Recension av Camera R.I.P

Rum: Camera R.I.P
Ägare: Duzz
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

Idag hålls en ceremoni för att ta farväl av kameran på habbo. Jag lyckades ta mig in i rummet, men på grund av mitt internet så loggades jag ut från habbo innan ceremonin hade börjat. Jag hoppas att alla som kom in har en trevlig stund.
Jag hann åtminstone ta en printscreen över rummet, så jag tänkte att jag lika gärna kan recensera det nu.

Min första känsla när jag kommer in i rummet är WOW! Rummet känns så mäktigt och man känner verkligen att kameran betydde mycket för habbo.

I nästan alla av rummens hörn finns en palm och i början av rummet, precis innan trappan ner står tre kameror uppställda längs väggen. Det finns även tre kameror i den bortre delen av rummet, men de står ej uppställda längs väggen utan står istället uppställda som om någon hade tänkt att ta ett kort ut över rummets höjdpunkt som jag kommer till strax. De kamerorna står uppställda med en rutas mellanrum.

Då kommer vi till rummets höjdpunkt som är i mitten av rummet, en stor kamera gjord av svarta och vita moduler samt fyra röda retrostolar. Ett väldigt fint konstverk!
Runtom denna stora kamera står massor av robustljus (totalt 46 stycken).
Ljusen ger för mig ett sorgligt intryck av rummet och de gör sig väldigt bra där.

Väggarna bär en mörkröd färg som jag tycker passar bra och även golvet passar väldigt bra i sin gråa färg.

Jag tycker ändå att det kunde ha funnits några sittplatser i rummet då vi tonåringar är rättså lata av oss, men Duzz kanske tycker att det är bra att vi rör på oss då och då så att våra habbor inte blir allt för överviktiga.

Sammanfattning: Ett fint rum som ger glädje i sorgen. Jag tror att vi alla har något roligt minne av kameran och detta rummet passar bra som ett sorgens rum, även fast det inte är något jättespeciellt med det. Rummet är lagom helt enkelt.

Skrevs av fille.b onsdag, 21 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-