Recension av Poucho

Rum: Poucho
Ägare: Duzz
Betyg: 5/10

Klicka här för bild på rummet »

Hejsan! Har haft fullt upp nu innan jul och allt men nu ska jag nog ha lite mer tid att skriva recensioner. Idag fick det bli Poucho som ägs utav Duzz. Jag antar att det varit en tävling här idag eller något? Tänkte i alla fall ta och skriva lite av vad jag kom fram till.

Golvet är täckt av snö, vilket är snyggt nu i juletid. Tur att habbo har snö ändå, jag får ju aldrig någon snö här hemma ändå så. Väggarna är täckta av isväggar men dem sitter inte så snyggt, liksom helt krokigt osv. Sen har även Duzz hoppat över en del ställen på väggarna, tapeten syns och det gillar jag inte alls då jag inte ser något syfte med det.

När man kommer in i rummet får man gå längs väggen och där finns det isiga skärmar. Längst ner där finns det en port av gräs som är täckt med snö, visst den är fin och så men den passar inte in i detta rum tyvärr. Det finns också massa rep i rummet, dock står ett rep alldeles ensamt och det var inte snyggt gjort. Och där rollerna är inregnade av rep så fattas det en lucka så att man kan komma in där, jag vet inte om det är meningen eller inte men det var inte så smart att göra så tycker jag.

I rummet finns det också en scen, och såklart Poucho som är pingvinen det hela handlar om antar jag.

Rummet var väl si sådär.. Inte min smak riktigt och man hittar ju massa småfel som man inte gillar.. Det får bli en femma. Tack för mig. God Jul! :)

Skrevs av Mindoro lördag, 20 december 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-