Recension av Alhambra stugan

Rum: Alhambra stugan
Ägare: stoopy
Betyg: 10/10

Klicka här för bild på rummet »

Nu när jag ändå är igång recenserar jag ett till rum. :) Detta är ett alhambrarum gjort utav stoopy. Jag vet att Alhambramöblerna inte är precis inne, men jag gillar dem fortfarande lika mycket som när dem kom.

Rummet är ganska litet, men det gör ingenting för allt är precis där det ska och det är bara så himla fint. Tapeten är vågig och har en nyans av orange och beige och det är jättesnyggt i det här rummet. Golvet är täckt utav massa arabiska yllemattor och det passar också in jättebra. På väggarna finns det också arabiska fönster och det finns Holly Garlands som är jättesnyggt i rummet.

Det finns plats för 10 personer i rummet att sitta ner. De andra 15 får stå upp, eftersom det får plats 25 personer i rummet.

Man kan få te från den snygga tekokaren och man kan få frukt från de två fruktbrickorna som finns i rummet. Det står också en bricka med mintte på bordet.

Den arabiska avdelaren passar också in jättebra i rummet, exakt allt står på de ställen dem ska stå på.. Det är jättesnyggt! :) Jag har ingenting att klaga på. 10/10 av mig. :)

Skrevs av MissErica onsdag, 29 oktober 2008

Senaste recensionerna

Cubie Rum (Habbo.fr) (logolem3)Av: -Star-Girl-
Botanist garden shop (Chewingum,)Av: -Star-Girl-
Jurassic World (Habbo.de) (.:BabiE:.)Av: -Star-Girl-
Habbo Escape - Niveau 1 (.:Pyrrhus:.)Av: -Star-Girl-
Bildberättelse (-Star-Girl-)Av: -Star-Girl-