Recension av Gylleneskor.se

Rum: Gylleneskor.se
Ägare: Duzz
Betyg: 4/10

Klicka här för bild på rummet »

Årets festivalbidrag spelas just nu flitigt på radiostationer över hela landet. Tävlingen är mitt i ett av sina mest spännande skeden och för att fullända schlagern på hotellet samarbetar det svenska hotellet med Gylleneskor.se. Nu har GylleneSkor fått sitt eget rum på hotellet. Men har rummet verkligen samma klass som den site den representerar?


Vad är GylleneSkor.se? GylleneSkor.se är en populär sida för fans av Melodifestivalen (men även annan Idol m.m., även om tyngdpunkten ligger på schlager). GylleneSkor har många populära kända, och okända bloggare och erbjuder det senaste schlagerskvallret man kan tänka sig. En site som denna förtjänar alltså det bästa av det bästa. Så nu är det dags att dömma:
Har Duzz skapat ett likvärdigt rum tillägnat GylleneSkors redaktion?

Gransknings av rummet:
När Duzz byggde det här rummet tror jag hon hade en vision om att framhäva glamouren i GylleneSkors arbete, genom att på ett klatschigt sätt kombinera arbetsyta med ett hett dansgolv fyllt av fart, fläkt och party. Själva grundidén är det alltså absolut inget fel på, men tyvärr brister det hela någonstans på vägen. Det är väldigt synd, då jag tror rummet skulle kunna bli riktigt snyggt om man bara ger det lite mer arbete och lägger ner lite mer energi på det hela.

Låt oss ta baren vid ingången som ett första exempel. Här har Duzz haft en vision om en bar för att hända och ganska snacka lite över resultatet medan man sörplar på en härlig sockerdricka. Men ärligt talat, vem vill sitta på en malplacerad barstol en ruta ifrån en slarvigt monterad bar? Inte jag i alla fall. Tyvärr Duzz, minus till schlagerbaren.

Ser vi sedan på resten av rummet kan vi överallt se möbler slumpvalt nedsatta lite här och var, helt utan någon som helst känsla för estetik och funktion. Vad gör en säng mitt på ett dansgolv till exempel? (Eller ja, vad gör en säng i det här rummet över huvud taget!?)

Rummets dom:
Nej du Duzz, här får du ta och städa upp lite, och försöka att ändå dela in rummet lite i olika avdelningar, även om det är smickrande att försöka väva samman allt i rummet. Försök att tänka ut vad du vill använda ytan till, och vad som faktiskt hör hemma på t.ex. ett dansgolv, och vad som faktiskt hör hemma i kontorsdelen och ingen annan stans. För som sagt, om rummet bara får lite omvårdnad och en liten makeover blir det finemang! Men tyvärr, i dagsläget får rummet inte godkänt. GylleneSkor.se är värda mer än en förvaringslokal med kontors- och dansgolvsmöbler!

Skrevs av VackerMorot onsdag, 4 mars 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-