Recension av [döskalle] Bloody Bathroom [döskalle]

Rum: [döskalle] Bloody Bathroom [döskalle]
Ägare: FlyQ
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Har inte haft tid under veckan att recensera något rum men nu är jag igång igen och idag blev det ett rum utav FlyQ igen. Rummet heter Bloody Bathroom och det förstod jag direkt när jag kom in.

Väggarna är svarta tack vare ljusdämparen och det är jättesnyggt i rummet, det är också bra att ljusdämparen inte syns för det brukar inte jag gilla.Spindelnät finns det också på väggen och det passade bra mot svarta väggar. Golvet är täckt utav rosa klinkers som passar jättebra in i detta blodiga rum. Visst rosa och rött skär sig men här spelar det faktiskt ingen roll.

Det finns åtta stycken badkar fyllda med blod i rummet, det ser urläckert ut så jag och en kompis tog självklart ett bad i det. ;) Det står också blodiga draperier mellan varje badkar.

Det finns fyra handfat med bloddricka och det finns fyra stycken människohål som finns på exakt de rätta ställena i rummet. På golvet finns det också fem stycken Fnabbe som är jättesnyggt!

Hela rummet är jättesnyggt, jag älskar det från topp till tå. Fönstrena passade också in jättebra och utsikten passade också in bra. Allt är perfekt. Besök detta rum. Det är kanon! :D 10/10

Troligtvis mitt sista halloweenrum på ett tag. Behöver byta tema känner jag. :D Ha det så bra folket. ;)

Skrevs av MissErica måndag, 3 november 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-