Recension av Melodifestivalen

Rum: Melodifestivalen
Ägare: Allmänna rummen
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu var det längesedan jag gjorde en recension, men nu kommer det en igen. Något som hände ännu längre tillbaka i tiden var att jag skrev en recension om ett allmänt rum, vilket var väldigt längesedan så nu tänkte jag ta och recensera ett relativt nytt allmänt rum.

Rummet är stort och går i rosalila nyans som ger åtminstone mig väldigt mycket feeling av Melodifestivalen.
Längs med väggarna står massvis av rosa- och vitrandiga fåtöljer.

Jag skulle vilja säga att rummet består av fyra delar. Den första delen är entrén. Där möts man av två rosa palmer på höger sidan och en stor silverstjärna framför sig har man också när man kommer in genom festivalens dörr. Det finns en trappa upp till höger där man kommer upp till själva huvuddelen av rummet.

Den delen kallar jag dansgolvet, även fast det egentligen inte finns något riktigt dansgolv där.
Det står lite palmer, fåtöljer och bord i mitten av rummet. Där finns även en bar där man kan ta en dricka innan man sätter sig för att kolla på de som sjunger uppe på scenen som finns i bortesta delen av rummet. Bredvid scenen finns ett DJ-bås, så denna festen kommer hålla på länge!

De två delarna som är kvar nu kallar jag VIP-delarna. En av VIP-delarna ligger en trappa upp från dansgolvet, och den andra ligger en trappa ner från dans golvet. I båda VIP-delarna finns det sittmöjligheter och även bord att placera drinkarna på förr att slappna av en stund efter kvällens vilda dans.

Sammanfattning: Rummet är riktigt najs! Jag gillar färgkombinationerna, dock kanske lite överdrivet med rosa palmer. Det kunde ha varit mer discolampor i rummet också, eftersom att detta är ett rum som jag tycker att man ska festa i. Jag önskar även att det hade funnits ett dansgolv att dansa på.

Antal sittplatser i rummet: 58 st

Dock så finns inte detta rummet kvar på habbo.se längre, men jag hoppas att många har besökt det och haft en trevlig stund med vänner och den trevlige bartendern!

Skrevs av fille.b tisdag, 17 mars 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-