Recension av LS - Lajms Sjukhus

Rum: LS - Lajms Sjukhus
Ägare: Lajms
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

När man ser dessa fasansfulla blodiga, tomma sängar som står utspridda i det blodstänkta rummet så kan man inte undgå att bli både förvånad och lite chockad. Dock kanske jag blev mer chockad än andra, då jag har missat dessa märkliga slemmiga och blodiga möbler totalt. Är detta verkligen habbo hotels föreställning av ett sjukhus?


(klicka för större bild)


Nåväl, vare sig det är ett äkta sjukhus eller ej, så är det väldigt bra gjort och känns i alla fall äkta på något vis. Varje säng har sitt egna lilla bås avskärmat med antingen slemmiga eller blodiga draperier beroende på vilken del av sjukhuset båset ligger i. Det verkar som att Lajms har tillägnat den vänstra delen av rummet till de mer slemmiga patienterna, medan den högra delen används till blodiga operationer. Rengöringen på detta sjukhus är minimal, så man börjar ju undra hur högt dödsantalet är.

Det som är lite synd med sjukhuset är vissa detaljer som inte passar in. Det ser till exempel lite konstigt ut med gula, randiga väggar, då sjukhustapeter ofta är ljusare, mönsterlösa och i allmänhet tråkiga. Det gröna golvet känns heller inte som att det passar in riktigt. Dessutom hänger det en tavla precis ovanför likpåsen, och denna likpåse delar bås tillsammans med en säng för levande patienter. Måste vara hemskt att ligga där döende precis bredvid ett lik och att beundra tavlan är inte att tänka på, den hänger ju ovanför liket!

Sammanfattning:
Detta känns som ett väldigt bra sjukhus om man jämför med alla andra sjukhus på hotellet som ofta använder sig av vanliga sänger i stället för dessa. Det är också lite över det normala att rummet har röntgen och en liten reception. Perfekt att det finns en tuggummiautomat som patienterna kan ta av innan de vandrar hemåt efter en stärkande (eller mindre stärkande) sjukhusvistelse. Rummet känns lite tomt utan besökare, men det är definitivt en häftig idé.

Skrevs av stormvindar lördag, 6 juni 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-