Recension av [hjärta]-[V-M] Pall Pyramid [V-M]-[hjärta]

Rum: [hjärta]-[V-M] Pall Pyramid [V-M]-[hjärta]
Ägare: Vampyr-Mannen
Betyg: 9/10

Klicka här för bild på rummet »

Min kompis Vampyr-Mannen ville att jag skulle recensera hans rum så nu gör jag det. Rummet heter [hjärta]-[V-M] Pall Pyramid [V-M]-[hjärta] och det är alltså en pallpyramid.

Det är kul att se att han använder sig utav pallar i pyramiden då man inte ser pallar så ofta. Själva pyramiden är på sex rader och längst upp är det fyra stycken julankor som kanske inte passar in till 100% men det ser bra ut ändå.

I andra delen av rummet är det som en läktare och nedanför är det också en fyrkant av pallar. Innanför pallarna där finns det massa röda dörrmattor. Det finns också ett stort antal hjärtdörrmattor som passar bra in i rummet.

Han har använt sig av japanska tavlor i rummet som passar in jättebra. Det finns också olika sorters fönster och det är också snyggt. Ljusdämparen har en ganska mörk belysning och det kanske blir jobbigt efter ett tag, men det passar ändå in i rummet.

Rummet är jättesnyggt och är värt att besökas. Har väl inget att klaga på direkt mer än juankorna som inte passade in superbra, men det blir 9/10. :)

Skrevs av MissErica fredag, 14 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-