Recension av Let´s play BlacKjacK

Rum: Let´s play BlacKjacK
Ägare: Bizzybone
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Dags att recensera ett rum denna lördagsförmiddag! Rummet jag valt att skriva om är Bizzybones kasino ~B~ Let´s play BlacKjacK (TM), ett väldigt enkelt men snyggt rum! Det har en "old school" känsla över det hela, vilket för mig känns väldigt trevligt.

När man kommer in i rummet får man en känsla av ett varmt och mysigt rum. Ett väldigt dyrt också... Inte alla har ju råd med detta precis. Men det har Bizzybone och han har byggt ett väldigt trevligt rum. Inte alls många staplade möbler som det finns överflöd av här på habbo. Detta rum sticker sannorligen ut ur mängden, vilket får mig att vilja recensera det.

Jag börjar med att spekulera över sittplatserna, som det finns 21 stycken av, bortsett från VIP-området och båsen. Det är Habbo-troner som man sitter i, som passar till i stort sett allt. De står utplacerade på de mest tänkbara ställena i rummet, där de flesta med ett sinne för inredning skulle ha placerat dem. Det finns inte mycket mer att säga angående sittplatserna, eftersom att han gjort det bästa tänkbara med dem!

Om man går in på väggar och golv, så tycker jag att han har gjort ett bra jobb.
Väggarna verkar från början vara blå, vilket är en okej färg för rummet. Dock täcks väldigt mycket av väggen av fönster med utsikt över en mysig strand. Det var ett bra val som passar väl in i rummet. Golvet är täckt av gräsmattor, vilket är väldigt snyggt. Man kan inte bli trött på gräs, förmodligen för att det är en så dyr och svåråtkomlig raritet. Gräsmattorna täcker det blå golvet och går ihop utmärkt med habbo-tronerna och alla andra möbler i rummet. Golvet i sig tycker jag personligen ska vara grönt, så att det matchar gräsmattorna, men väggarna med strandutsikten var en trevlig "touch".

I ett av rummets hörn finner vi ett VIP-område, vilket med det menas att bara personer med rättigheter kan ta sig in där. Det finns fyra rutor att stå på och fyra rutor att sitta på, det vill säga fyra habbo-troner. I varje hörn finns det två så kallade "superdrakar" av varje sort, staplade i varandra på en palm och en ananasplanta. Väldigt passande tycker jag.
Habbo-stereor var själva "väggen" runt VIP-området. Personligen tycker jag inte att det var det bästa möbelvalet och det ser lite konstigt ut. En röd classicdörr står för vid ingången vilket ser helt okej ut.

Dags att kommentera tärningsområdet, vilket är hela idén med rummet. Att rulla tärning, så att säga. Tärningarna som är färgade i en guldaktig färg går perfekt ihop med gräsmattorna som de står på. Inga ananasplantor i tärningarna behövs här, inte! Personerna i båset sitter som väntat i habbo-troner, som jag sa förut går ihop väldigt bra med gräsmattorna. Båset "skyddas" av grå lyckbrunnar med skrivare ovanpå, vilket är väldigt fint. Bra jobbat!

Sista punkten att kommentera är utfyllnader i rummet. Det finns habbo-pokaler, "minipokaler", glassmaskiner och möllor. Såklart går alla färger ihop. Två av de fyra habbopokalerna finner vi i vänster hörn och de andra två i höger hörn. När man ändå är nere i höger hörn kan man notera två glassmaskiner. En turkos och en bronsfärgad glassmaskin, som turligt nog passar grymt bra in i rummet. "Minipokalerna" finner vi på fyra olika ställen. Tre av dem är väldigt bra utställda, medan det verkar som om bronspokalen kommer lite utanför och inte har en riktig plats att stå på. Det finns också fyra möllor, eller fläktar, i rummet som ger sköna pustar. Alla fyra har en varsin färg och står utställda i vänster del av rummet. De kunde dock, allihopa, ha flyttats en ruta åt höger.

Plus med rummet: Utomordentliga färgkombinationer i största delen av rummet!

Minus med rummet: Habbo-stereorna borde inte ha varit utställda på det viset runt VIP-området. Golvet i sig själv bör ha varit grönt för att gå ihop perfekt med gräsmattorna. Möllorna kunde flyttats en ruta åt höger för att ha skapat jämna avstånd.

Skrevs av Riik-Henke-Riik söndag, 18 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-