Recension av Bussen

Rum: Bussen
Ägare: Mordor.949
Betyg: 8/10

Klicka här för bild på rummet »

Go kväll! :D Min kompis Mordor.949 har velat få ett rum recenserat ett par dagar, fast det har inte varit klart. Idag blev det äntligen klart och jag fick se det. Kan ni gissa vad det är? Ja ni ser ju namnet, kanske på bilden också.. Det är en buss! :D

Det finns inte så mycket i rummet mer än själva bussen. Detta var jättekul tyckte jag eftersom jag aldrig sett någon buss på habbo. Väggarna är svarta och det är golvet också, tack vare ljusdämparen. Den syns inte heller, det gillar jag. :)

Vid raden precis vid ingången finns det massa buskar. Det är jättesnyggt. Sen kommer man till själva bussen som består utav zink bardiskar. Det finns fem hc soffor i rummet, alltså plats för 10 personer i bussen samtidigt.

Lamporna på bussen består utav två stycken spootlight, akta så du inte blir bländad när du möter denna bussen för den kan blända riktigt ordentligt ibland. Det finns också en trax i rummet så du kan lyssna på musik under färden.

Jag har ingen aning om var denna buss går eller vad det kostar. Det får ni ta reda på själva. Rummet är väldigt enkelt men eftersom jag inte sett någon habbobuss förut mer än den i trädgården så gör det inte så mycket. 8/10

Skrevs av MissErica tisdag, 4 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-