Recension av - Bondgård -

Rum: - Bondgård -
Ägare: Zap:.
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Detta blir min första recension för habbos.se, och jag har valt att recensera ett av Zap:.s lantrum, som går under namnet - Bondgård -.

Ett gammaldags lantställe är nog det man tänker på mest när man vandrar genom den stora grinden in till detta rum som har ett tydligt, lantligt country-tema. Denna fabulösa farm är indelad i två sektioner med hjälp av en smal bäck; dels åkern, och dels en stor stenstuga med trätak.Stugan har tre fönster, och genom ett av fönstrena kan man glimta en mysig eld vars låga dansar där innanför stenväggarna. Ingången består av en utedass-teleporter, som sticker ut lite ur själva huset. Det ser konstigt ut, men meningen med dasset är kanske inte att det ska vara en dörr, utan att det ska vara ett litet dass som sticker ut på det viset. Det vore ändå kanske lite bättre om han hade lämnat stugans öppning tom istället för att trycka in en teleporter där. Det hade troligtvis sett bättre ut, som det är nu ser teleporten bara otrevligt malplacerad ut.

Dessutom ser taket lite märkligt ut, det är platt, gjort av trä, och så är det lite utrymme mellan själva brädorna och husets väggar, som om taket inte ligger ovanpå huset. Tak brukar vara sneda och inte platta, för det mesta. Vet dock inte om detta hade kunnat skapas på något bättre vis, med tanke på utbudet av möbler vi har i katalogen.

Mellan detta stugområde och åkern finns som sagt en bäck, och av någon anledning finns det en brunn mitt i bäcken. Det ser en aning overkligt ut när den är placerad på det viset, mitt i vattnet. För när man tänker efter så ska väl en brunn gå djupt ner i jorden, och inte bara placeras ovanpå en bäck på det där viset.

Det vackraste med rummet är området på andra sidan bäcken från stugan sett, detta område är komplett med nyplöjd jord, ett vetefält, en fågelskrämma, lite djur och en traktor. Dessutom finns det en regnbåge som har sin början i regn och sträcker sig över lite av vetet. Att den börjar i regn får det att se mer äkta ut, dock slutar den aldrig någonstans - vilket är synd. Djuren, och då speciellt kaninen, är väldigt gulliga. Speciellt gillar jag att kaninen skuttar in bakom traktorn då och då, som för att gömma sig för rovdjur. På den nyplöjda åkern finns det några salladsblad, och jag kan tänka mig att det är därför som den lilla kaninen skuttar omkring där.

Sammanfattning:
Helheten samt det första intrycket när man kommer in i detta rum, är verkligen fantastiska. Visst finns det några små konstigheter lite här och där som att taket på stugan är väldigt platt och opassande, men jag tycker ändå att rummet förtjänar höga poäng. Ett riktigt bra rum som man kan ha till att umgås i, eller som prydnad. Bra jobbat!

Skrevs av stormvindar tisdag, 2 juni 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-