Recension av Forest of the dead lofle [döskalle]

Rum: Forest of the dead lofle [döskalle]
Ägare: Crille50
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

God kväll. :)Har ni sett de nya möblerna i katalogen som heter NaTURligtvis? Väldigt läckra möbler om jag får säga det själv. Rummet jag ska recensera heter forest of the dead lofle och det är en mörk skog helt enkelt. (: Det ägs utav crille50

Jag har haft väldigt mycket problem med min dator och Internet så jag har inte hängt med så mycket den senaste tiden med alla events osv. Ni kanske tycker att jag är helt efter osv när ni läser men det får ni stå ut med helt enkelt.

I rummet finns det en ljusdämpare som är inställd på att göra rummet mörkt. Golvet har en mörk nyans av rött och väggarna syns inte då det står en hel skog och täcker det.

Rummet är väldigt litet men det finns ändå en trästol, träsäte och ett vänskapsträd. En spootlight lyser upp vänskapsträdet vilket gör det hela lite flashigare.

Det är inget stort rum, och det är inte mycket möbler men jag fångas ändå av det. Kanske för att det var det första rummet jag såg med dessa möbler eller för att det helt enkelt var min smak. Tyck vad ni vill men jag gillart. (:


Skrevs av Mindoro torsdag, 9 april 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-