Recension av Brrrr

Rum: Brrrr
Ägare: Duzz
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Hallooj, Dags för mig att recensera ett rum! :)

Idag kom de härliga Articmöblerna ut i katalogen. Jag älskar dem helt enkelt. Man får en sån himla fin julkänsla, jag gillar inte ens julen speciellt mycket. Med dessa möbler blir det tillochmed kul att vara inne på habbo en del under juldagarna.

Jag ska då recensera ett rum gjort av Duzz och rummet heter Brrrr. Först när jag kom in tänkte jag "wow vilket snyggt rum". Kanske för att det var det första rummet jag såg med dessa möbler. Men när jag tittade mer noggrant så var det inte så snyggt som jag först tyckte. Nåja ska försöka göra en lång recension lagom lång.

Tapeterna är jusblå med små vita moln, det passar faktiskt in även om den mesta delen täcks av snötavlor. Snötavlorna är vackra, och de sitter bra på väggen, men dem sitter väldigt ojämt som man kan se på toppen av dem och sen tycker jag att det fattas en längst till höger. Inte så snyggt.

På den högra väggen så består den största delen utav isväggar och det är snyggt, men jag tycker att det fattas en längst ut där också och ljusdämparen syns vilket jag inte gillar, den hade kunnat gömmas bättre.

Golvet är täckt och det finns mycket is med snötäcka vilket passar in väldigt bra. Det finns en ishålbar där man kan få fisklingo vilket är väldigt häftigt. Det finns två stycken lägereldar med snöpuffar runt om. Det finns också åtta stycken kubträdus i rummet.

Fiskarna som egentligen är kattmat passar bra in i rummet och det gör även snöväggarna från förra året också. Det finns en trax i rummet som spelar julmusik, jag har hört bättre men det passar bra in nu när det snart är jul.

Sammanfattning: Jag gillar rummet, om man bortser från ojämnheten på en del saker och att ljusdämparen syns. Det jag gillar mest är väl nästan snön som faller ner, det är det som gör rummet. 8/10.

Skrevs av Mindoro fredag, 28 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-