Håll kontakten och habbo.com's villkor!

Svaret på den frågan är både ja och nej! Vissa habbosar vad jag hört från olika håll kommer ge upp habbo hotell och koncentrera sig mer på sina arbeten och studier. Medans andra går över till hotellet Habbo.com.

Några som redan gått över till habbo.com är coolast-ztar.4, Guzzman1, .:Haannes:., Hermis och med fler. Av respekt så får de själva avslöja sina namn på habbo.com om de nu vill det. Jag kan avslöja att jag kommer gå under namnet coolast-ztar.4 på habbo.com. För er som vill kan ni fortsätta att hålla kontakten med mig där.

Jag som redan blivit vän med många svenskar på habbo.com skickade en så kallad "rumsinvite" med texten;
"Vore det inte coolt om vi kunde skapa en hall där alla svenskar får möjligheten att lägga ner teleporters som leder in till deras rum. På så vis kan vi lättare hitta till varandra."
En dag senare hade den här medlemmen byggt ett rum på habbo.com som heter just "Hall of Sweden"
Han har ett forum där han skrev följande:

"Hej alla Svennar!
Jag har skapat ett rum/hall där man kan sätta ner en dörrteleporter
som går till var och ens rum.
Det hade varit en kul grej om så många som möljligt gick med så att
hallen kan börja växa ! :)
Skulle vilja tacka coolast-ztar.4 för idén <3"

Jag blev självklart superglad över att någon tog det initiativet och byggde det rummet.

Om du vill ha ditt rum i hallen tar du kontakt med mig coolast-ztar.4 eller Banabo på det engelska hotellet så löser vi det.
Klicka här för att bege er till "Hall of Sweden!"

Nedan finner du massa rumsnamn Klicka på ett valfritt namn så hamnar du snart i rummet.
Det är bara svenskar som äger rummet. Rummen leder endast till rum på habbo.com

[SWE] Myspys i Sverige! [CtZ4] - ägs av coolast-ztar.4
Chillout - ägare Fredrikfisk
Swedish logune - ägare Banabo

fler rum kommer du kunna hitta i rummet "Hall of Sweden".

En sista sak värt att nämna är alla rumslänkar som finns i denna nyhet leder till Beta.habbo.com. Det är habbos nya design.

Det jag gillar med det är att du kan lämna hotellet genom att klicka på en knapp där det står "HIDE". Sen kan du återigen klicka på "Go to hotell" och upptäcka att du är i EXAKT samma rum som du var när du lämnade. Men observera att detta inte funkar om du "kryssar" ned hotellet i din webläsare.

Hitta -Star-Girl-
För er som vill hålla kontakten med renen kommer jag, -Star-Girl-, att infinna mig på tre av de europeiska habbo hotellen (community), men tyvärr under ett habbonamn. Det är nämligen såhär att under åren som har varit har jag tagit hand om habbogubbar på andra habbo hotell som en person (kan inte säga mer än så för det är lite för personligt om jag använder det andra ordet) har skapat för x antal år sen. Om jag kommer att skapa en -Star-Girl- på nederländska och tyska hotellen är en obesvarad fråga, likaså om jag skapar en på amerikanska hotellet för där på andra sidan Atlanten har jag redan fem andra konton att ta hand om. It is enough for me for now!

Men om ni någon dag efter April månad har vägarna förbi tyska, nederländska eller franska hotellet. Håll utkik på mottot, för kanske skriver jag något som kommer från svenska hotellet ;)

På ett villkor
Oj! Höll nästan på att glömma två saker!
För er som vill fortsätta på habbo.com senare så kommer jag som sagt finnas under namnet cooalst-ztar.4. Om du på ett eller annat sätt har svårt med engelskan kommer jag finnas där för dig och hjälpa dig med det.
Sen är det en annan SUPERVIKTIGT SAK!

Habbo.com har fler spelare som alla vet, men det är också fler och andra villkor som gäller. Jag kommer nedan ta upp en av de viktigaste...

Om någon frågar dig hur gammal du är och du t.ex är 20 år och inte vill avslöja det kan du säga att du är 14 eller 15 år. Säger du att du t.ex är 11, 12 eller 13 år och en moderator ser detta, bannas du för att du "är mindreårig spelare".

Texten ovan är en översättning från habbo.com's villkor. men det vore bra om du kunde ta dig tiden och läsa igenom deras villkor via länken nedan.

HABBO.COM VILLKOR

Med det sagt så önskar jag er en riktigt trevlig helg, glöm inte att maila Press@Sulake.com och skriv ett engelskt PROTESTMAIL! Jag och teamet på habbos.se tror att ju fler som mailar ju större chans är att;
Sulake slår ihop hotellen eller låter hotellen vara öppna eller att de migrerar konton till habbo.fi eller habbo.com eller andra hotell.

Skrevs av coolast-ztar.4 lördag, 31 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla