Kamerans återkomst

Dagen går långsamt framåt och det är vi nog tacksamma för. Då nyheten om domedagen för skandinaviska habbo hotellen har kommit så har en annan god nyhet kommit. Den kom en aning försent för oss som hade önskat sig denna julklapp under åren som kameran har varit avstängd efter en uppdatering runt 2010(?) som gjorde att kameran stängdes av.

resting in Hogwartz Det må komma som en glädjande nyhet för många, men hur glädjande är det när vi, medlemmar, på danska, svenska och norska habbo hotell riskerar en nedstängning av hotellet? Du tar några bilder, sparar dessa och sedan om cirka två månader försvinner det bakom habbo hotellets historiska murar.

För andra habbo hotellets medlemmar kommer detta nog som en glad nyhet. Hur många har inte önskat sig en aktiverad kamera efter så många år som den har stått som en souvenir?

Däremot lär kamerans återkomst kunna fungera något annorlunda än den gamla kameran.

Hur kameran fungerar, hur det ser ut och vad man gör med kamerans olika funktioner skall vi på Habbos ta en titt på.

Men det som sägs om nya kameran är att man aktiverar kameran genom att klicka på en kameraikon. Var denna finns återstår att se, men det är via denna nämnda ikon som sätter igång kameran.

Håll utkik på Habbos för en guide om hur nya kameran fungerar om ni ännu inte förstår ett dyft av.

Sedan är det bara att klicka på tills blixten lägger av.

-Star-Girl- is observing other habbos

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 4 februari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla