Recension av Dungeons Castle

Rum: Dungeons Castle
Ägare: Dungeon.Keeper
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Även denna gång har jag besökt det Brittiska hotellet och ännu en gång har jag valt att recensera ett rum ifrån Dungeon.Keepers rumsarkiv.

Det är Dungeons slott som jag har kikat lite närmare på.

När man kommer in i rummen så möts man av gothicstängsel och en smalgång med stengolv under fötterna. På höger sida ser man det magnifika slottet i profil med glasväggar på sidan. Där inne ligger en kunglig rödmatta.

När man gått en bit och passerat porten kommer man till framsidan av slottet, det är fortfarande stengolv som ligger prydligt under mina fötter. Strax bredvid är en bänk placerad där man kan sitta och njuta utav utsikten. Om man vill fortsätta finns det 2 dörrar som leder en "in" i slottet. Ovanför dörrarna sitter 2 stycken gnom-tomtar som vinkar till en när man kommer in i rummen. Bredvid dörrarna befinner sig 2 stycken japanska lanternor som lyser upp rummet åt en.

Det finns totalt 4 torn, varje torn är byggt utav classic-bardiskar och hc-skärmshörn med ett gräs högst uppe. Själv tycker jag inte att hc-kategorin och classic-kategorin passar in på tornen utan föreslår classic-hörn till bardiskarna. Centralt på slottet finns en stor "gård" med stengolv, detta ser elegant ut och golven ligger fins uppradade.

På sidorna av slottet finns det glasväggar uppradade (hc-skärmar) och bredvid dem en röd lång matta, som jag nämnde i början.

Utanför slottet, på sidorna är det en liten trädgård med påskgräs och en och annan växt placerad. Rummet är mycket elegant och det är verkligen välbyggt.

Det som är positivt med rummet:
- Slottet är magnifikt och tydligt.
- Elegant framsida.

Det som var negativt med rummet:
- En aning blandade möbelkombinationer som kunde varit bättre.

I nästa recension kommer jag granska insidan av slottet.

Skrevs av Lajban05 söndag, 25 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-