Recension av K Y L S K Å P S R U N D A V I N N M Y N T

Rum: K Y L S K Å P S R U N D A V I N N M Y N T
Ägare: Blodish
Betyg: 6/10

Klicka här för bild på rummet »

Tillbaka med ett nytt rum! Denna gången får det bli ett tävlingsrum. Tävlingen heter kyskåpsrunda och går ut på att man är flera personer och när man kommer fram till kylskåpet och får något utav innehållet så får man antingen gå vidare i spelet, ta ut en spelare eller kickas från rummet. Rummet är väldigt populärt och det är även spelet.

Man kan spela 18 personer åt gången och man står i ett led som är inringat i rummet. Man teleporterar sig via de två hctelar som finns i början och slut. Rummets skärmar till allt är robusthörn och dörrarna är classsicportar.

För de som väntar på att få spela finns det tre hcsoffor, alltså plats för 6 rumpor. De andra får stå eller åka runt på de rollers som finns i mitten. Där finns också en utav 3 mockamästare. Det finns också två gröna drakar som sitter på varsin ananasplanta.Där ägaren eller den anställde sitter finns det tre hcsoffor, en lila parasoll och en oljelampa.

Och den stora frågan, gillar jag rummet? Jag fick faktiskt tänka efter en liten stund och märkte att det fanns kaniner som jag inte gillade speciellt mycket. Jag gillar heller inte mynten inne i personalbåset då det får mig att tro att ägaren vill visa hur rik han/hon är.

Men annars är rummet helt okej. Det får bli ena sexa. Sov gott. :)

Skrevs av Mindoro onsdag, 10 december 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-