Recension av [klöver] Alhambra House [klöver]

Rum: [klöver] Alhambra House [klöver]
Ägare: Mordor.949
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

God fortsättning på det nya året får jag ta och säga! Hoppas 2008 var ett bättre år för er än vad det var för mig. Hoppas att 2009 blir mycket bättre och en riktig härlig sommar. Eller vad säger ni? :) Första rummet recenserat av mig detta år blir ett rum byggt utav Mordor.949 och det är ett alhambrahus.

Personligen älskar jag alhambramöblerna så det är riktigt kul att recensera detta rum. Rummet är ganska litet och när man kommer in ser det först ganska rörigt ut, men när man tittar runt och ser alla detaljer så är det riktigt snyggt. Väggarna är täckta av massa olika plancher, fönster och andra härliga lappar. Vid dörren finns det en turkos glassmaskin som man kan få utsökt glass från. Golvet är grönt och det passar i detta rum, en del av golvet är också pudersand.

Det finns massor av olika brickor med sötsaker så det är ju bara att hugga in av det som finns. Det finns också härliga alhambraljus som passar in snyggt. Jag vet inte riktigt vad själva bygget vid ena väggen är men det finns en röd classicdörr som man kan gå igenom och då kommer man till en arabisk stol med en lila habbomölla bakom sig. Själva den byggnaden är snyggt byggt av robusthörn. Det finns fyra blåa kuddar som man kan sitta på. Längst upp på den byggnaden finns det två mei lingdrakar. Mellan dem finns det en grön lyckobrunn.

Jag älskar ju alhambramöbler, men jag vill inte att rummet ska få högsta betyg pga det. Klart man hittar saker man gillar och inte gillar. Egentligen har jag inget att klaga på men det är ganska litet och det känns som allt är ihoptryckt på något sätt. Annars är det ett kanonrum. 8/10

Skrevs av Mindoro söndag, 4 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-