Recension av Royal chillout

Rum: Royal chillout
Ägare: QueenSibidi
Betyg: 7/10

Klicka här för bild på rummet »


Ett hett rum, ett rutigt golv, en grön gräsmatta och ett ståtligt skrivbord - mer behövs det inte för att skapa ett av Habbos hetaste kontor.


När jag kommer in hör jag fläktarna snurra för fullt, rummet känns helt stekhett. Jag springer upp för trappan av röda dörrmattor, tar en java ur kassaskåpsbaren och sätter mig bredvid den ståtliga Habbo-pokalen i The Soffa. Jag sparkar av mig mina rosa pixel-skor och jag kan känna gräset kittla under habbo-tårna, jag tittar ut genom fönstren och ser de vita molnen som sveper förbi. Sommarkänslan finns verkligen i rummet.

Jag tittar ner från den lilla platån som jag sitter uppepå och ser QueenSibidis skrivbord, på bordet står en skrivmaskin och på väggen hänger det två stycken diplom som täcker en del av fönstret.
Golvet är dekorerat med brun- och marmorstenar som bildar ett rutmönster, jag tycker att det passar in väldigt bra och ger en bra kontrast till de andra möblerna i rummet.Den tidigare nämnda platån är uppbyggd av rött classic och vita orientaliska skärmar, det passar också väldigt bra in i rummet, en nackdel med de orientaliska skärmarna är att man ser golvet och de röda rollerserna som är bakom dem.

Sammanfattningsvis har rummet en unik uppbyggnad och unika möbler, det funkar också väldigt bra som det "chillrum" som det är tänkt att vara. Det som är mindre bra med rummet är att man ser igenom de orientaliska skärmarna och att fönstret inte passar så bra in där det är täckt bakom diplomen och classic hörnskåpen. Det ser inte heller så snyggt ut när vissa av classic bardiskarna går över sofforna på vissa ställen.
Men rummet får ändå en sjua eftersom att det är väldigt unikt och snyggt uppbyggt (äntligen en staff som kan stapla!).

Skrevs av Alexhe lördag, 17 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-