Recension av HAB306A Baren

Rum: HAB306A Baren
Ägare: Duzz
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

Under flera veckors tid har hotellet präglats av mystiska dagböcker, hemliga städer och äventyr av alla dess slag. Överallt syns undervattensrum och mystiska varelser, och inte heller habbos partyställen går oberörda av händelserna. Låt oss därför ta en titt på det coolaste haket i Bikinibotten: HAB306A


Barer och restauranger - En Habboklassiker
Habbo har ända sedan det första hotellets portar öppnades varit fyllt av olika restauranger och barer. De består alla i grund och botten av samma koncept: En bardisklänga för servering och bord med stolar för avspisning. Och det är också där många väljer att stanna i inredningen när de ska göra en bar. Men inte här inte, här har man gått ett steg längre.

Pampig entré förstärker upplevelsen
För att få komma in i baren måste man ta sig igenom en LÅNG lång labyrint fylld med små budskap och meddelanden. Ju närmare slutet man kommer, desto mer praktfullt och välmöblerade blir rummen. En sådan sak får hela rummet att kännas mer exklusivt. Toppen!

Gränslös inredning ger djup
Genom att för det första låta ljusdämparen ta bort alla väggar och golv genom att mörklägga allt utom möblerna känns rummet rymligare, gränslöst och oändligt. Men det man kan tänka på när man använder det tricket är att spara ner på väggdekorationer, då de lätt kan distrahera djupet i rummet.

Underton av havsliv skapar rörelse
En annan faktor som kryddar till rummet, som i grund och botten egentligen är ganska simpelt och oorginellt är undertonen av ett havsbottentema. De svävande maneterna i baren ger liv och rörelse till rummet. Det gör att även om du är ensam känns rummet fartfyllt och partysprudlande. Lika så de två maneterna som svävar vid ett av borden, även de ger en mer behaglig atmosfär.

Detaljer kan höja & sänka ett rum
Som kontrast till det i övrigt gulbetonade rummet finns på väggarna rosa-lila Neondekorationer som tyvärr drar ner betyget rejält. Visst, i rätt rum i rätt ändamål kan de funka fint. Men inte här, tyvärr. Dessutom blir inte saken bättre av att de har olika mönster igång, vilket mest bara är distraherande. Även rollersen i baren hade kunnat gömmas bättre om de varit i en svart kulör. Även det är tyvärr en negativ faktor i rummets betyg.

Så, vad får rummet för "dom"?
I det stora hela är rummet inget särskilt, utan det som gör själva rummet är detaljerna. Det är de som ger rummet högre än medel, men även de som hindrar betyget att bli högre än så. Men ett starkt godkänt, det kan jag sätta med gott samvete. 6 av 10 helt enkelt!

Morotsbetyg

Skrevs av VackerMorot lördag, 28 mars 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-