Recension av Scen 1: Trädgården

Rum: Scen 1: Trädgården
Ägare: Duzz
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

God förmiddag! Idag tänkte jag recensera ett rum gjort utav vår käre Duzz som heter "Scen 1: Trädgården". Rummet är stort och består utav de nya Shalimarmöblerna. Visst är möberna riktigt färgglada och granna? :)

Väggarna har en ganska ljus nyans, jag vet inte riktigt vad färgen är, en blandning av orange och beige antar jag. På väggarna finns det också tio stycken bollyfönster i en rosa färg. Det är ganska snyggt i detta rum och golvet är blått men den mesta delen av golvet är täckt utav gräsmattor.

Kommer ni ihåg vintermöblerna vi hade nyligen? Där fanns det snö som föll ner från himlen, i detta rum är det precis så fast med löv. Det är något bra enligt mig då jag tycker det är väldigt fint.

Det finns massor av bollyträd i rummet, det liknar palmer litegrann tycker jag, väldigt tjusiga.Det finns två stycken bollyfontäner i rummet. Jag skulle vilja se dem i ett lite mindre rum, har inte haft tid att kolla in det än men dem ser riktigt coola ut.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska ta upp.. Det står en bollygunga mitt i rummet med en spotlight som riktar sina strålar mot den.

Jag vet inte riktigt vad rummet är till för då jag inte läser så mycket nyheter. När jag först såg detta rum tänkte jag "wow" eftersom jag inte sett dessa möbler innan. Men nu efter en stund ser det mer rörigt ut. Det får bli 6/10. Ha en bra dag!

Skrevs av mindoro torsdag, 5 februari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-