Recension av Heart

Rum: Heart
Ägare: !--Niklas--!
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Love is in the air var det första jag tänkte när jag såg detta jättefina rum. Och man kan ju inte låta bli att undra vem det var !--Niklas--! tänkte på när han gjorde det här rummet. Själv påstår han att han gjorde rummet åt sig själv, men jag kan tyvärr inte tro honom där. Det är nog någon som han gillar lite grann...

Man kommer in i rummet och ser ett stort hjärta gjort utav röda dörrmattor och med konturer av rubost piedistaler. Dock så finns inga möjligheter att komma in i hjärtat, vilket jag tycker är lite synd.

Runtom det stora hjärtat står det lovesoffor, mindre hjärtan och ananasplantor som lyser (det sitter ett robustljus i dem).

Rummet är helt svart med hjälp av ljusdämpare, så man ser nästan ingenting av väggar och golv. Det är jättesnyggt, men lite jobbigt då det hänt mig några gånger att jag inte fattat vart hjärtat slutar och då försökt ställa mig på samma ruta som det stora hjärtat.

Sammanfattning: Idag blir sammanfattningen rättså kort då det inte finns särskilt mycket att sammanfatta. Rummet är coolt och mysigt. Ett perfekt ställe att träffa kärleken på, helt enkelt.

Tänkte att jag skulle avsluta recensionen på samma sätt som jag började den:

LOVE IS IN THE AIR!

Skrevs av fille.b söndag, 30 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-