Recension av GULDRUMMET

Rum: GULDRUMMET
Ägare: fekki
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu är jag i farten igen! Jag råkade sladda in i fekki´s rum "GULDRUMMET" som sannorligen glimmar som inget annat. Man måste praktiskt taget kisa när man kommer in i rummet!
Rummet i sig själv är inget rum där man hänger, utan det är mer som en passage som användes i en miljötävling anordnad av habbopersonalen år 2006.

På golvet finner vi tio stycken klotpokaler. Alla är från fekki han själv, men vad han har valt att skriva på dem är lite märkligt. Jag tror själv att han skrivit ut olika årtal, allt emellan 1900 till 1998. Det är säkert många som undrar över det.., huvudsaken är dock att pokalerna passar bra in med temat guld. En annan guldig piff är robust materialet som skärmar av och formar en gång. Dock går inte robustmaterialets passform så bra ihop. Gången i sig själv är av blå rollers, som man rullar fram på mot en röd telefonkiosk. Jag tycker personligen att rollerna bör vara röda, eftersom att det matchar det guldiga mer än vad blått gör.

Väggen är i gul färg, vilket passar in väldigt bra i rummet. Golvet däremot har sin standardfärg vilket inte ser särskilt bra ut. Vi finner också att golvet är täckt, så mycket det går, av gräsmattor som ger rummet en somrig känsla. Väldigt bra tänkt fekki! Lite synd är det som sagt att golvet inte hade en annan färg, så som grön eller gul.. Det ser inte särskilt fint ut.

Ni kanske är lite nyfikna över vart telen leder? Den leder nämligen till fekkis gigantiska arena. Ett annat häftigt rum värt att spana in!

Plus med rummet: Möbler enligt tema, golv täckt av gräsmattor.

Minus med rummet: Fel golvfärg, den passade inte in med guldet och den somriga känslan. Robustmaterialet kunde placerats mer genomtänkt och alla rollers borde ha varit röda.

Skrevs av Riik-Henke-Riik söndag, 18 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-