Recension av Bensalem

Rum: Bensalem
Ägare: Santori
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

God eftermiddag eller vad säger man nu när klockan snart är 15:00? :)

Jag har haft fullt upp i många veckor nu men nu ska jag börja skriva recensioner lite oftare!

Rummet heter Bensalem och ägs utav vår käre Santori. Rummet är byggt av de härliga bensalemmöblerna som kom ut i katalogen idag? :)

Jag tycker i alla fall att detta var riktigt snyggt rum och möblerna är ju urtjusiga. Det är ett stort rum där vi har bergväggar och havsmarmor till golv. Det finns också havsstensgolv utlagt på golvet och man får verkligen en riktig havskänsla.

Det finns skärmar på sidorna i rummet som är gjorda av korallrev och dem är röda vilket är riktigt snyggt. Anemone ser ut som ett litet färgat träd i någon cool färg med en stam i en annan färg och dem var väldigt gulliga tycker jag. Anemone finns på varje sida i rummet och står varannan tillsammans med vas med blommor som har funnits med genom åren.

För er som vill slå er ner i rummet finns ett antal havspallar, inte världens bekvämaste men för er som har ont i fötterna så slå er ner. :)

I mitten utav rummet står det två stycken Leviatan som var ett samlarobjekt om ni minns. De passade in riktigt bra i rummet där dem står omringade av ett antal Anemone och bollyvaser. Det finns också massa krabbor i rummet, akta så ni inte fastnar i deras klor med fötterna.

Förövrigt var rummet fint. Det var väldigt fina möbler och det går nog bygga riktigt snygga rum med dessa och jag ser fram emot att recensera fler havsrum.

Ha en bra dag. :) 8/10 / Mindoro

Skrevs av Mindoro måndag, 9 mars 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-