Recension av THE AMAZON RIVER

Rum: THE AMAZON RIVER
Ägare: Guppygirl
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Hej.
Vill först och främst presentera mig som den nya recensenten och den nya nyhetskribenten för habbos.se.
Jag hoppas jag kan bidra med rolig och intressant läsning.
Rummet som jag valt att recensera har temat natur och regnbågsskogen. När man entrar rummet så möts man av två stycken eldsprutande skogsdrakar samt en uppfälld gyllengul markis. Runt om på väggarna sitter regnskogs-posters uppsatta över hela rummet, vilket ger en bra nyans och instämmande färger till en regnskog. Längs väggarna har Guppygirl valt att sätta ut annansplantor samt palmer med en japansklanterna uppsatt på varan växt. När man går in i rummet så går man i Amazonfloden, golvet är färgat med en blåfärg som gör att det ser ut som vatten. Där ligger även lite fiskar i vattnet. Runt om på golvytan har hon placerat ut bamboskog, inuti bamboskogen ligger även hängmattor och palmer samt en koala ifrån samlarobjekt-serien.
Längs den inre väggen har Guppygirl ställt ner japanska-sittpuffar samt japanska-lanternor i varannan ruta, så det matchar.
Men det mäktigaste i rummet är vattenfallet, det är gjort av flytande-trädgårdar (ecotron-serien). Dem ligger 1ovanför varandra så det ser ut som om det dalar ner. Man kan gå upp till toppen av vattenfallet med hjälp av dörrmattor, man kan gå upp ifrån båda hållen så det är lätt att ta sig ner därifrån utan att någon blockerar gången.
Jag tycker att detta rummet förtjänar 10 av 10 poäng med tanken på hur få ”extrema” rum det finns på det svenska hotellet.
Det ända jag tycker kan förbättras är vattenfallet, det skulle Guppygirl kunna bygga med hjälp av tiki-vattenfall istället, men rummet är ändå mycket stiligt och förtjänar sin glans.

Skrevs av Lajban05 lördag, 3 januari 2009

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-