt enkelt underbart. Så jag är snäll idag, det blir en åtta på detta rum!


Skrevs av stormvindar söndag, 21 juni 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-