Recension av [Döskalle] Dungeons Watterfall [döskalle]

Rum: [Döskalle] Dungeons Watterfall [döskalle]
Ägare: Dungeon.Keeper
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Idag var jag och besökte det Brittiska hotellet och fick syn på ett riktigt exklusivt rum.

Rummet är byggt så att det ska likna en djungel, med ett gigantiskt vattenfall, byggt av 12 vattenfall ifrån tiki-serien. Jag är mycket imponerad över hur Dungeon.Keeper har byggt rummet och hur han fått fram idén till rummet.

När man går in i rummet så ligger det stengolv över en yta och runtom stengolvet finns tikigräs placerade med 2 palmer utsatta på varje sida, alltså 4 palmer totalt. Runtom på väggarna finns stora ”New York-skyskraps” fönster med en skogsutsikt. Detta får rummet att se mer exotiskt ut och ger en lugn och avslappnande känsla för ögonen.

Efter att ha gått ner för trappan i rummet ser entrar vattenfallet sig och det ser mycket pampigt ut med sin höjd. Själva vattenfallet är inspärrat av växter, och det gör att folk inte kan gå runt där inne i ”vattnet” som är skapat av ljusblåa badrumsmattor. Det finns även en liten strand byggd av tiki-sandmattor. Det finns även en tiki-fågel högst uppe på vattenfallet och en hologutt i mitten ungefär. Det ser verkligen ut som en djungel inom den stängda ytan, men utanför finns stengolv och sittplatser samt bord. Även om detta passar in i rummet förstör det djungelkänslan en liten bit. Men med tikigräsen i hörnen ser det fortfarande mycket elegant och exotiskt ut.
I den andra avsatsen av rummet finns det en teleporter och 2 stycken japanska teé-maskiner där man kan ta sig en kopp varmt tée innan man går in i teleportern som leder till en stor teleporter-central.
Jag tycker att Dungeon.Keeper verkligen har lyckats med rummet och hans rum är verkligen ett av dem exotiskaste rummen jag skådat under mina 3 år på hotellet.

Skrevs av Lajban05 fredag, 9 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-