Recension av [klöver] -=Trade And Chill =- [klöver]

Rum: [klöver] -=Trade And Chill =- [klöver]
Ägare: blue-boy-x
Betyg: 5/10

Klicka här för bild på rummet »

Blue-boy-x ville att jag skulle recensera hans rum och eftersom jag inte hade något annat för mig så gjorde jag det. Jag kan ju säga att jag tittat på rummet ett bra tag och funderat ut vad jag ska skriva.. Har egentligen inte kommit på något bra men men.. Musiken var ju bra i alla fall så får lyssna på den sålänge. :)

Rummet är ett bytesrum med svarta väggar tack vare ljusdämparen och det är blått golv. Det finns fönster i rummet, som har en mörk utsikt som passar till väggarna.

Den raden precis när man kommer in från dörren ser väldigt stökig ut.. Det står massor av olika möbler på robusthörn.. Jag kan inte ens säga om jag gillar det eller inte, det ser mest stökigt ut. Även om det är bra placerat och så så blir det ändå för mycket för mig.. Gillar inte att blanda för mycket.. Jobbigt att ta sig in också eftersom det står en röd enkelriktad dörr där. Och tronsffan ser lite ensam ut i hörnet.

Det finns sex stycken hc soffor i rummet och sju stycken blå kuddar. Jag gillar hur kuddarna är placerade, eller med tikibarer imellan.. Det var jättesnyggt. Lite synd bara att det står lika saker på barerna.. Det kunde varit en likadan blomma på allihopa.

Rummet är väl okej. Det är ju trots allt bara ett bytesrum så gå dit om ni vill byta möbler med varandra. Tyvärr blir det inte full poäng utav mig då det var lite stökigt. :/ 5/10

Skrevs av MissErica måndag, 3 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-