Recension av Café Marine

Rum: Café Marine
Ägare: Namio
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Även om vintern börjar lida mot sitt slut ska vi inte ta farväl av de kalla färgerna
än på ett tag. Namio har gjort ett stilrent Café, fyllt av sköna skiftningar och detaljer.


Habbo Hotel kryllar av många olika sorters rum, och Caféer och restauranger är en populär kategori vi sett mycket av under åren. Det finns varianter där du ska beställa från en servitris vid bordet och betala påhittade summor. Det finns andra varianter där en morot ska föreställa en exklusiv vegetarisk middag och en glass en fin dessert. Allt detta kan lätt kännas lite "för mycket" och går snabbt över från kul till enformigt och tradigt.

Namio har därför valt att ha så kallas självservering där du själv kan ta för dig ur minibaren och kylskåpet, båda av modell Basic. På så sätt kan du själv, helt utan onödigt småprat greppa en morot och knapra i dig i ett nafs och sedan fortsätta din diskussion med vännerna.

Cafét har en skön blandning mellan mjukt & hårt, gammal & nytt och strävt & lent. Alla möbler kompletterar varandra på något sätt. Så som den blå runda släta globon är raka motsatsen till den kantiga, kvadratiska modulen i vit nyans. För att bryta av det sterila stålet i Zinkserien gör sig även Ananasplantorna sig väldigt bra som dekorationer. Till skillnad från många andra har Namio hittat en lagom balas av dekorationer, då många gör felet och vill få in så mycket som möjligt.

Eftersom rummet är ganska öppet möblerat och innehåller många sittplatser utspridda på olika platser behöver du aldrig trängas. Vill du utöva olika kroppsrörelser (även kallat att dansa) finns det utrymme för det med.

Som pricken över i:t kan vi hitta en fridfullt porlande Gotisk fontän fint dekorerad längs med rummets östra sida. Den symboliserar fint rummets lugna atmosfär som är fylld av ro och fridfullhet. Så besök rummet och fly från allt som förknippas med stress och måsten. Kom in, och fin sinnesro.

Skrevs av VackerMorot söndag, 11 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-