Recension av Luciatåg

Rum: Luciatåg
Ägare: Duzz
Betyg: 4/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu är Lucia över för i år. Hoppas ni har haft en riktigt trevlig sådan och att ni har sett många fina luciatåg, det har i alla fall jag gjort!
Dock så missade jag Habbos egna Luciatåg som Duzz ordnade. Men rummet finns ju fortfarande kvar, så jag tänkte att jag skulle ta mig en titt på det idag.

Luciatåget består ju av fyra rum och jag tänkte recensera det första av dem.
Jag kommer in i rummet och finner mig själv gående på den röda mattan. Den röda mattan går i mitten av rummet och leder fram till en teleporterdörr som står i ena hörnet av rummet (teleportern går vidare till de andra rummen).

På båda sidorna av den röda mattorna står massor av fina och snöiga julgranar och även några snölyktor verkar Duzz ha hunnit göra på sidorna om den röda mattan.
Julgranarna och snölyktorna står på isgolv som täcker resten av rummet, förutom den röda mattan.
I andra änden av rummet står några isiga avskärmare uppställda och bakom dem står flera Kubträdus som fryst till is i den kalla vintern.

Väggarna är helt täckta med isväggar vilket gör att man får lite iglookänsla i detta isiga rummet. Men om det ska föreställa att det är en igloo så borde nog någon ta sig en titt på taket då det snöar in!
I detta rummet är jag verkligen besviken över att ljusdämparen sitter framme, den kunde ha gömts bakom en gran istället. För jag gillar verkligen inte att se den.

Sammanfattning: Rummet är helt okej, inget rum som jag blir direkt kär i. Men jag kan inte heller säga att jag hatar det. Det är ett fint och isigt rum och ett perfekt rum för lite snöbollskrig i vinterkylan men som sagt inget direkt höjdarrum.

By the way... På torsdag åker jag till Thailand i tre veckor. Så detta blir det sista ni hör ifrån mig på ett par veckor. Hoppas att ni alla får ett trevligt jullov och en riktigt God Jul! Förhoppningsvis får ju ni som stannar kvar i Sverige en betydligt vitare jul än vad jag kommer att få.
Mindoro finns ju alltid kvar och skriver intressanta recensioner åt er.

Skrevs av fille.b måndag, 15 december 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-