Recension av God Jul <3

Rum: God Jul <3
Ägare: HopQ
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Halli hallå! Jag har legat riktigt sjuk nu ett par dagar så har inte kunnat recensera något rum tyvärr. Men här kommer ett litet gott smakprov på julen som närmar sig. Det är ganska svårt att hitta rum nu när bytesmanicken inte finns men detta duger bra!

Ägaren är HopQ och han har gjort ett litet mysigt julrum. Ett julrum behöver inte vara stort och flashigt för att sprida kärlek. Man ska fira jul i ett sånt här litet rum och umgås med sina nära och kära.

Väggarna är röda vilket passar in bra nu i juletider, rött anser jag som julfärg i alla fall. Tyvärr sitter det en ljusdämpare som syns där på väggen. Men det gör inte så mycket. Det sitter också fem stycken hjärtlappar på väggen som faktiskt passar in. Golvet är täckt av snömattor. Och det är ju självklart från den härliga snön som faller ner.

Det finns tre stycken robustbänkar i rummet. Alltså plats för sex personer. Sen finns det två pallar vid den ena väggen. Det finns två lägereldar som är snyggt placerade i var sitt hörn av rummet. Det ser riktigt mysigt ut. Det är mycket levande ljus i rummet vilket jag gillar, också en julstjärna (blomman) som är riktigt tjusig.

Jag vet inte om jag har lust att trycka ner på något särskilt för jag känner mig ganska glad och snäll idag. Men kanske att det ser lite rörigt runt om bänken vid "den högra osynliga väggen". Då menar jag med robustljuset och stjärnan. Det kunde varit snyggare.

Jag gillar rummet jättemycket. Det behöver somsagt inte vara så stort för att få mig att gilla ett rum. Jag bryr mig inte direkt även om jag hittade små petiga saker jag störde mig på. Det får bli 10/10.

Sov gott. :D

Skrevs av Mindoro onsdag, 3 december 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-