Recension av [Klöver] The Garden [Klöver]

Rum: [Klöver] The Garden [Klöver]
Ägare: FlyQ
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu har de härliga möblerna Shalimar kommit till habbo och det indiska temat på habbo har verkligen tagit hotellet med storm.
Och de nya rummen man kan göra nu är ju svåra och klaga på, helt underbart vackra med fontäner, palmer, elefanter, apor och annat roligt.

Jag har fastnat speciellt mycket för ett Shalimar-rum, det är ett rum som FlyQ har gjort. Rummet heter The Garden, och som ni kanske förstår så är det uppbyggd som en trädgård.

Detta är ett sådant rum som verkligen gör mig lugn. Det är verkligen ett rum att sitta ner i och bara koppla av, då rummet har så mycket som 22 sittplatser. En annan sak som gör rummet mysigt och lugnt är den lilla ljusdämpningen. Man märker det nästan inte, men det är precis lagom mörkt.

Jag gillar de små puffarna som ligger på marken, de ställena man hittar dem på är väl utvalda och på alla ställen där de finns står en palm som skydd för den sol som kanske kommer fram. Men min absoluta favoritmöbel i Shalimarkategorin är nog ändå Bollygungan. Den påminner lite om Sveriges hammock fast utan tak på och våran hammock hänger ju inte. Och man kan väl förstå att de inte behöver något tak på den i Indien och deras heta klimat.
De gröna classicsofforna gör sig också rättså bra i rummet, jag kan inte säga att jag tycker att de är det ultimala valet men det är inget katastrofalt val ändå.

Mellan väggen och de gröna classicsofforna står hc-skärmar, och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dem. På något sätt så smälter de in hyfsat bra, men jag tycker även att de är störande och inte särskilt snygga.
De nya palmerna är snyggare än de gamla som funnits på habbo i evigheter. De här känns mer som träd och de står mycket bra där de står i detta rummet.
Jag gillar att det finns lite blommor i rummet och trots att de står lite huller om buller så ser det mycket snyggt ut, men dock borde vasen med blommor bytas ut mot en bollyvas då den är för stor och inte passar särskilt bra in i rummet enligt mig.

När jag sitter och njuter i den sköna Bollygungan upptäcker jag att det har börjat regnar ner små hjärtan från himlen, detta gör att rummet även får en kärlekskänsla i allt detta mysiga och lugna.
I mitten av rummet står rummets höjdpunkt, fontänen. Dess strålar är fina och faller i harmonisk takt. När man hör det rinnande vattnet i sina små habbo-öronen känner man sig som i himlen.

Slutligen så vill jag kommentera väggar, golv och fönster.
Golvet är grönt, vilket man ser där det sticker fram under classicsofforna. Och kanske är det inte så bra att man ser det, enligt mig hade det varit snyggare att täcka hela golvet med gröna mattor, utom den delen med stengolvet förstås.
Väggarna är röda, men eftersom att det är en trädgård borde de kanske istället ha varit blåa, eller möjligtvis fulla med fönster. Den röda färgen är också den okej, men inte ultimat.
Men de fönstrena som finns i rummet är jag mycket fascinerad av, jag kan verkligen inte få nog utav utsikten och de fina gardinerna.

Sammanfattning: Trots allt så är rummet ett riktigt mysigt rum, som jag sa i början av recensionen och jag skulle mycket väl kunna sitta här hela dagen. Men tyvärr har jag annat som måste göras.
De små detaljerna som jag har nämnt inte var helt perfekta får gärna ändras, men i det stora hela är rummet superfint.

Jag hoppas verkligen att ni kikar in i rummet, jag lovar att ni inte kommer ångra er!

Och just det, hoppas ni får en bra Alla hjärtans dag nästa vecka <3

Skrevs av fille.b fredag, 6 februari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-