Snart smälter det på båda sidorna

Att stå i rampljuset känner nog många av er igen. Antingen att ni har varit om det på habbo hotell eller har ni fått se hur någon annan flockas runt omkring en person på hotellet.
on the stage Ett bra exempel är, vad händer när en habbo staff äntrar ett rum med habbosar i? Det första som händer är att många flockas runt omkring staffen att denne inte kan ta sig ut ut klungan. Men en sak är säker, habbo staffen är i rampljuset och man är också i rampljuset när man får äran att synas i ett av våra många intervjuer.

Det är dock inte det som smälter undan och smäller av. Det är något som är väldigt snarlikt med det jag beskriver ovan.

Ringer det i klockorna när ni läser Melodifestivalen 2015? Självklart är det snart dags för årets melodifestivalen att smälla av och smälta undan med dunder och brak tillsammans med programledarna Sanna Nielsen och Robin Paulsson (eller är det Pålsson?).

Det ska bli riktigt spännande att få följa med denna musikresan från stad till stad, se vilka två som tar sig direkt till finalen, vilka som får en andra chans och slutligen efter fem veckor, vem som blir årets vinnare i Melodifestivalen och som får resa till Wien för att representerar Sverige i Eurovision Song Contest 2015.

När börjar showen?
Melodifestivalen 2015 kommer att visas på SVT 1 på lördagar kl.20:00. Imorgon är det första deltävlingen som äger rum i Göteborg, hamnstaden men också landets andra stora stad.

Andra deltävlingen kommer att äga rum i Malmö, staden som har utvecklats sig från industri till en mångfaldig stad.

Tredje deltävlingen kommer att äga rum i en ny stad, nämligen Österstund, uppe i Jämtland ... Om jag inte är på fel spår.

Fjärde och sista deltävlingen äger rum i Örebro, nästan mitten av landet.

Andra chansens show får en annan skånsk stad får hålla i år, nämligen Helsingborg. Staden som ligger närmast där Eric Saade kommer ifrån.

Medan finalen äger rum precis som alltid, i huvudstaden Stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu. Med andra ord, Stockholm!

Danmarks flaggaSveriges flagga

Melodifestivalen på andra sidan gränsen
Det är inte bara vi i Sverige som kommer att hålla i melodifestivalen imorgon. För på andra sidan gränsen till (syd)ost, nämligen i Danmark kommer deras final också att smälta undan och smälla av imorgon vid precis samma tid, kl.20:00 på DR1. För den som vill se ... eller zappa mellan kanalerna DR1 och SVT1 förstås!

Imorgon får vi veta vilka två som går vidare till finalen, vilka två som får en andra chans och vem som vinner den danska melodifestivalen 2015 och får representerar Danmark i Eurovision Song Contest 2015.

Må bästa och rätta sången vinna i årets melodifestivalen oavsett land!

Om det är någon som vill prata om melodifestivalens deltävlingar är ni välkomna att skicka ett meddelande via fansitens kontaktformulär så kommer jag att svara när jag har tid. Medan ni som har mig i er kompislista kan skicka iväg ett offline meddelande så svarar jag när jag har vägarna förbi PocketHabbo :)

Melodifestivalen 2015

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 6 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla