Recension av KOM Å CHILLA I MITT KINA-RUM

Rum: KOM Å CHILLA I MITT KINA-RUM
Ägare: iskuben
Betyg: 5/10

Klicka här för bild på rummet »

Efter 3 veckor i Thailand är jag nu tillbaka i kalla Sverige. Men innan jag återgår helt till den svenska stilen och kulturen tänkte åka ännu mer öster ut till Kina och recensera ett rum gjort av iskuben.

Rummet är i kinatema och där finns bl a palmer, kinasoffor, böneband, kinesiska lyktor och kalligrafi. Jag skulle vilja kalla rummet ett chillrum. Det är väldigt många soffor och inte särskilt mycket plats att gå runt på.

Där finns 3 likadana soffgrupper med 4 kinasoffor i varje soffgrupp. I mitten av varje soffgrupp rullar 8 st svarta rollers och ovanpå dem finner man blåa och röda hyacinter. Och sedan i mitten av rollersarna står en zink minibar.
Det finns även 3 andra kina soffor i rummet, de finner du närmare ingången till rummet.

På långsidan av väggen där du kommer in i rummet står det massor av palmer prydligt uppställda.

Det som är lite synd i rummet är att det inte finns någon ljusdämpare som jag tror skulle ha passat bra här (Det är möjligt att rummet är gjort innan ljusdämparen kom till habbo.se). Det är också lite synd att väggarna är blåa, det hade nog passat bättre med t ex mörkrött.

Sammanfattning: Rummet är trevligt och lite kinakänsla får man faktiskt av det. Klart att man skulle kunna göra det till ännu mer kinesiskt, men jag tycker detta var ett helt okej rum. Jag har sätt mycket värre!

Tack för mig!

Skrevs av fille.b måndag, 12 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-