Recension av [31] »xXChristmasDiceBattleXx»

Rum: [31] »xXChristmasDiceBattleXx»
Ägare: Lazir
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Dice Battle är en underbar tävling som funnits på Habbo så länge jag kan minnas. Nu på sistone har dock de gamla tävlingarna ersatts med många nya. Självklart blir man då jätteglad när man hittar någon som behållt våran gamla tävling Dice Battle på habbo. Detta rum går även i jultema vilket gör det ännu mer värt att recensera.

Lazir möter upp mig på sitt rum och får vara med på printningen av rummet.

När man kommer in i rummet är det röda rollers som för en fram till dörren där man får vänta på sin tur. Väldigt behagligt då man slipper röra sina pixlade ben. För att hålla kön borta från de tävlande finns det fint staplade ananasplantor och palmer staplade vid sidan. Längst upp på dessa staplingar sitter det julstjärnor och röda ljus på varannan.

Rummet går väldigt mycket i rött och guld, som är de självklara julfärgerna. Tärningarna är guldiga hc-tärningar och stolarna man sitter på när man slår är tronstolar. I varje bås finns 2 tärningar och 2 tronstolar. Båsen skiljs åt av robustbardiskar, samt hörn och även classicdörrar. På golvet i alla bås ligger det röda dörrmattor.

VIP-delen av rummet har fått sitt golv täckt med det gamla påskgräset (väldigt behagligt för fötterna kan jag tillägga). VIP-delen är avgränsad med ananasplantor som varannan ruta har antingen julstjärna eller röda ljus på sig. I denna delen av rummet kan du sitta i tronsoffor. I hörnet av VIP-delen står ett paket, och ovanpå den ligger en skrivmaskin. På andra sidan VIP-delen står ett rosa paket som har en spotlight på sig. Spotlighten lyser med ett rött och juligt ljus på tärningen som man slår på om vad man ska vinna.

Väggarna och golvet är målade i julens röda färg och på väggen hänger tavlor på jultomten, änglar och även glitter och några mistlar.

Bedömning: Rummet är juligt och glatt. Julkänslan börjar sprida sig i kroppen i samma ögonblick som man kommer in i rummet. Det är jättebra gjort med rollersarna, vilket gör att man inte kan blockera ingången som det lätt annars blir när man har liknande tävlingar. Väggarna som jag i andra rum klagat på att det varit för lite tavlor på eller något liknande var i detta rum helt perfekta. Jag är ju inte så himla mycket för lappar, men i detta rummet måste det finnas lappar med regler och vinster.
Om jag ändå ska säga något som var lite negativt med rummet så är det att avgränsningarna mellan de olika båsen borde bestå av robustdörrar istället för classicdörrar, men i övrigt tycker jag rummet var jättefint.

Så, om ni är sugna på lite Dice Battle i jul så tycker jag att ni ska gå hit! Jag tror inte det finns något juligare Dice Battle på hela Habbo.se

Tack för mig, och God Jul i förskott!

Skrevs av fille.b onsdag, 26 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-