Recension av Habbozonas Djungel

Rum: Habbozonas Djungel
Ägare: puppy.killen
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Detta mörka djungelrum är nästan helt skapat av nya möbler som kommit till hotellet den senaste månaden. Undantaget är de två sovsäckarna som inte tycks passa in riktigt i rummet, samt spotlightsen som döljer sig fint i ett tempelhörn omkringcirklat av fladdrande fjärilar. Det ser riktigt häftigt ut med just spotlightsen, de lyser över träden som står utspridda längs kanterna av rummet och ger lite disneyfilm-känsla. Visst kan man se Atlantis-filmen framför sig när man kommer in här?


Klicka för större bild


En annan sak som jag lagt märke till med spotlightljuset, det är att tempelhörnet nästan ser ut som en liten pyramid om man bara glimtar förbi med ögat snabbt. Two in one, alltså. Det visar verkligen att spotlights kan vara otroliga om de används på rätt sätt, något som har inträffat här.

Några få små mysiga eldar brinner utspridda i rummet, logiskt utsatta, ackompanjerade av en större eld i rummets centrum. Dessa, och faktiskt en hel del i det här rummet, tycker jag är alldeles för städade och ordnade. De sitter med lika stort avstånd allesammans, utan något avbrott i symmetrin. Jag menar, detta är ju trots allt en djungel... vart är stöket? Vart är oordningen och obalansen?

Sammanfattning:
Ingen som går in i det här rummet kan undgå att tänka att det är otroligt fint, men jag har ändå lyckats hitta lite små saker att klaga över. Dels tycker jag inte att sovsäckarna passar in riktigt bra, och dels tycker jag att rummet är alldeles för perfekt ordnat för att föreställa en djungel. Det ser likadant ut på vänster och höger sida – total symmetri. Men jag måste medge att det är en vacker syn för ögonen, en stilla, enkel, nattlig djungel.

Skrevs av stormvindar söndag, 14 juni 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-